Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
atika88
senior tag
Igen ez iPhonra jellemző probléma, ha nem garis akkor én azt ajánlom, hogy olyan emberrel cseréltesse ki aki már csinált ilyet (még ha pénzért, akkor is megéri). Nem mondom h nehéz feladat, de egy szakavatott kéz gyorsabban és ügyesebben megoldja.
A képernyő mögött porszem? Ez lehetetlen: mivel a képernyő és az elülső üveg összevan ragasztva (ez egyben ugye hátrány is ha betörik az üveg) de előny is: mert lehetetlen, hogy por menjen a kijelző alá!
-
atika88
senior tag
válasz
slayerenkala #33527 üzenetére
Perc alapú számlázás = 15másodperc, 1másodperc, 59másodperc stb stb beszélgetésért mindig 1kerek percet fognak felszámolni! Szemét dolog mondjuk, de hát ez van.
-
atika88
senior tag
válasz
slayerenkala #33518 üzenetére
Helo! Nem akarlak elkeseríteni de biztos a T-Mobil elszámolása a jó, én is voltam már hasonló cipőben: még részletes hívásnaplót is kértem ki! a Trétől És nekik volt igazuk! Sajnos a legtöbb számláló nem túlzottan úgy számol ahogy kéne...
Számoljunk: azt mondod 1900ft-ot számoltak fel pluszban: ami azt jelenti visszaosztva 35ft-os ikon200 díjcsomagban, hogy +55percet beszéltél többet! Akkor hogy jöhet ki, hiszen a számlálód 1óra,50percet mutatott és +55 az potom 165 perc... Szóval a számláló nemjó!
Bár lehet adatforgalom túllépés is.
[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a jegyzeteimet a Google Gmail fiókommal szinkronizálni, viszont nekem csak odafelé működik a dolog: tehát iPhonról adhatok új jegyzetet és megjelenik a Gmail fiókomban tök jó! Viszont ha a Gmail fiókból teszek be egy újat, azt már nem jeleníti meg az iPhone... Miért nem működik oda-vissza dolog? -
atika88
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hogy lehet megállapítani egy iphon 3g ről, hogy mikor gyártották? Pl. serial number alapján?
Köszönöm a segítséget!
-
atika88
senior tag
Sajnos nem jó
az a gond h megsem próbál felmenni a hálózatra, csak fekete a kijelző 2-3sec ig és ennyi
-
atika88
senior tag
válasz
Csapi007 #19647 üzenetére
Köszi mind2őtöknek! Nézem is, hátha jó lesz!
Sajna a törlős rész nem jött beúgyanúgy nem indul! Az a gond, hogy még az állapotsávban a kis betöltés jel sem indul el mint régen! Most húzhatom újra az egészet ?
A repos tippet köszi, de a többi gondom, hogy nemtudom milyen progik voltak fent (egykettőre emléxem de sokra nem)![ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
Sziasztok! Egy kis help kéne, a cydiám meghalt ! Nem tölt be, semmit se tudok kezdeni vele!
Viszont szeretném megtudni, hogy lehet kideríteni mondjuk iFile-al, hogy milyen nevű kiegészítők és progikat szettem le vele ? Tehát azt szeretném megtudni egy lista alapján, hogy milyen repok voltak és azokból mit szedtem le!
Köszönöm a választ!