Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
manchester85 #33492 üzenetére
kösz!
hova írtam volna?
kb ugyan olyan állapot gari nincs!
-
Kommy
veterán
Miért lenne nagy para amikor be van regisztrál va a telefonom az Apple-nél mivel van fejlesztő accountom. Annak persze, hogy para akinek nincs beregisztrálva, mert lehet hogy letitja az apple, de attól nem kell félni, hogy papírnehezék lesz belőle.
iOS41 beta 3-ról még annyi, hogy nekem addig 4.0.1-el 8 óra alatt airplane módban 5% csökkent az akku szint, most 1%-ot sem. Sőt tegnap 40 perc alatt zenéz hallgatva 20%-ot csökkent és semmi más nem futott csak a zene (4.0.1). Meg nagyon halk volt az egész telefon a headsetben nem lehetett jóformán semmit hallani, míg a Settingsben a hangokban nem húztam feljebb a csörgés hangerejét(50%-on volt) maxra, ésmegjött a hang, sőt nem is rezgett addig.Sőt a hangerő szabájzó gombok sem mentek se a hedseten se a telefonon. Legfőképpen emiatt frissítettem 4.1. beta 3-ra. de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
Beszopatott az update, behalt tőle a telefon, dejó
Csak restore-olni lehet. Az eddigi adataimat, hogy fogok visszavarázsolni? Ez most teljesen összezavart.
Szerk: Megtaláltam, valaki azt írta, hogy utána fel fogja ajánlani, remélem[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
csokirudi
Free ma a Chop Chop Runner
-
Kommy
veterán
Mai nap felraktam a iOS 4.1 beta 3-at a a 3GS-emre és jóval gyorsabb mint a 4.0.1 volt előtte.
Nekem valahogy most sokkal dinamukusabbnak érzem a telefont miint 4.0.1-en.
Amúgy kijött 4.0.2 aki jailbreakelni akar az ne rakja fel , baseband elvileg nem frissült (tehát elvikeben függetlenítés maradt). Amúgy a PDF exploitot javítja. -
manchester85
veterán
-
törölt tag
szerintetek egy 8 és egy 16 gb s között van 8500ft különbözet?
-
Csapi007
veterán
válasz
macikos #33480 üzenetére
Hy
Nem fog a 3GS sehova se eltűnni. Kit érdekel hogy ugyanúgy néz ki? Ég és föld a 3GS a 3G-hez képest.
Továbbá nem hinném hogy bárki meglát nálad egy 3G iPhone-t leszarozná.
Azért forgalmazzák mert olcsóbb, meg merem kockáztatni hogy tögg "tavalyi" modellt adnak el mint az aktuálisat. (persze nem akkor mikor kijön a 4-es).a000: Kétlem hogy pont Kínában mutatná be az Apple.
Az vmi fake cucc lehetett.
-
SyntaxeError
tag
Vodafoneos és a beállítások gyárin vannak...
Lehet a kép nagy? -
Nems
tag
sziasztok királyok. elakadtam és csak ti segíthettek. kaptam mms-en egy képet de nem tudom átrakni a képek közé és tovább küldeni se tudom. valaki megmondaná, mit tegyek? köszi : Én a
-
macikos
addikt
válasz
manchester85 #33478 üzenetére
A 3GS tűnik el. Szerintem pár hónap, de az is lehet, hogy már akkor, amikor megjelenik az új iPod Touch.
3G-nél még jó volt a 3GS, mert ugyanúgy néztek ki. Tehát a 3GS egy "turbo" változat volt.
Ellenben most a 4 mellett a 3G-es ósdinak néz ki, főleg hogy olyan, mint a 3G, ami még öregebb.
Mellesleg minek forgalmazzák? Inkább átálnak 4-re. Lehet ezért is késik a fehér. Na meg aki iPhonet akar, az akkor is vesz majd, ha már nem lesz 3GS.kispéé: Ismerem. Régen toltam vele a Monkey Island 3-at
Nagyon jól futott rajta. Kellene portolni hivatalosan Appstoreba. Tuti biznisz!
[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
Nem tom ismeritek-e a SCUMM nevű programot? Régi motorosok, biztos ismerik a ráépült point`n click kalandjátékokat (monkey island,sam max, full throttle,stb), azokat lehet rajta futtatni. Nagyon baba, tudom ajánlani, negatívum, hogy JB-s iphone kell hozzá.
-
Jhonny06
veterán
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Érdemes még 3G-t venni, vagy csak 3GS? -
kispéé
senior tag
válasz
manchester85 #33467 üzenetére
Szép story. Nemhiába ott van az egyik legjobb életszínvonal, miértre is tudom a választ, de az már más téma.
-
manchester85
veterán
Na igen, de ez legalább annyira a cég érdeme is, mint az országé. Eleve az USA-ban javítják is az iPhone-t, nálunk meg cserélik. Tehát gyakorlatilag nálunk nincs is szerviz, a T. meg úgy zsarnokoskodik, ahogy akar. Mikor mondtam, hogy nálunk az Apple Store-ba nem vihetsz iPhone-t, teljesen ledöbbentek. Hát jó, azért én is eljátszottam kicsit a hattyú halálát.
Tudom persze, 70 ezerért vehetnék egy újat, úgy, hogy ezt leadom nekik.
Jaja, nem volt kedvem bámulni a buborékot.
Pont annyira volt zavaró, hogy mindig észrevedd, de ez pont elég is volt hozzá.
Olyan jó érzéssel tölt el, hogy most már nyugodt szívvel vehetem meg a 4-t, ha lesz otthon, mert így visszanyerték a bizalmamat (mondjuk pont az enyémre van szükségük
) Ezt meg eladom 80-ért, ez egy hivatalosan szervizelt iPhone, felbecsülhetetlen eszmei értékkel, egy kuriózum.
Amúgy nem, családban marad, csak ne lenne olyan dög lassú, na majd hátha a 4.1.
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
válasz
manchester85 #33467 üzenetére
Hát igen Amerika....
Normális ország(ok)ban így működik a dolog. Gondolom tudod mit csináltak volna veled itthon...(szerintem azután többé nem vettél volna apple-t
)
Köszi, hogy megosztottad, hasonló pozitív élményeim nekem is voltak kint.
u.i:Ezért nem voltál a fórumon ennyi ideig
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy elmeséljem egy személyes tapasztalatomat egy amerikai apple store-ral kapcsolatban. A nyarat new yorkban töltöm, és egy iPhone 3G (4.01-es szofttal kevésbé) büszke tulajdonosa vagyok. Sajnos a teló üvege alatt pár napja keletkezett egy apró buborékszerű képződmény. Igazából az elsődleges szempont az apple store-ban egy egyszerű körülnézés és egy minőségi tok esetleges megvásárlása volt, de ha már ott voltam, kíváncsiságból megkérdeztem, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a buborékkal. Az egyik srác közölte velem, hogy ha nincs már rá gari, ők kicserélik 200$-ért az üveget, de az ár közel sem biztos, úgyhogy menjek fel az emeleten lévő genius bar-hoz, ahol készséggel segítenek. A garim egyébként júniusban lejárt. A genius barba egyébként előzetes bejelentkezés alapján kellett volna menni, de mi csak ott álltunk, azt se tudtuk, sorban állunk-e, vagy szólítják az embereket, mondjuk minket aztán szólíthattak volna, mikor csak simán odamentünk... Amúgy valószínűleg az utóbbi volt igaz. Odajött hozzánk egy erősen feminin fekete srác, hogy segíthet-e valamiben, én meg elmondtam a problémát. A srác szinte kikapta a kezemből az iPhone-t, odavitte egy munkatársához, mutatta neki az üveget, hallottam, hogy rám vonatkozóan mondja, "it's not his fault" majd pár perc csevegés után visszajött, hogy ne aggódjak, minden rendben, foglaljak helyet, 10 perc múlva kész a telefon, kicserélik az üveget. Kérdeztem, mibe fog ez fájni nekem, közölte, hogy semmibe, mert a garancia még csak most járt le nemrég, úgyhogy ez egy "exceptional service for you" Szinte szóhoz se jutottam, mert erre tényleg nem számítottam. Egy csajjal megcsináltuk a papírmunkát, mire végeztünk, hozták lefóliázva a telefont, 10 percbe se telt, amin nem tudom hogy, de az LCD is cserélve lett, ugyanis eltűnt az a pár zöld subpixel, ami fekete háttérnél látszott. A home gomb is zsír új, mert ennek sokkal darabosabb a mechanikája, az enyém sokkal puhább, bejáratottabb volt már. A papíron az állt, június 26-ig volt garim, amit szintén nem értek, ugyanis június 3-án vettem a telefont. Egyébként a honlapon is ez a dátum szerepel, már akkor se értettem, de végül is mind1.
Úgyhogy az ügy azzal zárult, hogy kaptam még 3 hónap applecare garanciát és egy almás szatyrot, ami simán elmegy sporttatyónak.
Sorry, ha valakit untattam a sztorimmal, de úgy éreztem, ezt a történetet le kellett írnom, ez az eset pedig számomra maximálisan helyrehozta az apple összes eddigi lépését, amik miatt megorroltam rájuk kicsit. (4-es szoft működése 3G-n, downgrade hivatalos lehetőségének hiánya, stb). Nincs mese, a következő mobilom is iPhone lesz.
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tud-e bármi pontosabbat a magyar T-Mobileos forgalmazás illetve előrendelés kezdetéről az iPhone4-et illetően.
Bocsánat, ha nem ideillő a kérdés.
Előre is köszi
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a jegyzeteimet a Google Gmail fiókommal szinkronizálni, viszont nekem csak odafelé működik a dolog: tehát iPhonról adhatok új jegyzetet és megjelenik a Gmail fiókomban tök jó! Viszont ha a Gmail fiókból teszek be egy újat, azt már nem jeleníti meg az iPhone... Miért nem működik oda-vissza dolog? -
a000
őstag
válasz
Coyote2000 #33460 üzenetére
Hong Kongnál azért közelebbről is lehet venni gyári fügetlent.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
válasz
Játékos #33457 üzenetére
mennyiért veszed?
Csak azért kérdezem, mert én cégváltás miatt kényszerültem szolgáltatóváltásra (trémobilról vodára), és végül Hong Kongból hozattam egy iPhonet, 135.000 Ft-ért. Ez gyári független, nem kellett rajta semmit kókányolni... Az egyetlen kellemetlenség a töltő volt (nem európai szabvány), de arra van több megoldás is (olcsó átalakító, laptopról töltés, stb.).vaterán nézz szét esetleg... én a házilag függetlenített verziót nem annyira ajánlom, mert ha befoltozgatja a kiskapukat az Apple akkor mindig szopni fogsz az iTunes-szal.
-
Kommy
veterán
Ha jól tudom a 3-as rendszer nem tartalmazza a hozzú nyomás gesztust ( long tap gesture) és ezért nem megy neked ez a funkció, plus egye a mailben sincs implementálva még.
Játékos: jelen pillanatban lehet, de ha kijön most egy új firmware mialött még frissítenél 4.0.1-re akkor bukod a függetlenítést.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok naprakész, így inkább kérdeznék, mivel kacérkodok a gondolattal, hogy cserélek egy 3GS-re.
Szóval a kérdés:
jelenleg 3.1.3 szoft. van a telefonon (régi iboot), Angliában vásárolták, jelenleg JB-elve van.
Azt hiszem, ennyit lehet tudni róla.
Megoldható jelenleg az, hogy iOS4-gyel Voda hálózaton használjam a telefont?
Mert, ha nem, akkor hanyagolom a cserét...
Köszi a választ előre is. -
Enjoy
addikt
Szia!
Régóta használom már az iFiles-t, de én az email csatolmányokat úgy szoktam iFiles-ba "varázsolni", hogy hosszan nyomva tartom az ujjamat a csatolmányon (Mail - gyári email alkalmazáson belül), ekkor felugrik az ablak, s a második lehetőség felkínálja, hogy Open in iFiles
Így bemásolja automatán az iFiles főkönyvtárába az adott fájlt.
De ha olyan fájl az email csatolmány, amit kezel a telefon (pl. az xls - legalábbis gmail esetén) akkor azt megnyitva a jobb felső sarokban is lesz egy ilyen "fülecske".Nekem most valamiért a file feltöltés (upload) funkció nem működik a Google Docs-omba..
-
PókerFész^^
tag
válasz
PókerFész^^ #33453 üzenetére
goggle a barátom...sry
-
PókerFész^^
tag
Torrentezni lehet ? persze wifivel.
[ Szerkesztve ]
-
coys
csendes tag
Sziasztok!
A párom egy 3gs-t készül venni. A munkája miatt sokat van autóban, és van egy Parrot CK3100 típusú bt kihangosítója. Az lenne a kérdésem, hogy össze tudja-e kapcsolni a 3gs-t és a kihangosítót?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
trobi28
addikt
Tud valaki ajánlani olyan memória felszabadító progit ami fut a háttérben és ha le esik egy bizonyos szint alá akkor autómatikas felszabadit ?
-
_ak_
addikt
Az iFiles nevű appot ismeri vagy használja valaki? Elvileg ott az első képen is látszik, h valahogy le lehet menteni az email csatolmányokat, de nekem sehogy sem sikerült elővarázsolnom azt a menüt.
Nem tudja valaki, h azt hogyan lehet? -
dionaea
őstag
névjegyeket hogy lehet törölni a telefonról? az összeset? gyorsan?
-
törölt tag
fél órája azt írja hogy csomag frissítése :S
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Melyik/milyen app-pal lehet kitenni a fő kijelzőre az aksi állapot jelzőt %-ban? -
_ak_
addikt
válasz
norbesz74 #33344 üzenetére
Utána olvasva tényleg sok helyen írták, h gyors lett a 4.1betákkal, mint régen, de végülis inkább visszaraktam 3.1.3-at. Ki tudja, h mi lesz a JB-vel is, pedig amúgy szimpatikus volt ez a 4.0.1.
tankagogy: eleinte nem volt semmi baj az újjal sem, csak ahogy gyűltek a cuccok a telón, egyre akadósabbá vált.
Na mindegy, szerencsére a downgrade gyerekjáték volt, így most megint újra "hasít".
-
Berci77
tag
na ez restore from backup nem jött be, nem tudok netre csatlakozni. sem 3g, sem wifi. lehet, hogy mégis új eszközként kellene beállítani, csak most már nem találom, hol és hogyan.
-
hahajdu
aktív tag
tudtok bp-n olyan helyet ahol lehet kapni invisible shield-et és fel is teszik?
-
törölt tag
a youtube nem működik! (nem lehet kapcsolódni a youtubéhoz) segítség !! mért nem
?
-
Csapi007
veterán
válasz
Berci77 #33424 üzenetére
Hy
Alapvetően restore from backup-ot válassz de hogyha megvannak outlookban vagy máshol a kontaktok ahonnan le tudod sync-elni, és csak a kontaktok kellenek a backupból (pl. játék/program mentések, SMS-ek, beállítások nem) akkor csinálhatod úgy is hogy újként kezeled és utána rásynceled ami kell. -
Berci77
tag
Sziasztok!
bocsi, hogy most nem bírok visszaolvasni, de szokás szerint a dolog sürgős. kicserélték a telefonom (3gs 32gb) és szeretnék mindent visszapakolni rá. itunes (9.2.1.5.) kérdezi, hogy set up as a new phone, vagy restore from backup. melyik legyen? mivel új teló, ezért szívem szerint az 1. nyomnám, de akkor nem rakja vissza gondolom a cuccaimat (pl kontaktok lennének most a legsürgősebbek)
választ előre is köszi!
b
-
majestic
őstag
Srácok!
Segítség kellene. anno a GS-emen volt a Cydiából letöltött Notifier nevezetű progi, ami a nemfogadott hívások, sms-ek, levelek, naptári bejegyzések, stb. után időszakosan jelzett hangjelzéssel. Namármost az iPhone 4-en ez a progi nem műxik! Van valakinek ötlete hol találok hasonló programot?
Előre isköszi a választ!
-
majom2
senior tag
teljesen korrekt játék sztem. civ-et nem ismered? ez gyak egy civ klón (?). én tök jókat játszottam vele. azért fogom törölni, mert "nehéz" szinten csalni kezd a gép, ez pedig engem nagyon idegesít. konkrétan az egyik random ellenfél csapatai szinte elpusztíthatatlanokká ha nagyon megerősödsz.
persze 7$-ért túlzás lenne, de 1-3$-t simán megérhet. -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Megint én.
Resote-olniakartam a telót, és 160x errorral mindig kilépettNa most,sikerült odáigeljutni,ha bekapcsolom a telót akkor egy usb mutat az Itunes-ra, ésakármit csinálok nem hajlandó eltűnni, ha ráteszem usb-re akkor pedig folyton villog Itunes,hogy recovery mode-ban van, próbáltam recboot-tal kiszedni,de semmi.
-
olta
aktív tag
Problema megoldva:
Uninstall utan rakeresve minden itunes kifejezesre c meghajton->mindent toroltem, majd regedit, es itt is hasonloan jartam el. Idoigenyes, de legalabb mukodik.
Tamas
-
Octi
aktív tag
Egyet is tudsz deauthorizálni
Ráadásul ha újra húztad, az mind egy authorizálásnak minősül. Én egy gépen már 4-nél tartok
-
olta
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen tehetetlen vagyok, eddig sikerult minden problemam megoldani a kereso segitsegevel, de most elakadtam. Roviden tomoren a kovetkezo a folyamat:
- itunes frissit 9.2.1.5-re
- telefont frissitettem 4.0.1-re
- rendszer felkerult, szinkoroizalas viszont ezzel egyidejuleg halott.Mar restoroltam, DFU-bol ujrahuztam a telefont, itunest ujrahuztam, mindig azzal a hibaval lep ki, hogy authorizaljam az accountot. Ha ramegyek, akkor kiirja, hogy mar hozza van rendelve a szamitogep. Csinaltam egy uj itunes accot, hibajelenseg ugyanaz
Teljesen offon vagyok, remelem valaki tud segiteni
Tamas
-
a000
őstag
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #33403 üzenetére
Azt azért áruld el, hogy milyen szolgáltató, mert így nehéz lesz segíteni.
-
Pastika
aktív tag
Hölgyek/urak segítségét kérném. Ha egy olyan géphez kötöm az iPhonet, amivel nem szinkronizáltam és nem is akarom, attól még az internet tetheringet tudom használni? Gyakorlatilag tehát CSAK modemként használnám. Ez így megoldható (ha igen akkor kell iTunes a gépre?) Köszönöm!
-
csonti07
tag
Sziasztok. lehet h eza téma nem idevág de hát próba szerencse.
tehát vki tudna nekem ajánlani olyan iphone 3gs tokot ami ugyanúgy néz ki mint az eredeti hátlap és nem szilikon hanem kemény tok. előre is bocs ha nem idevaló. -
SyntaxeError
tag