Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maniec
csendes tag
Szevasztok!
A napokban tervezem, hogy magamhoz szólítok egy Touchot, már ki is néztem egy 8GB-os verziót, de azt olvastam, hogy az még 2. generációs, tehát lassabb mint a 32,64gigás változatok. Megéri az a +20-30ezer forint egy jobb hardverért? Akinek van tapasztalata leírhatná a véleményét a dologról.
-
Maniec
csendes tag
válasz Csirkejozsi #7736 üzenetére
köszönöm a válaszokat. =)
Ami azt illeti főként zenehallgatásra, netezésre használnám (havernak 2gen-es 8gigás toucha van, néha beakadt, lefagyott a böngésző), valszeg játékra is, bár arra már van PSP-m. (de az ilyen Angry Birds szintű játékok nagyon bejöttek amikor havernál nézegettem ) Akkor nagyjából el is dőlt, hogy melyik verziót válasszam, még a 8gb verzió ára feletti összeget kell összekaparnom.
-
Maniec
csendes tag
Autós töltőt hol lehet venni Touchhoz?
-
Maniec
csendes tag
válasz Gabesz1019 #7797 üzenetére
Köszi!
Ahogy láttam az autóstöltőknek USB bemenetük van, az a töltő amit alapból adnak a Touchoz az is USBs ugye? Szóval az alap töltő egyik vége megy a touchba, a másik az autóstöltőbe ami meg a szivargyújtóba. Szal nem kell más kábelt vennem a művelethez ugye?
-
Maniec
csendes tag
Nézegettem boltokat honnan érdemes 32gigás 3G Touchot venni, és ez az oldal jött ki győztesen: http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=148560&product_id=288860
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal kapcsban? Megbízhatóak? Az volt kiírva eddig h mára azaz júl. 9.-re 3db jön a központba, de most meg az van kiírva h nincs raktáron. Lehet hamar elhappolták... na mindegy, lényeg h aki ismeri az oldalt az mondjon valami véleményt.
-
Maniec
csendes tag
Hnap érkezik a 32gigás 3G táccsom.
A legtöbb helyen 80-90ezret kértek érte, tökjó h kijöttem 71ezerből. =)
-
Maniec
csendes tag
szasztok!
megjött a táccs, be akarnék regelni AppStoreba, de folyton Hungary-t ír ki United States helyett, és nem tudom h kell átállítani v mit kell csinálni h US legyen. Heeeeeeeeeelp!!!
-
Maniec
csendes tag
Hogy lehet felrakni korábbi iTunest?
Melyik az a fájl ami alapján felismeri h már fent volt egy újabb verzió?
Help! =/ -
Maniec
csendes tag
válasz Marcibucsek #7909 üzenetére
9.2-ről raktad vissza a régebbi verziót? Ha igen megírnád PM-ben hogy hogyan? Köszönöm előre is. =)
-
Maniec
csendes tag
Olyankor mivan, amikor ECID Grabberal lementem az ECID számom, aztán Umbrellával kérném az SHSH fájlt, de 3g -3.1.3 beállítással nem szedi le, csak 2g 3.1.2-vel?! Amikor a Touchom elvileg 3genes (32gb) és mind az iTunes mind a touch general/about-nál is 3.1.3 a rendszerszám. Nagyon nem vágom hogy mivan...
-
Maniec
csendes tag
Hogy lehet beállítani Winterboardban, hogy amikor lockolva van az iPod ne a saját beállított hátterünk legyen, hanem a téma szerinti, ami akkor is van amikor a menüben lépegetünk. Konkrétan a My other Car is also a Porshe-ra gondolok.
-
Maniec
csendes tag
Szevasztok!
A 32gigás 3Gs Touchomra szeszes ital került, tokban volt védőfóliával, az érintőkijelző kb rögtön meghalt, utána kiírt pár hibaüzenetet, és utána elment a kép is, a képernyő szélén vékony csíkban ilyen marás szerű fehér elszíneződés keletkezett.... ennyi, meghalt? Júliusban vettem újonnan.... :S
-
Maniec
csendes tag
válasz Don't Panic #10263 üzenetére
Kösz, megpróbálom, ha lesz rizs akkor berakom pár napra, előtte radiátor, töltőre nem dugom meg semmi, nehogy zárlatos legyen és attól haljon meg h áram alá helyezem. Pécsen hol van rendes Apple szervíz? Limeboxba gondoltam h elviszem mert rohadt jó arcok vannak ott, de végülis az egy bolt...
-
Maniec
csendes tag
Tegnap óta szárítom, a kijelzőről eltűntek a marás szerű foltok, full úgy néz ki mintha semmi baja se lenne. Gondoltam rádugom a gépre nagy baj nem lehet belőle. Örömmel konstaláltam h a háttérvilágítás működik, és (bár erre a gépre az iTunes nincs felrakva) a képek egy mappája szintén, (ahova iTunes nélkül is lehet képeket másolni) szóval gondolom a memória többi része is rendben van, ennek nagyon örülnék mert 32gigás... ezekután gondoltam csinálok pár képet a két gomb egyszerre lenyomásával, h mi a helyzet ha már semmit nem látok a rossz LCD miatt. Örömmel láttam hogy szinte minden működik. Az érintőpanel is rendben van mert lépkettem a menüben, tölteni is tudja, bár nem minden képen töltötte + a dátum is hol ennyi hol annyi. Összességében sokkal jobbak az eredmények, szerintem egy LCD csere meg is oldja a gondot, kár h gondolom rohadt sokba fog fájni. Hétfőn elmegyek Limeboxba, addig is remélem a rizs+radiátor kombó javít még a helyzeten.
-
Maniec
csendes tag
Hali!
Még kb másfél hónapja leöntöttem a táccsom rummal. Az eset után szárítottam meg minden, lényeg h az LCD-t leszámítva az egész működik. Mostanában fogom elvinni iDokihoz, mert hivatalos szervízben kapna egy restoret azt meg nem akarom + lehet drágább is. Lényeg h addig is nincs valami program amivel lehetne látni a menüt, ha mondjuk gépre csatlakoztatom? Elég uncsi folyton képeket csinálni, mondjuk az elején még életmentő volt mert megtudtam h működik "belül" minden.
-
Maniec
csendes tag
Hogy is hívják azt a kis quick board-ot, amit úgy lehet előhozni h a felső menüsor felett elhúzzuk az újjunkat? Pl. wifit is könnyebb így bekapcsolni.
-
Maniec
csendes tag
Hali!
Felvettem egy hangjegyzetet mikrofonos HS-el a touchomra, de nemtudom iTunes Libraryba sehogy berakni, márpedig közvetlenül iPodról nem tudom a PCmre rámásolni... :S
Help! -
Maniec
csendes tag
Nah sikerült átvarázsolni iTunes Libraryba, de szétbaszta a zenéimet, mert nem tagelt zenéket amiket PC-n hallgatok berakott a sok szép tagelt, formázott album közé. Erre én hülye kitöröltem libraryból ami nem kellett és az összes zeném újra lett sync-elve. Így amik eddig jók voltak, most azok is formázatlanul kerültek vissza, szóval kurvajó, több napi munkámat baszhatom egy rohadt VoiceMemo miatt. Esetleg valami tipp, hogy visszatudom-e állítani valahogy az egy sync-el ezelőtti állapotra? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest