Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
válasz
DUDI Empire #8907 üzenetére
Elég jól használható a böngésző. Pl. egy Opera Mini / Mobile és a Mobile Safari között ég és föld a különbség (természetesen a Safari javára) Több lapot kezel, asszem 8-at.
A PDF, Word, Excel doksikat meg tudja nyitni a Safari és a Mail alapból, a saját doksijaidnak meg olyan olvasó appot tölthetsz, amilyet szeretnél, pl. ezt. Az ilyen appokba általában felrakhatod a doksikat USB-n (itunes), wifivel, de a Safariból, Mail-ből is egy érintéssel át lehet másolni. -
leeate
senior tag
Tud vki olyan olcsóbb mikrofont, ami jó az ipod touch-hoz? A PC-s mikrofonnal próbálkoztam, de az nem tetszett a kicsicsírának
-
leeate
senior tag
Légyszí segítsetek, mert már felmegy az agyvizem!!
Az itunesből szeretnék 6 db. számot felrakni, fel is másolja, de amikor az ipodon lejátszom, akkor ugrál a zene, úgy, mint amikor a CD lejátszót meglökik vagy amikor sérült a fájl. Gépen rendesen megy. Egyszer már volt ilyen, akkor letöröltem a kérdéses számokat majd újra felraktam, és ez megoldotta, de most nem.
Nem igaz, hogy ezt a szart mindenre lehet használni, csak arra nem, amire kitalálták... -
leeate
senior tag
válasz
Gordiann #7575 üzenetére
Nekem meg pont az nem jön be nagyon, hogy elfordulnak a videók álló nézetbe, beleértve a Youtube-ot is. Nem tudom, ennek mi értelme van..
JB van rá, multitasking csak egy fájl átírása, ugyanígy a háttérkép is, de azt nem érdemes bekapcsolni, mert iszonyat belassul tőle a kezelőfelület.Nekem az biztos, hogy csak gyorsabb lett... az előző setupomra már annyiféle sz*rt pakoltam, hogy kilépni egy programból is olyan volt, hogy kb. 7 mp-re befagyott, aztán animáció nélkül visszatért a home képernyőre. De mintha gyorsabban merülne
Csomó jó újítás van benne amúgy. Az email kezelés, a magyar nyelv, a mappák, Google javaslatok keresésnél... Várom az iAd-et meg a beharangozott game centert is. Meg az usb-s fájátvitelt!!!
-
leeate
senior tag
Az fent van, de mégse jön elő. Lehet, hogy az Apple nem szeret engem? Vagy a 2G-s Ipod touchcsal ezt se lehet már csinálni? Vagy bele se merek gondolni... ezt is US számlához kötötték???
Esetleg azért nem jön elő, mert "Istennek nem tetsző műveleten" vittem végig az ipodom? -
leeate
senior tag
Azt nem tudja valaki, az Appstorban egyes appoknál miért van "+" jel az appok mellett? Én arra tippeltem, hogy még frissíteniük kell a fejlesztőknek a 4.0-hoz, de ez nem biztos...
(Az előző kérdésemre is jó lenne, ha valaki röffentene valamit..)
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Itunes 9.2-nél az Ipodot kijelölve az "Apps" fül alatt csak nekem nincs ott a file sharing-nek nevezett USB-s fájlmásolós dolog vagy másnak se? -
leeate
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a wifi nem akar behozni semmit. Látja a hálózatot, az ikon is kint van, de nem tölt le semmit. Múltkor is ugyanez volt, akkor néhány perces kikapcsolás után minden oké volt, de most egyelőre nem. A többi gépen megy a net rendesen.Lehet, hogy tönkrement? Vagy csak túlmelegedett a chip? -
leeate
senior tag
Hi!
Ha letörlöm a Win XP-t, és Win 7-et teszek fel helyette, hogy tudnám "átmenteni" az itunes-ban lévő cuccaimat? -
leeate
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet ipod touchhoz olcsón kapni olyan hálózati töltot, ami nem vágja tönkre a készüléket? Elegem van már, h mindig be kell kapcsolnom a gépet, ha fel akarom tölteni. -
leeate
senior tag
Hi!
Azt hogy tudnám beállítani, h földgömb helyett az albumborító legyen a háttérkép a lockscreenen? Eddig így volt, aztán beállítottam egy háttérképet, nem kellett volna oO -
leeate
senior tag
Miért lehet az, hogy fent van az Outlook, mégis azt írja a Notes résznél az itunes, hogy "No supported applications can be found." Előbb még ott volt, igaz, bejelöléskor kifagyott az egész.
Tök jó, hogy az Apple mindent leegyszerűsít, a rohadt jegyzeteket meg így bonyolítjaDe biztos így tűnik elegánsabbnak, h Outlookkal kell szinkronizálni...
-
leeate
senior tag
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
1. Mitől függ, hogy milyen sorrendben dobja be a számokat egy albumon itunes-ba? Pl. van, amikor filenév szerint következnek egymás után a zenék rendesen, de van, amikor csak ABC-sorrendben, ami néha elég zavaró tud lenni.2. CoverFlowból nem lehet vhogy 'kiiktatni' a szingli zenéket, amiknek amúgy sincs borítójuk? Próbáltam úgy, hogy kitöröltem a szingli számok albuminfóit, de csak megjelenik a coverflowban az előadó, üres borítóval..
-
leeate
senior tag
Help! Eltűntek az ú és az ő betűim, a két függőleges vonal helyett egy vízszintes van az o és u betűk felett.
-
leeate
senior tag
Menjenek akkor a fenébe, már azt hittem, jó napom van
Ez az iPig nagyon állat, a szó szoros értelmében, de nem értem, hogy ha a SE telefonom kihangosítva nagyot szól, ráadásul meg lehet hackelni, és akkor annál is nagyobbat, egy ilyen kategóriájú mp4 lejátszótól ezt miért nem lehet elvárni..?
skylinelaca: megtaláltam a linket hozzá. De ha másmilyen a hangszórója az ipodnak, mint az iphone-nak, akkor ez tényleg nem működhet.
Más: Nektek is az van, hogy ha kiválasztjátok a magyar nyelvet, csak továbbra is angol marad minden? Bár nem fontos, nekem tuti kényelmetlen lenne magyarul használni, ha már így szoktam meg
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Először is, vettem egy 79 centes programot, aztán jött az sms, hogy az iTunes leemelt a számlámról kemény 1 (azaz egy) forintot. WTF?
A másik, hogy tud vki vmit arról a trükkről, hogy ha kiszúrjuk tűvel a toch hangszoróit, hangosabb lesz? Ha igen, pontosan ezt hogy kell csinálni? (és hol vannak egyáltalán a hangszorók?)
-
leeate
senior tag
Ha egy fejlesztő frissíteni akarja a programját, már csak 3.0-s szoftverhez szabad passzolnia? Mert már kezd furcsa lenni, hogy bármit le akarok tölteni, kiírja, hogy 3.0 szükséges hozzá. Ha ez így van, ez elég szemét húzás az Apple-től..
-
leeate
senior tag
válasz
skylinelaca #5040 üzenetére
Az olyan laikusok, mint én, azt hinnék, hogy a nanót már kihaló fajnak szánja az Apple..
Szerk: most néztem, és miez, van FM rádió is benne? Egy ipodban? Hová fajul a világ.. De most izé, ez állóképeket is tud vajon készíteni?
-
leeate
senior tag
Tényleg lesz kamera az új touchban?
-
leeate
senior tag
Na, restore-oltam, sikeresen visszajött a szűz osx, most egy nagy backupba kezdett. Csak tudnám, mit tart ilyen sokáig backupolni, amikor a 7 gigának is max. a felét használtam ki..
-
leeate
senior tag
válasz
skylinelaca #5013 üzenetére
De nem a DFU módot.. Megpróbálhatom a restore-t, de mi lesz a megvett programjaimmal utána? Vehetem újra ha akarom?
-
leeate
senior tag
Légyszí segítsetek, valami történt az ipodommal!
Először az volt, hogy a home gombra már első kattintáskor a gyors zeneléptetés jött elő. Aztán benyomtam a home + bekapcsológombot egyszerre, és úgy csinált, mintha képernyőképet készítene, de fehér maradt az egész képernyő.Ha nyomkodom a home vagy a bekapcsológombot, csak ez a teljes fehér jön ki.
Mit lehet ilyenkor tenni?? -
leeate
senior tag
Sziasztok!
Az új szoftverben ugye van bluetooth füles támogatás. Na már most, ez szokás szerint csak qrva drága apple fülessel működik? Vagy össze tudok hangolni vele mondjuk SE vagy akármilyen más fülest?
(Ha igen, akkor tudnátok ajánlani valami low-end cuccot / topicot, ami erről szól? A lényeg, hogy sztereó legyen, legyen hangereje, de ne bántsa túlságosan a fülem. Futáshoz kéne, meg amúgy sem vagyok egy audiofil) -
leeate
senior tag
válasz
skylinelaca #4080 üzenetére
Nincs is az országban itunes oO
Karma: Már vettem egy szótárt 4-5 napja 2 euróért, akkor azt le is vonta, de azóta nem vettem még csak ingyenes dolgot se.
-
leeate
senior tag
Most az előbb az Itunes levett tőlem 1 HUF-ot. WTF?
-
leeate
senior tag
Hali
Vettem az ituneson keresztül egy szótárt, le is vette a pénzt, de aztán nem történt semmi. Mit csináljak?? -
leeate
senior tag
Miért írja ki az itunes egyetlen bizonyos albumnál, hogy nem másolta át a zenéket, mert az eszköz nem tudja majd lejátszani? 256 kbps mp3 mindegyik, igaz, hogy próbáltam előtte artworkot hozzájuk rendelni, de aztán megpróbáltam máshova másolni a zenéket, és onnan felvenni itunesba, aztán fel ipodra, le is töltöttem újra az albumot, de ugyanaz.
-
leeate
senior tag
válasz
Csapi007 #3601 üzenetére
Hagy kérdezzek még valamit: A lejátszási listákkal hogy áll? Tudom, hogy a touch lejátszójával nagyon könnyen meg lehet találni akármit, de engem mégis zavar, ha van egy albumom, aminél a fájlok jól vannak számozva, de az ID3 tagek el van keveredve. Szóval össze lehet állítani listákat, amiben a számok olyan sorrendben vannak, ahogy én szeretném?
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Újonnan vásárolt Touch-ot lehet még jailbreak-elni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest