- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
-
tikshow
addikt
válasz
drfirsty #29132 üzenetére
akkor majd jbzel, ha lesz a telodra, mas megoldas nem lesz, mert ugye nincsen beepitett doksi nezo a teloba, ami kellene hozza, es nem is lesz, az iworks is inkabb csak felmegoldas nezegeteni, meg amugy is penzes lesz, talan az ibooksszal meg fogsz majd tudni nyitni a telodra felrakott pdfeket, de ez meg a jovo zeneje
szrxx: itunesban szinten van egy olyan, jobb klikk es get artwork, download artwork, vagy valamin hasonlo, azt meg lehet probalni, de nekem meg egyszer sem mukodott hiaba volt minden adat jo a szamhoz(eloado, cim, album, stb), googlebe ra lehet keresni, hatha van ra valami, max magadtol beirogatod, az adatokat amugy is be kell, h rendesen tudj ra keresni ipodba, azt a par orat raszanhatod, en 80-100 albumot kb 2 ora alatt raktam ossze, de a tobbsegebe azt se tudtam, melyik szam melyik albumon volt, ennek a kideritesere hasznaltam a visszabb linkelt oldalt
-
-
cilo9
aktív tag
válasz
drfirsty #22330 üzenetére
Ha tudok szívesen leírom a véleményem, de ne kezeld 100%-osan, mert azért szubjektív bármennyire is igyekszem objektivan leírni. Más bizonyára másként látja, más tetszik neki jobban és sokan esküsznek rá, hogy az iGo tökéletesen működik. Az én tapasztalataim a Navigon felé döntik a mérleget.
Útjelző táblák: városban nekem jobban bejön a Navigon sávasszisztense, mint az iGo-é. Viszont az úttáblák (város, út jelölések) jobbak és pontosabbak az iGo-ban, illetve a körforgalom kihajtók jelölése is az iGo-ba jobb szerintem.
Samgar: tudtom szerint az appstore-ban megvásárolható Navigonban nincs magyar nyelv (egyelőre). Ha tévedek, akkor viszont megköszönöm, ha megmondod, hogy hol tudom átállítani magyarra, mert én nem találom.
(Az egyéb forrásból származó verziókba lehet, hogy van ezt nem tudom.)
-
cilo9
aktív tag
válasz
drfirsty #22264 üzenetére
Nem lesz gond Nyugat-Európában az iGo-val...a térképadatbázist nézve.
Nem merem ajánlani egyiket sem tutira, mert mindegyiknek meg van a maga hibája és erőssége. A véleményem tömören: az iGo navigáció közbeni felülete szebb, átláthatóbb az úthálozat. Viszont szarul optimalizált, zabálja a memóriát és a support botrányos.
A Navigon felülete puritánabb, az utcanév megjelenítés bénára sikerült és egyelőre nincs magyar hangnavigáció. Viszont a gyakorlatban nekem ez működik, navigál.
Olvasd el a kommenteket az appstore-ban, aztán ha van még kérdésed részletekkel kapcsolatban, szívesen leírom a véleményemet, tapasztalatomat a dologgal kapcsolatban.ambrus14: Flight Control, illetve van egy Air Traffic Controller 4.0 is. Ugyanaz a műfaj a kettő, az előbbi jobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest