Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
fél 5-kor toltam egy dupla eszpresot pedig délután már nem szoktam. de mikor hazaértem rámentem a gépre mint a narkós a cuccra. nem tudom, hogy a kávét kellene dicsérnem vagy a gépet, de most úgy érzem, hogy nagyon jó nekem. anyám megkapta a senseot. ő is nagyon boldog most vele.. dehát ő szarvasin szocializálódott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az örlőt /graef 800/ kéne kicsit megvariálnom, most hogy már 3 fajta kv is van itthon. a kiömlője túl magasan van és nem is a kvkosár közepébe köpi a kávét. gondoltam a joghurtos pohár-tuningra de az nem túl elegáns. jah, és a babtartályt is likvidálnám egy kisebb max 15 gramm babhoz passzoló beöntőre. egyébként az örlőműben ha a tartály jobban meg van töltve simán megmarad csak lent a késeken de már a tartály alsó zárja alatt egy duplára valónyi kávé. csak beönteném a megfelelő mennyiségű babot és csak azt örölném le. jelenlegi állapotában ez nem túl praktikusan megy csak...ááá mindegy! majd idővel.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)