Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
FecoGee
őstag
Két év hűséggel 120. Karácsonyra 100 alatt lesz szerintem. Akkor érdemes lehet.
-
a000
őstag
Ikon 200 ban 1ev huseggel 140eFt. Asszem kihagyom.
-
INMOTEP
őstag
Gyerekek Dominó csomagban tényleg megéri megvenni
legalább is a vatera és az itteni árakhoz képest .... joval többért adják a vaterán is szóval a Dominos árlista meglepett kicsit .
-
_Fefe_
tag
-
Kashim
őstag
válasz
manchester85 #35789 üzenetére
Szerintem pont annyi lett amire legtöbben számítottak. Én pl.: 120k körül tippeltem a 16GB változatot 2 év hűséges ikon 200-al és majdnem pont annyi lett. Úgyis csökken majd ez is pár hónap múlva mint a GS anno, gondolom most meglovagolják kicsit a hype hullámot. Mire kapja a voda meg leviszik ők is.
-
tikshow
addikt
válasz
manchester85 #35789 üzenetére
legalább a 3gs fogja tartani az árát egy darabig
-
manchester85
veterán
Ez botrányos! A független árak abszolút nem indokolják ezeket az árakat! A 3GS 100k-val nyitott, a 3G 63-mal ikon 200ban. Igaz, a 3G csak egy év után lett ikon 200-zal kapható, de kijelenthetjük, hogy 20 ezerrel drágább mindegyik csomag, a független ár pedig abszolút nem indokolja. Ez rablás!
-
dabgergo
őstag
Na remélem akkor a 3gs árak csökkeni fognak hamarosan...
-
Misi1979
őstag
Na a sok nepper ezennel bekaphatja. 16Gb - 186ezer, dominóban. Ezen még én is elgondolkodok.
szerk: mármint képletesen kaphatják be, kivétel ha nagymellű szőkék és nőneműek.
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
kint vannak az árak a t honlapon!
-
horn3t
tag
Pontosan ez. Vagyis vinném a jelenlegi szolgáltatómhoz, hogy tegye szabaddá, mert más szolgáltatóhoz megyek át, és előtte gondoltam érdeklődök, hogy mi is lesz az adataimmal, hogy visszatöltődnek-e rá.
Biztos ami biztos rákérdezek, mert még nem voltam ilyen helyzetben, hogy a telót letörlik, és utána ha újra bedugom, vajon felajánlja-e. Tehát csak biztosra akartam menni.
Köszönöm a választ. -
FecoGee
őstag
Szifon twitter bejegyzés szerint 2 hostess és 250 iPhone érkezett.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
nixon88
csendes tag
Sziasztok, ha backupolom az iphonet az a mail adatokat és az sms eket nem szedi le?
Most egy új almára ráköltöztem és ezeket nem lelem, gondolom nincs mit tenni mostmár ?Illetve a T kicserélte nekem egy vatta újra a régit mert "nem javítható" nak nyilvánította, de aztmondta hogy az újra az alma nem vállal 1 év garit... szóval kaptam egy vatta újat gari nélkül.
Ez valóban így megy? -
dabgergo
őstag
válasz
HPEx20i16v #35768 üzenetére
Köszönöm, ez bíztató!
-
HPEx20i16v
tag
válasz
dabgergo #35766 üzenetére
Én egy ideig tartottam mellette OFF Nokia E66-ot, mert jó a GPS-e és hát ott a Garmin, de az utóbbi egy évben csak az ON 3Gs-t használom navira. Jó néhány ezer km-t mentem vele és egy kezemen meg tudom számolni a jelvesztéseimet még adatforgalom nélkül is (külföldön az adatroaming ki van kapcsolva nálam...). Biztos van nála jobb, de szerintem nagyon jól használható. Én full eu navigon-nal használom, semmi jb, vagy hasonló.
-
dabgergo
őstag
A GPS mennyire használható a 3GS-ben? Mennyire erős a vevő?
-
whited
addikt
hello
az hogy megoldható hogy a háttér amit beállítok csak a bill zár feloldó ablakon van és mikor feloldom akk a háttér fekete nem az amit beállítok (iphone 3g) -
horn3t
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ha a telefonról backupolok mindent, és utána már úgy dugom fel hogy nincs rajta semmi adat, akkor előtte kérdez valamit, hogy visszarakjon-e rá a gépen lévő beállítások alapján mindent, vagy a semmit backupolja a telefonról, és a régi contactokat és egyéb dolgokat már sose fogom tudni visszaállítani?
Köszi előre is, ha valaki szán rám pár gombnyomást.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy 3G elbírja a multitaskot értelmes használat mellett?
-
Kashim
őstag
Basszus lehet hülye vagyok, de úgy emlékszem lehetett régen állítani iTunes-ban, hogy ne induljon el ha csatlakoztatom iPhone-t. Most meg egyszerűen ki van szürkítve az a kis négyzet az telefon adatlapja résznél, és be sincs pipálva, mégis állandóan begyötri ha bedobom dokkolóba... [Ez] bug, vagy valahol máshol kell kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
packdiler
tag
válasz
Scoobyka #35751 üzenetére
A t-mobile honlapon minden infó kinn van.
Röhej 2 nappal a premier előtt teszik ki
Aréna Plazaban lesz 23.-án éjféltől. De árakat még most se írnak.
Odamennek vagy ezren aztán kirakják, hogy 250k és vásárolnak százanMajd akik vettek 1 hónap múlva felteszik ide 180k ért mert szar lesz (remélem nem lesz az) De a borsos ár miatt sokára fogok venni, ha lesz 3gs még akkor sztem azt veszek az már kiforrott progik stb...
-
Játékos
addikt
-
Scoobyka
addikt
debrecenbe szerintettek domino kartyasan lehet majd kapni az i4et premieren?
-
válasz
FuckeR19 #35743 üzenetére
Mivel az első generációs iPhone-nak fém szürke hátlapja van, alul fekete műanyaggal, nem fogod összekeverni.
Az meg, hogy valaki 60-70k-ért nem sima 3G-t, hanem 3GS-t "sóz rád", annak az esélye gyakorlatilag nulla. Szóval nem lesz gondod, ennyi pénzért pont 3G-t kapsz.
3G-re 3.0-tól felfelé vannak a szoftok, gyakorlatilag mindegyik javított rajta (3.1,3.1.2,3.1.3), a 4.0 visszaesés (nem bírja a telefon), de a 4.1-ben "visszagyorsult valamennyit. -
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Iphone 3G vásárlásán töröm a fejem.Használtan 60-70K ért találtam nekem megfelelőt.
Lenne 1-2 kérdésem:
Azt honnan tudom hogy első vagy második generációs?
Az első hsz.ben olvastam hogy wifin hogyan tudok másolni telóra. Így akármit másolhatok?
Nem nagyon találtam neten egy listát hogy a különböző szoftverek mit javítanak a telón. Ebben tudnátok segíteni?
Ingyenes navi létezik a telóra?Köszönöm a türelmeteket!!!
-
KevinHero
csendes tag
Lehet-e olyat csinálni iphonon, hogy amikor netezek v mailokat olvasok tördelje az oldalakat akkorára amilyenre felnagyitom, h ne kelljen ide-oda huzogatni???!!
-
Szecsy
aktív tag
nem is az de el tudom képzelni hogy a x6 os bmw ből kiszálló kigyurt csokának fog jutni ( elnézést ha van közettek ilyen
) amugy meg ha átmenne akinek kell au- ba vagy sk-ba akkor onnét is beszerezhetné spec én rokonságból tudom hogy austriaban csomo van ami a kutyának se kel...
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Szecsy #35737 üzenetére
Igen ez utóbbi készletesre gondoltam. "árak a következő készlet érkezéséig: 250-300k között" azt nincs probléma, hogy elfogynak a telefonok.
Az persze a másik, hogy az Apple is bekaphatja, hogy képtelen rendes mennyiségű telefont leszállítani, de állítom ez is reklámfogás. Higgyék azt a buta parasztok, hogy kevés a telcsi, azt rúgják szét egymást a sorbaállás közepette, mint egy korty vízért a sivatagban.
Következő az lesz, hogy kereslet-készlet arányban határozzák meg az árfolyamát a telcsinek.
-
Newyorker
addikt
a 3 G és a 3 GS között mennyi volt a különbség új ár esetén annó?
-
a000
őstag
válasz
Mr. Teddy #35735 üzenetére
Amúgy azért nincs kiírva ár, met ingyen adják a telefont, aztán majd az első havi díj 130.000ft lesz
A másik, meg így mindenki visz valamennyi pénzt, aztán azok nyernek, akik kellő mennyiségű pénzt vittek.
A karmadik, hogy annyira drágán fogják adni, hogy nincs pofájuk kiírni. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
dabgergo #35734 üzenetére
Teljesen gyökér ez a T-mobile. Egyszerűen megmagyarázhatatlan, hogy miért nem írnak árakat. Egy okot mondjanak már, hogy ez mire jó? Mert hogy több vevőjük nem lesz, csak kevesebb az biztos. Most mindenki odamegy csomó pénzzel, és izgul, hogy nem lesz túl sok neki. Hihetetlen.
Megérdemelnék, hogy egy ember se menjen el a launchra, és talán észrevennék, hogy az emberek vannak a szolgáltatóért, és nem fordítva.
-
rolcsibácsi
őstag
nincs meg vkinek az iReb nevű progi? az amelyikhez nem kell a libusb vagy mi vagyis a legújabb verzió kéne, saját oldalukon nincs fent sajnos...
-
Misi1979
őstag
Naivsag azt gondolni, hogy egy ilyen termek bevezetese elott nem ulnek le targyalni az itthoni mobilszolgaltatok donteshozoi. Persze amugy nincs igy, mert ha igy lenne, neadjisten egyeztetnek a tarifaikat, araikat, az kartell-gyanu lenne es a mi kedves mobilszolgaltatoink semmi ilyenre sohasenem lennenek kepesek, es kulonbenis, ez csak fantazmagoria.
-
-
a000
őstag
Mekkora üzlet már, hogy beállsz még akkor, amikor senki nincs ott, te vagy az elsők között, aztán amikor rohadt nagy a sor, mondjuk olyan 23.45-kor elkezded árulni a helyedet. Biztos van olyan gyök, aki fizetne érte egy rakat pénzt
-
Csigger
őstag
az lesz a jó, ha majd szépen mindenki holnap beáll a sorba, és mikor odaér a kasszához, akkor mondják, hogy nesze neked ennyi...
-
ZozzHUN
addikt
Itunesal synceltem egy mp4es filmet, direkt kompatibilisen konvertaltam (profillal).
Az iphone is azt irja h 1ora39perces a film viszont 50 percnel tobbet nem masolt at -
joey04
titán
ez annak köszönhető, hogy az Apple ennyire agresszív a tárgyalásokon (mindig is az volt), és az iphone kapcsán minden esetben nyerő pozícióból indul neki a tárgyalásnak. Szerintem ezek nem is tárgyalások, hanem (persze kicsit sarkosan) az Apple eléjük tolja a papírt, ez van, írd alá, és akkor talán ha lesz elég, akkor küldünk párat.
-
_Fefe_
tag
válasz
Legolas #35652 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, hogy tűntek el városok a gyári időjárás app-ból, Pl.: Tolna (egy Holland várost ajánl fel csak), Hódmezővásárhely, még Szeged városát is csak legtöbbször Szegedin városával azonosítja a használat alatt.
Mondjuk ez annyira nem izgat, mivel nem a gyári progit használom erre a célra, hanem a "World Weather" nevű progit, ez még pontosabb is, mint a gyári app.
-
Harlek
tag
válasz
icecave #35718 üzenetére
T is gyors, mint a villám, előbb írnak cikket a témában a híroldalak, minthogy Twitteren be tudnák jelenteni. Ami ugyebár, lássuk be, nem igényel túl sok időt és energiát. No de sebaj, kíváncsi vagyok, mely 18 üzlet fogja még a készüléket forgalmazni péntektől kezdődően (egészen hétfőig
).
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek nekem letoltottem az uj facebook appot amiben nem irja ki a notification okat. Tehat ha vmi esemny tortenik nem jelenik meg az appon belul. Es itt most nem a settingsen belul bealitasra gondolok
-
SyntaxeError
tag
válasz
rolcsibácsi #35712 üzenetére
Ugye? erre voltam kíváncsi...
Köszi
-
rolcsibácsi
őstag
-
tsimora
tag
válasz
SyntaxeError #35708 üzenetére
Plexi a 3G-n? Ti be vagytok tépve?
-
válasz
SyntaxeError #35708 üzenetére
Talàn itt làtszik a különbség: [link]
-
Ceko
senior tag
válasz
SyntaxeError #35704 üzenetére
Semmiben.Kivéve,hogy állítólag kevésbé maradnak meg a GS kijelzőjén az ujjlenyomatok.
-
SyntaxeError
tag
-
FecoGee
őstag
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Vissza kell majd vinnem gariztatni a telefonomat hajszálrepedés miatt. A gondom az, hogy a zenéimet nem szinkronizálom a PC-vel. Mivel nem szeretnék újra artwork-öt csinálni hozzájuk miután visszakaptam, szeretném őket lementeni. Viszont nem tudom behúzni iTunes-ban a zene mappába. Tudtok rá valami megoldást?
Köszönöm!
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,letöltöttem egy csomó játékot de az itunes nem hajlandó felszinkronizálni a telefonra.Mert az iphone szinkronizációjánál az apps fülbe nincs is benne a felsorolásba.De oldalt a sávban ahol az összes appot mutatja ott bezzeg ott van.Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan tudnám fölszinkronizálni?
Boccs hogy ha egy kicsit érthetetlenül írtam le.
Köszi előre is!
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)