Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
tomcsi
őstag
Mi a különbség a 4.0 és a 4.0.1 szoft között? 3Gs-re menne..
-
FecoGee
őstag
Ebben mi a pláne? Ha földhöz vágom az iPhone-mat akkor 4.500 Ft-ért adnak egy újat?
(Plusz a havi költség, mondjuk 2 hónap után megy tönkre, nem olyan feltűnő)
-
ent
őstag
Sziasztok!
Ha netán JB-elt iphone-t viszek gari miatt T-hez (ház repedés miatt), akkor ha lejelszavazom ikészüléket, abból nem lehet nagy baj????
Vagy inkább csináljon az iember egy restore-t, biztos ami biztos?iThx
-
Szasztok!
Van most mukodo ingyen sms app?
Valaszaitokat elore is koszi!
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok mondani olyan msn progit ami szinte ugyan az mint az IM+ de csak kizárólag msn része érdekelne.. Fring meg ilyen hasonló programok nem tetszenek, és a live messenger is lassú..
-
a000
őstag
válasz
kispéé #33666 üzenetére
Elvileg igen, csak figyelj, hogy ne új készülékként csináld.
A progikat nem kell megvenni, nem telóhoz, hanem itunes accounthoz szól.
Ja és ne felejtsd el deauthorizálni a telefont mielőtt visszaviszed.
ÉN októberben fogom visszavinni, a telefonon több a hajszálrepedés, mint a sima felület -
tomcsi
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy rakom vissza a régi adataimat? Felajánlja magától, de miután kiválasztom jelszót kér és nem tudom mi az..
-
tomcsi
őstag
válasz
Scoobyka #33668 üzenetére
Nekem az adatkábelt a szakadás miatt cserélték míg a headsetet azért kellett mert a gumi elmállott róla..
Alapból nem kellenek a tartozékok.
Kb 8-9nap múlva jött az sms, hogy elkészült a telefonom, akkor derült ki, hogy új lesz.
Úgyan olyat kaptam mint amit leadtam (fehér 3Gs 32Gb). -
Scoobyka
addikt
-
Ceko
senior tag
Létezik valami olyan program a telefonra,hogy tudjam használni billentyűzetként a telefont? Olyasmire gondolok mint az Air Mouse.Csak nekem nem egér kell hanem vezeték nélküli billentyűzet.
-
Csabee.
nagyúr
iOS4-es iphone3g-ből lehet pendrive-ot csinálni valahogy? USB storage nem működik..
-
tsimora
tag
Elmondom... végül is ez az "Phone használók szakmai topikja"...
Pár napja van iPhone 4-em, és egyik első dolgom volt a hírhedt "halálfogás" kipróbálása. A jelenség létezik, nem is kicsit. A munkahelyemen a 3G + 3 pálcika térerő 20 másodperc alatt először Edge, majd "Searching...", végül a "No Service" állapotba került. Kétszer is, és a jelenség reprodukálható.
Tetszik a telefon, de én ekkora tervezési fiaskót még nem láttam ilyen híres termék esetén. Ha valaki vétellel gyengébben ellátott helyen lakik - vagy balkezes - az garantáltan találkozni fog ezzel a problémával.
A másik ismert hibát is sikerült produkálnia, pedig azt nem is provokáltam: a telefon proximity (test-közelség) szenzora nem kapcsolt le és simán Hold-ba tette a hívásomat...
-
tomcsi
őstag
válasz
manchester85 #33660 üzenetére
Hajszálrepedések, azt hittem valamit kitalálnak mert az 1év gariból már csak 3hét volt..
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi
őstag
Ma megkaptam az új készülékemet és az új headset+adatkábelt is...Szó nélkül kicserélték
Akinek cserélték már a készülékét annak is csak a régi garjegyre rányomtak egy új imeiszámos matrinyát + ráírták a visszaadás dátumát és ennyi?
Állítólag mai naptól újra 1év garancia van rá..
Jah és alapból a 4.0-ás szoft volt rajta downgrande is kell neki.Most kezdek nekiállni, hogy visszatelepítsem a régi cuccaimat + egyebeket.
-
balazs0102
senior tag
válasz
atirag #33638 üzenetére
városon kívül nekem pillanatok alatt talál jelet...ha hálózatról szedi le akkor 2mp, ha csak simán akkor városon kívül 1perc belül akár 4-5 is. De amúgy elég érdekes. 4sávos úton vásoson multkor elveszítette a jelet pedig semmi zavaró nem volt, utána kis szűk utcán, ahol szinte sösszeérnek a fák lobjai meg mindenhol házak, ott meg végig tartotta a jelet. Nem is igazán értem...nagyon furcsa..
-
kispéé
senior tag
válasz
macikos #33649 üzenetére
Kicsit összezavarodtam, te az "értesítésekre" gondolsz? Vagyis a beállítások/értesítések -belül van a messenger ahol bekapcsolhatom a riasztasokat, jelvényeket stb.
Ha erre gondolsz, akkor minden be volt kapcsolva. És mégse maradok online, pedig mondom 3.1.2-ön müködött. -
macikos
addikt
válasz
kispéé #33648 üzenetére
Én is a hivatalos Windows Live Messengert használom.
Push-t bekapcsolod, ekkor megjelennek a Push-os programok, bekapcsolod, külön az Messengernél a Push-t, ha esetleg nem lenne automatikusan mindegyik ON-on. Utána pedig amikor elindítod, akkor beállítod, hogy megjegyezze a jelszavadat, mert különben nem tud bejelentkezni.
Én egyébként azért nem szeretem ezt, mert így 0-24 online vagyok, tehát állandóan írogat valaki
Szóval sokszor inkább kikapcsolom, hagyjanak békén
[ Szerkesztve ]
-
szrxx
tag
Sziasztok!
Én IGO-t használok(3gs 16gb) és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve.Jelet 3s alatt talál és még sohasem dobta el a jelet. NAVIGON-t a hétvégén tettem fel, amire nagyon kiváncsi vagyok.
Net nélkül használom![ Szerkesztve ]
-
drfirsty
tag
Annak idejen en is sokat vacillaltam az iGo es a Navigon kozott. Alapbol iGo-t szerettem volna, de sok forumozas es utanaolvasas utan Navigon lett belole. Azota nem tudom mennyit valtozott a helyzet a software frissitesekkel... Osszehasonlitasi alapom nincs, es kulso GPS-es autos tartoval hasznalom de a Navigont csak ajanlani tudom. Tobb ezer km-t levezettem vele otthon is kulfoldon is es sokszor volt nagy segitseg. Navigonnal kapcsolatban ha van kerdes szivesen valaszolok.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #33643 üzenetére
Megvan, tárgytalan, frissítettem.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
A Carrier Settings Update mit csinál a telón? Frissíthetem nyugodtan?
Iphone 3GS-4.01 No JB, T-mobilos.
-
spyduck
nagyúr
válasz
manchester85 #33632 üzenetére
Én megjártam vele Görögországot oda vissza és semmi probléma nem volt vele!
-
atirag
őstag
Ha magyarországon használod akkor inkább Igo.Nekem máshogy tervezett mint a navigon.
Pedig tényleg igényesebb a navigon.De azért fagyásról meg hold eldobálásról nem tudok beszámolni.Pedig nap mint nap használom.Az egész iphone-nak rossz a vétele.Még a sima hálót sem tudja rendesen megtartani akkor ezt hogy tudná. -
a000
őstag
Aki szeretne ingyen todo progit, annak itt a nagy lehetőség: Igyenes a Toodledo - To Do List
-
kispéé
senior tag
Nekem a hivatalos Messenger progival van problémám. IOS4 alatt, hogy lehet háttérbe futtatni? Kilépek a progiból és kijelentkezik. Pedig 3.1.2-ön frankón ment, mindig háttérbe futott és ha valaki rámírt akkor kisablakba megjelent az uzenet.
Hogy tudom ezt újra vissza csinálni? -
Csapi007
veterán
válasz
Barett 50cal #33634 üzenetére
Hy
Igen, később rakják bele. -
Barett 50cal
senior tag
Hali
nemtom ki angry birds rajongó,de én az lettem azelmúltpárnpaban,és nem értek vmit hogy már mindent megcsináltam,de mégis a 4.részben az utolsó két 15pályára azvan kiirva hogy coming soon.
frissítésre kell várni vagy vmitrosszul csinááltam?lehetnemide illő, de ezmost nagyon érdekel.üdv
-
a000
őstag
válasz
manchester85 #33632 üzenetére
Igen én is utána néztem, és nagyon úgy tűnik, hogy együtt van. Aztán, hogy ragasztva van-e vagy nem, azt nem tudom. De ez így
-
manchester85
veterán
Hali!
Elsősorban az, hogy az IGO iPhone-os változata egy lebutított navigáció, nem iGO 8, ráadásul számos panasz van rá, fagy, nem talál jelet, stb. A navigon szoftvere sokkal használhatóbb, okosabb és a felülete is igényesen meg van csinálva. A jelet pedig jobban, biztosabban tartja.
a000!
Próbáltam javítással kapcsolatos oldalakra rákeresni, és bizony az alkatrészeknél az LCD és az üveg+digitizer elég sok helyen együtt van említve. Persze én se tudok semmi biztosat, csak neten talált infókra hagyatkozom, de mivel nekem is volt pl. buborék az üveg alatt, így eléggé parás lenne, ha egy évig azon kéne remegni, mikor történik valami a telóval... Az hagyján, hogy leejted, és 50k bukó, de LCD hibáról meg üveg alatti buborékokról nem a felhasználó tehet... Lehet, ezért jött be a T-hez a mobilbiztosítás?
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Egy elég furcsa információra lenne szükségem, remélem tud valaki segíteni.
Arra lennék kíváncsi, hogy az Iphone ikonok mekkora méretűek? Akármilyen mértékegységben jöhet.
A másik, hogy a négyzet lekerekítésének az íve mekkora sugárral rendelkezik. Akár a négyzet méretéhez arányban állítva is jó az info.Előre is köszönöm a segítséget.
-
a000
őstag
válasz
manchester85 #33621 üzenetére
Hát ez remélem nem igaz mert ez így elég nagy szívás lenne.
-
válasz
manchester85 #33626 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Amúgy mi a baj az IGO-val?Eddig IGO fun voltam más platformon
Üdv.
-
Sziasztok!
Iphone3gs-re keresek navigációt, de nem tudok dönetni.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? IGO, Navigon, stb?Köszönöm,
Puru -
manchester85
veterán
válasz
macikos #33614 üzenetére
Akkor megint az lesz, hogy ha cserélni kell az üveget az iPhone-on, (mondjuk megjelenik egy buborék az üveg és a digitizer között, vagy nem érzékeli az érintést valahol) akkor 50k-ért cseréltetheti ki rajta az ember mindkét alkatrészt? Hát ez remek lesz, mondhatom. Mert ugye 2G tulajok esetén is ez volt, de ez már hivatalosan is forgalomban lesz itthon, két év hűséggel, 1 év garival meg azért ez nem kis stressz szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
sziporka))
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem a Fruit ninja nevű játékot, 3GS-n simán megy, a gyerek 3Gjén elindul, de, 2mp múlva egyszer csak kilép. Elvileg a játéknak mennie kell rajta. Esetleg valami beállítási probléma lehet? Köszi előre is a segítséget!
-
s_
tag
válasz
#40835072 #33616 üzenetére
Nem azt kérdeztem hogy mik vannak fent a telefonodon, hanem hogy mi az amit használsz amitől szerinted gyorsan merül, de ez is relatív hogy gyorsan merül, mert mi számít gyorsnak, ha meg eleve csak játszani akarsz vele akkor mért nem vettél psp-t? spotlight kikapcsoláshoz meg itt van a leírás http://szifon.com/2010/07/26/spotlight-es-a-4.0-ismet-halasztjak-a-feher-iphone-4-et./ mondjuk ez a 1,5 óra intenzív használat mellett ez kicsit necces, mikori az a telefon? és mit használtál hogy 1.5 óra alatt lemerült?
-
s_
tag
válasz
#40835072 #33612 üzenetére
Kicsit részletesebben is leírhatnád hogy pontosan mi számít annak hogy gyorsan merül, hány óra alatt merül le teljesen? milyen alkalmazásokkal merül ennyire? korábbi írásaidból azt szűrtem le, hogy 4.0-ás fw-d van, gondolom bezárod a háttérben futó alkalmazásokat mindig. spotlight kikapcsolásával meg sebesség javulást érhetsz el, de ezt már egy csomószor írták korábban is.
-
törölt tag
lehet hogy azért merül hamar az akksim mert már régi?
-
atika88
senior tag
Igen ez iPhonra jellemző probléma, ha nem garis akkor én azt ajánlom, hogy olyan emberrel cseréltesse ki aki már csinált ilyet (még ha pénzért, akkor is megéri). Nem mondom h nehéz feladat, de egy szakavatott kéz gyorsabban és ügyesebben megoldja.
A képernyő mögött porszem? Ez lehetetlen: mivel a képernyő és az elülső üveg összevan ragasztva (ez egyben ugye hátrány is ha betörik az üveg) de előny is: mert lehetetlen, hogy por menjen a kijelző alá!
-
ent
őstag
Sziasztok
Anno elkerült tőlem iphone de kérdés gyanánt visszatért: elrepedt a hátlap a jobb csavar körül, hosszábban a mikorfonig és a másik oldalán a töltő nyílásig. Volt e már vkinál hasonló, mert máshol olvastam, hogy ez szinte széria-probléma? Tele van állítólag a képernyő mögött porszemekkel.
Ha igen ez garanciálisan mit jelent? Kicserélik a készüléket?
Köszi előre is.
-
<NewL>
addikt
FAAD - Free App A Day
usa storebol szedtem, az eppen aktualis ingyenes (jobbfele) appok jelennek meg benne. jo cucc, szedjetek -
a000
őstag
Akkor meg mást kell beszivatni vele, hogy nála romoljon el?
Bővebben a carrier update-ról
[ Szerkesztve ]