Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacipaci
tag
Nálam semmi gond 8 Pro-n a januári frissítés óta se.
-
dnelb
veterán
vibe coding
-
raveinT
tag
Én egy pixel4a-t nyúzok, amire már évek óta csak google play system update érkezik, de most én is azt tapasztaltam, hogy a kocsiba a Bluetooth bár kapcsolódik, de csak telefonként jelenik meg, média lejátszóként nem látja az eszközt...
-
Ricardo
titán
Azért ez elég kellemetlen.
Egyre többszór futnak bele komolyabb hibákba. Pedig Nem a pixeleken van a legösszetetteb szoftver a piacon.
-
IamTheDog
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem most megjelent egy frissítés, amire azt írja, hogy biztonsági, de közben 3.3 giga.
Szerk.: és kb. 10 perc alatt fent is volt, újraindítással együtt. Ilyen gyorsan még soha nem települt frissítés.
-
zsirfecske
veterán
most vetten egy pixel 8 pro telót, out of the box android 15 volt rajta, és csak úgy tudtam force-olni a 16-ra update-et, hogy opt-in-eltem a developer csatira, aztán mikor felajánlotta a beta buildet, cancel, opt-out és végül a sima 16 januári secrity update-tel felment. gond nincs, de gondolta megosztom, hátha valaki hasonló cipőben jár
-
szkaroly
őstag
Úgy látszik a Google igazolt pár embert az MS Win 11 csapatából.
-
hdavid1
aktív tag
Hát ez sem segít abban hogy népszerűbbek legyenek a Pixelek
-
IamTheDog
tag
Már akinek települt. Nekem egy hete azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy a Google visszahívta a frissítést, és pl. az én Pixel 10 Pro-m azért nem kapta még meg. Lehet jobban is jártam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem nyomkodnád feszt a telót mert minek? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)