- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
saguaro #37939 üzenetére
Elnézést nem kompatibilis iOS4-el. Akkor lehet saját magadnak kell kicserélni, de nem tudom, hogy a /var/mobile/Library/Springboard mappában a HomeBackground.jpg és HomeBackgroundPortrait.jpg fájlt kéne kicserélni, vagy pedig létrehozni, mivel nincs olyan telefonom ami ne támogatná a háttérkép beállitást így a létrehozásos dolgot nem tudom kipróbálni. Arra figyelni kell, hogy fontos a kis és nagybetű
-
válasz
saguaro #37930 üzenetére
Ezt nem egészen értem akkor, valami para van nálad akkor. Szerintem csinálj új szűz restore-t, arra backupolj mindent, vannak néha "harmadik típusú találkozások" jellegű megmagyarázhatatlan egyéni problémák
adamlukacs: dehogy amiatt írtam, megbeszéltük, hogy nem gond. Látod, ha leírod pontosan mit akarsz, máris máshogy hat a hozzászólásom. Meg lehet ezt kulturáltan beszélni, eddig is ezt tettük, most is megy
-
8nemesis8
veterán
válasz
saguaro #37764 üzenetére
Szia!
Én 4.0ról álltam vissza 3.1.3-ra.
Semmi nem kell hozzá, minthogy leszeded a hivatalos firmware-t és restore, 3G eseténben 4es alatt SHSH nélkül is könnyedén vissza lehet állítani az OS-t.
Azonban ha egyszer mégis szeretnél 4.1et, akkor esetleg érdemes lehet lementeni azokat,de az már más téma.Ebben semmi warez nincs. Ezt támogatja az Apple.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Klaus Duran: 2025 dude
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest