Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Sorry a reklámért:
iPod Touch 2G 3G (SwitchEasy NeoTouch tok) - 2.000Ft-ért ajándék. Dobj pü-t, ha érdekel!
-
^Clown
addikt
Üdv!
Tudom, hogy nem a reklám helye, ezért elnézést, de hátha valaki pont ilyet keres:
Switcheasy NeoTouch tok iPod Touch 2G / 3G -hez.Küldj pü-t ha érdekel!
-
^Clown
addikt
Üdv!
Keresek hibás, törött kijelzős iPod Touch 2G -t. Ha van ilyened, írj pü-t!
-
^Clown
addikt
válasz
csedaviasd #10920 üzenetére
Köszi, igazából az alaplap és a kijelző miatt kérdeztem, hogy ugyan az-e, valószínűleg kell egy törött kijelzős (de működő alaplapos) donort szereznem a halott alaplapos, de szép állapotú 2G-mhez.
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Egy rövid kérdésem lenne: a 8Gb-os 3G Touch műszakilag teljesen megegyezik a 2G 8Gb-os verziójával? Tehát ugyan az az alaplap, kijelző, akkumulátor van benne, és a dimenziói is azonosak? Köszi!
-
^Clown
addikt
Sziasztok, lenne egy láma kérdésem: elég sok program van az 1G-men, amit nem használok, hogyan tudom ezeket letörölni? 3.1.3 van fent, jailbreakelve. Köszi!
-
^Clown
addikt
Az 1G méreteiben csak a vastagságában tér el a 2G/3G-től, jól tudom? Van itthon egy 3G-re való képernyővédő fólia, az jó lenne vajon az 1G-mre?
-
^Clown
addikt
válasz
Don't Panic #10637 üzenetére
Tudom, úgy kalkulálok. Nem olcsó, de én nem merem szétszedni egyedül, nulla rutinnal. Persze ha feltúrnám a netet, biztosan találnék tutorialt, de nem kockáztatok.
Egy CX300-am van, kb. 4 éve van meg. Az 1G -t is vele fogom használni
-
^Clown
addikt
válasz
Don't Panic #10632 üzenetére
A tok még nincs, az 1G már megvan
Csak jelenleg még működésképtelen állapotban van (Home gomb hiba), holnap viszem iDoki-hoz, remélem meg tudja gyógyítani
Ennyire retró lenne az 1G? Tesóm 3G-jéhez képest nem vettem észre olyan nagy különbségeket (oké, nincs hangszórója [ez mondjuk nem érdekel], nincs fizikai hangerőállító gomb [na ezért viszont nagy kár] és nincs BT [ez sem érint különösebben]). Főleg a wifi miatt vettem meg, leginkább arra kell. A zene mellékes, egy kis plusz
Főleg, hogy van egy iAudio U3 -am, ami azért a maga műfajában elég komoly kis lejátszó.
-
^Clown
addikt
válasz
^Clown #10620 üzenetére
Jajaj, egyre inkább kinéz nekem egy SwitchEasy CapsuleTouch 30 dodóért
-
^Clown
addikt
válasz
Don't Panic #10621 üzenetére
Köszi, de olyan megoldást keresek, ami körbeöleli a cuccot, azaz legalább minimálisan védjen a fizikai behatások ellen (pl. leejtés). A másik indok pedig az, hogy a hátlap elég karcos, jó lenne eltakarni
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
iPod Touch 1G -hez tudnátok ajánlni minőségi tokot? Testvérem kapott tőlem a 3G -jéhez egy fehér SwitchEasy NeoTouch -ot, nagyon minőségi cucc, valami hasonló kialakítású kellene (tehát jó lenne, ha valami hasonló keményebb tok lenne, de a szilikon sem vészes), de
nem heroin árbanlehetőleg ennél (30 dollár) olcsóbban.
Sajnos nincs valami nagy választék az 1G tokokat illetően, ezért fordultam hozzátok, kinek milyen tokkal van jó tapasztalata.Köszi előre is!
-
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Esetleg erre valakinek van ötlete?
Tehát mégegyszer
: iPod Touch 3G-hez keresek tokot. Nem tudom, hogy milyet érdemes venni, keményet vagy puhát, szilikont vagy neoprene-t. Egy tapasztalt, öreg motoros felhomályosíthatna, hogy melyiket érdemes megvenni.
A lényeg: tökéletesen passzoljon az iPod-ra, lehetőleg legyen hozzá kijelzővédő fólia is, és védje meg, ha neadjisten leesik.
Ár: jó lenne minél olcsóbban megúszni, de ezen nem igazán szeretnék spórolni.Nem probléma, ha esetleg eBay-ről, vagy a külföldi gyártótól kell megrendelni, de persze előny, ha itthon is lehet kapni.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Az iPod Touch-hoz (3g) keresek védőtokot, mit ajánlotok? Egyelőre ezt találtam: Vroom Case, tetszik, jó árban van, mi a véleményetek róla? Esetleg van helyette más tippetek?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged