- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
^Clown #10750 üzenetére
Rányomsz nyomva tartod és "X".
Ha gyári akkor esetleg eltüntetni tudod, sbsettings-ben hide ikon.Egyébként, volt ez a probléma, hogy más gépen, ha szinkronizáltam, és nem voltak fent az appok, akkor azok eltűntek. Az új iTunes (lehet a régi is csak kinyomtam) megkérdezi, hogy talált + appokat, leszedje-e neked a gépre, és ott a Transfer-re kell menni. Akkor nem vész el semmi.
Lehet van aki már tudta ezt, de mikor kérdeztem, leoltott valaki, hogy az Én hibámból volt, mert mért dugtam rá másik gépre.ÜDv
-
Don't Panic
senior tag
válasz
^Clown #10635 üzenetére
szerintem retro
de jó kis cucc
nekem első perctől kezdve nagyon tetszett csak sosem volt rá annyi pénzem hogy vehessek egy ilyen touchot. Aztán persze lett rávaló és pont kijött a g4 modell mondom ez aztán már döfi
és lecsaptam rá.
iAudio U3 milyen fülessel nyúzod?UI: idoki egy 5öst tuti elkér a műveletért
-
Don't Panic
senior tag
válasz
^Clown #10630 üzenetére
minőségi lehet az tuti
sajnos az árán is meglátszik de nem vészes kérdés hogy tényleg kell e ez neked g1 azért az egy g1
mára már szinte egy oldtimer show ban is büszkén megállná a helyét szerintem vedd meg és ne add el vigyázz rá és később jó befektetés lehet az ipod gyűjtők körében.
-
^Clown
addikt
válasz
^Clown #10620 üzenetére
Jajaj, egyre inkább kinéz nekem egy SwitchEasy CapsuleTouch 30 dodóért
-
dani0907
csendes tag
Switch Easy NeoTouch: ennyi mindent adnak:
One NeoTouch™ unit
(2) TactileThin Silicon Membrane
(2) Two anti-static Screen Guards
One Microfiber Wipe
One Squeegee for your Screen Guard application
One Universal Dock Adapter
One Video Dock Stand
One Power Jack Connector Protectorbár nekem moshi iGlaze van, de még csak pár hete van meg nemrossz, ugyanennyibe került kb, de a switch easy jobb vétel lett volna, de később fedeztem fel
Szerk: 6500 xmsbe -
Gordiann
őstag
szia
én ugyan nem vagyok öregmotoros, nemrég vettem az ipodom,de:
Budaörsi Electro Worldben volt egy utolsó darab Macally mSuit -ból.
Nekem nagyon bejön, 3 darab gumi tok van a csomagban (fekete, átlátszó, fehér), + kijelzővédő fólia. Nagyon tuti minőség. (iPod Nano-mhoz is Macally tokot vettem)
És az ár a legmeglepőbb: 4090 Ft volt.
(doboza össze volt kicsit nyomódva, de nagyáruházakban ez sokszor így van.)Előtte elhoztam tőlük egy kemény müanyag átlátszó tokos Macally-t, de nagyon merev volt, vártam mikor törik el.ráadásul az csak 1db volt. (vittem vissza cserélni) Ez a gumis nagyon megfogja az ideoda helyezéseket. (nyugodtan "ledobom" az asztalra, megvédi a tok.)
Szóval nagyon ajánlom. Persze lehet csak szerencsém volt, hogy ráakadtam.
Nehéz hozzájutni, de hajtanám a helyedben....szerk: ebay-en rákerestem
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Esetleg erre valakinek van ötlete?
Tehát mégegyszer
: iPod Touch 3G-hez keresek tokot. Nem tudom, hogy milyet érdemes venni, keményet vagy puhát, szilikont vagy neoprene-t. Egy tapasztalt, öreg motoros felhomályosíthatna, hogy melyiket érdemes megvenni.
A lényeg: tökéletesen passzoljon az iPod-ra, lehetőleg legyen hozzá kijelzővédő fólia is, és védje meg, ha neadjisten leesik.
Ár: jó lenne minél olcsóbban megúszni, de ezen nem igazán szeretnék spórolni.Nem probléma, ha esetleg eBay-ről, vagy a külföldi gyártótól kell megrendelni, de persze előny, ha itthon is lehet kapni.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged