Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Srácok, 3G-s 8 gigás taccsra 3.1.3 jobb, mint a 4.2.1, nem? Többet bír vele az akksi? S ha igen, hogy lehet visszarakni?
-
Skizz
addikt
Srácok, egy 3G iPod tényleg kevesebbet eszik 3-as fw-vel, mint 4.2-1-el? És ha igen, van lehetőség visszaégetni a régit?
-
Skizz
addikt
Srácok, appstoreból akarok tölteni de ahhoz el kell fogadni valami új feltételeket, rátapereolok az okéra, behozna valami oldalt de csak tölt orrvérzésig és nem jelenik meg semmi. Van erre valami alternatív módszer?
-
Skizz
addikt
Amúgy lehet hogy bugos ez az ebuddy, bejelentkezek a belső accra, utána az Accounts menüben megpróbálom létrehozni az msn-t (rátapizok a WLM-re, megadom a felhasználónevet és a jelszót, utána Add, és visszadob a menübe, de nem jelenik meg, mint használható account, csak az ebuddy-s szerepel a listában. Itt lesz a gond?
-
Skizz
addikt
válasz
Don't Panic #10702 üzenetére
Nem igazán értem... csináltam accountot, kipipáltam a windows live messengert, ez megvolt. Rátaperolok az ebuddy app-ra, utána bejelentkezem az ebuddy adatokkal, és megjelenik pár ablak, hogy se barátom, sem üzenetem nem érkezett, azon kívül be lehet állítani pár dolgot. De hol a partnerlistám, vagy ez nem így működik?
-
Skizz
addikt
Az account megoldódott... valahogy a harmadik regisztráció jó lett.
Egyébként ajánlanátok valami ingyenes msn-t? Eddig sokmindent próbáltam (ebuddy free, a microsoft féle, meg egy pár ingyeneset), de egy sem akart bejelentkezni. Mit használtok?
-
Skizz
addikt
Mivan az appstore-al srácok? Touch-ról nem tudok regisztrálni, mert nem nyitja meg a lapot, a gépről regisztrált fiókot nem fogadja el, a régi fióknak meg a jelszavát nem ismeri el... globális probléma, vagy csak nálam van valami zavar?
-
Skizz
addikt
hali
van egy 8GB-os táccs(kó) a háznál, és már a második iTunes-t próbáljuk ki (friss), és nem hajlandó megbarátkozni az ipoddal. odáig eljut, hogy passcodeot pötyögjem be (unlock), mert különben nem tud vele mit kezdeni, aztán utána se kép se hang. mintha nem is lenne az usb-n az ipod.
van esetleg valami egyéb alternatíva? mert ez az iTunes az őrületbe kerget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest