- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
zs0ltii86 #11058 üzenetére
Feltelepíted legújabb iTunes szoftvert (googleba beír: iTunes, első találat jó is lesz) Elindítod, csatlakoztatod iPodot, iTunes felismeri, azt hiszem egy Apple acc kelleni fog, de ki is írja, regisztrál, majd ahol van az iPod "főoldala" ott lesz egy restore opció, megkérdezi vagy 3x hogy biztos, igen, letölti legfrisebb iOS-t és újratelepíti. Sajnos pontosabban nem tudom leírni, nem otthon vagyok, de azért remélem ez alapján már sikerülni fog
-
Revolit
senior tag
válasz
Revolit #11053 üzenetére
Lejárt szerkesztési idő...
Most újra megpróbáltam a külföldi mac fórumon olvasott ötletet, (lock orientation -> turn off -> turn on -> unlcok orientation) és működik.... érdekes mit ne mondjak. Azért most kicsit elbizonytalanodtam, van valami módszer, hogy megbizonyosodjak, hogy mindkét szenzor működik (giroszkóp is gyorsulásmérő is?) mert úgy tudom hogy orientáció bármelyiket használhatja.
-
Revolit
senior tag
válasz
mondomén #11052 üzenetére
Igen, azt már láttam
Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:s
Meg is találtam, tényleg két szenzor is van: Three-axis gyro és Accelerometer
Labyrinth működik, a képernyő orientációt viszont sehogy sem tudom életre kelteni:s Találtam egy javaslatot neten, hogy "lockoljam" orientációt, kapcsoljam ki majd vissza touchot, unlcok orientation de az sem segített -
Revolit
senior tag
Labyrinth működik jól, orientáció továbbra sem
Egyébként ha jól tudom kétféle érzékelő is van benne nem? Egy 3 irányú gyorsulásmére meg egy másik.Még egy kérdés mellékesen: ha home gombbal kilépek valamiből, akkor ugye vissza tudok lépni dupla home kattal, alias multitasking. ezek a programok idő után maguktól bezáródnak? Vagy nekem kell valahogy?
-
Revolit
senior tag
Ma vettem a 4g-s iTouchom, de nem megy a képernyő orientálás:s Próbáltam ki be kapcsolni (dupla katt Home gomb jobb oldali ikonnal) újraindítottam, reseteltem de semmi, se a menü se a safari semmi program nem "dől" el hiába döntöm akárhogy a touchot. Erre van valami megoldás, vagy vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest