Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Köszben sikerült rájönnöm, hogy ez a webáruház van a háttérben: [link]
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Nézegetem az apróhirdetéseket és egyszer csak ezt látom: iPhone 4 - 98 ezer ft, új bontatlan, független. [link]
Na most ez mi a fene? Ez lehetetlen h itt minden stimmeljen, nem? Kamu az egész?
-
Az-X
őstag
outlook... mindenképp azzal fogom akkor mert ha jól emlékszem a telefonon hiába írogatom át, vagy a telefont törli vagy egyesít... olyan nincs, hogy az outlook-ot írja felül. Tehát ha a telóban átírom a számokat, akkor a következő szinkronizációkor lesz egy +36-os meg egy sima 36-os. Mekkora szívás ez

-
tikshow
addikt
a statusbaron a gps ikonja allandoan jelez, h be van kapcsolva, de semmilyen helymeghatarozos progi nem megy, a telo parszor ujra lett inditva, sbsettingsbe a helymeghatarozas ki van kapcsolva, ezt egyik pillanatrol a maskra kezdte, es meriti is az akut, tudja valaki, h miert lehet? ha jol tudom a beallitasokba valahol ki lehet kapcsolni, csak mar elfelejtettem, h hol
elore is kosz a valaszt! -
Az-X
őstag
A tegnapi itune-s mizéria következményeként történt egy kis baleset. Restore-oltam a telefonomat, persze előtte gondosan kimentettem a névjegyeket, jegyzeteket, képeket... majd restore után rászinkronoztam a névjegy albumot. Ma azonban arra lettem figyelmes, hogy egy csomó ismeretlen (vagy nem is annyira ismeretlen) szám hívogat. A probléma kulcsa, hogy szinkronizálás közben valahogy eltűnt az összes +36...-ból a + jel. Mit lehet ilyenkor csinálni? Van megoldás azon kívül, hogy egyenként visszaírogatom? Több száz névjegyem van

-
kispéé
senior tag
-
kispéé
senior tag
Figyu, nem kell konvertálással bajlódnod, appstoreban keress rá az Oplayer-re az visz mindent srt felirattal! Ituneson keresztül ráteheted a filmet felirattal együtt. 3GS-en lejátsza frankón, van lite verzió, kipróbálhatod, különbség csak annyi hogy van egy reklámcsík felül lejátszás közben, de meg is vehető asszem 2 euróért.
Ha vársz egy kicsit jön a VLC lejátszó is ingyen, igaz csak ipadra de szeritem lesz iphone verzió is. -
válasz
boniito01
üzenetére
Spórolni sokmindennel lehet:
1. automata fényerőállítás bekapcsolásával (fényviszonyokhoz lövi be magától)
2. Ha nem kell, akkor Wifi, 3G, Bluetooth kikapcsolása
3. Éjjelre airplane mód (bár akkor minden lekapcsol, így hívást sem fogadhatsz.Adatforgalom számláló nem szükséges, mert a gyári beépített csak a mobil adatforgalmat mér, a Wifi-t nem, így pontosan tudod, mennyit használtál el a mobilnetből.
-
Csigger
őstag
valakinek van tapasztalata, hogy ez a Xilisoft iPad Magic milyen egy konverter?
iPhone 4-re kéne majd valami jó, ami feliratot is tud rakni a film alá... -
boniito01
csendes tag
Sziasztok!
Egy frissen vásárolt iPhone 3GS tulajdonosa lettem pár napja. Eddig nagyon sok információt sikerült gyűjtenem a szakmai topik olvasása alatt, de vannak bennem kérdések, amire nem tudom még a választ. Ezért is írok nektek, mert ti már hosszabb ideje foglalkoztok az iPhone-nal. Hiányolom a telefonból a megszokott rádiót, amit tudok pótolni, de ahhoz is egy kis segítségre lenne szükségem. Milyen programot ajánlotok amivel tudok stream-elni és az AppleStore-on keresztül ingyenesen tudom letölteni?
A futó alkalmazásokat már megtaláltam hol kell bezárni. Ilyenkor ennyivel is kevesebb energia fogy. Na, de mivel lehet még spórolni vele? És az internet az mindig kell, hogy menjen? Mert nem akarom mindig használni. Adatforgalom számlálót milyent használtok?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
Scoobyka
addikt
válasz
icecave
üzenetére
tudom,de az airvideo ingyenesen letoltheto pcre es mecre is...konvertalni is tud! Valamint ha akarod az otthoni gepeden megoszthatsz avit,mkvt,mov kiterjesztesu filmeket es barhol tudod nezni ahol van a te esetedben wifi,akinek iphone annak meg barhol ahol van legalabb edge halozat es nem kell konvertalgatni ilyenkor.
-
csdm
senior tag
Valaki haszál itt ipod touch 4G-t?
Akksija mennyire bírja jobban/roszabbul mint az iphone4? Kijelző betekintési szöge mennyire rosz? sok videón látom, hogy alulról nézve kékes a kiejlző. Ami azért zavaró, mert a sokkal olcsóbb Galaxy Spicam-ba olyan kiejlző van (LCD) hogy bármilyen szögből nézve éles, jól látható, olvasható. -
csdm
senior tag
Hali!
Készülök venni egy új ipod touch 4G-t de itt tenném fel a kérdésemet, mert valahogy ez téma jobban pörög mint az iPodé
Avi filmeket hogyan tudok rátenni? Csak konvertálással tudom rátenni iPhonera/iPodra? -
Newyorker
addikt
hol találok majd jó iphone 4 háttérképet?
valami almás kéne és alatt pl egy 4-es, vagy vmi ilyesmi
-
_Fefe_
tag
válasz
Kashim
üzenetére
Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban, pont azért váltottam át rá én is, amit te is írtál. Játék és egyéb más alkalmazás esetén nem akad, sőt még jobb is, mint a tükrös vagy a fényes fólia. A fényerőn és színeken csak minimális különbség van.
Ha szeretnéd, akkor PÜ-ben elküldöm a helyet ahol vettem. (990 Ft/db [link])
-
TBMC
addikt
sziasztok. tudnatok segiteni abban, hogy miertlehet mikor a hangeroszabalyzoval lehalkitom a hangerot jatek kozben kb 2esre. utana kilepek a jatekbol es menubol mikor sleep gombal lezarom a telot, kb nem lehet hallani a lakathangot, de a feloldasi hang pedig u.olyan hangos. ez normalis? (idaig mintha nem halkult volna el a zarhang, mikor jatek kozben lehalkitottam) - 3gs -
koszi!
-
Landon
addikt
válasz
M3nyus
üzenetére
Proxy-val. Nemtom van e iphone-on alapból olyan beállítási lehetőség a netnél h beállíthass egy proxyt ha igen akkor csak egy free US proxy címet kell szerezned és azt oda beírnod. Ha nicns ilyen beállítási lehetőség akkor vmi app-ot is kell szerezned ehhez aminek a segítségével ezt be tudod állítani. Ismerős a probléma mert velem uez volt PS3/PC-nél a BBC Player-el.
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Hogytudnám azt megoldani, hogy 3g netről használva egy appot (pandora internet radio) úgylássa mintha US ből neteznék? Sajnos csak ott elérhető ez a szolgáltatás.
-
Persze, hogy az, én se a telefonnal az ágyamban hajtom álomra a fejem esténként. Attól függetlenül, az IS-t megérdemli, nem szeretem, ha pár hónap múlva úgy néz ki, mint ha az ökör szájából rágatták volna ki. Ez csak egy egészséges gesztus, hogy amit használok, arra vigyázok.
-
Landon
addikt
Srácok nem tudtok vmi olyan boltot ahol van készleten itouch 4? Az ismertebb helyeket végignéztem, eddig a legszimpatikusabb vagy az iJoe (szállítás passz) vagy a XMS ahol 1-2 héten belül hoznak. A Starking-nél nem tudom mennyi a szállítás.
-
Kashim
őstag
Köszi mindenkinek.

Azt hiszem ezek alapján kihagyom akkor, a zsírosodástól meg tapadástól féltem elsősorban, mert a sima felületről könnyű letörölni, de mivel a matt olyan szemcsés... akadnának gondok. Matt monitor panelt sem lehet szinte sosem tökéletesen letörölni.Lehet az lesz, hogy hátuljára veszek valami stílusos matricát, fekete úgyis olyan unalmas, a kijelzőre meg kipróbálom az Artwizz-t amit icecave javasolt. Az hogy nem véd annyira mint az IS nekem nem olyan fontos mert nincsenek centis körmeim meg azért vigyázok telefonra. Viszont az jól jön hogy rendesen csúszós a felülete.

-
Azért necces mindenféle tok nélkül hordani. i!-nek is csak annyi az előnye, hogy a fém keret a krómmal ellentétben ellenállóbb a karcokkal, és a hátlap is, de ettől függetlenül napi használat alatt is szépen karcolódik az, csak max több idő kell hozzá, mint egy 3G/GS esetében.
-
a000
őstag
Akkor ti most fólia nélkül használjátok? Ha igen, karcosodik valamit, vagy egyáltalán nem?
Én zsebben hordom meg övre fűzhető tokban. -
Nekem a 3GS-en ilyen volt: [link] Igaz, nem matt, de kevésbé szedte az ujjlenyomatokat.
Most az i4-en meg ugye IS van. Azt vettem észre, hogy az IS is a javára változott, a képernyőn sokkal jobb az ujjaddal navigálni, nem tapad oda az ujjad annyira (sőt alig).
Az első generációs IS-ekhez képest az újabbak már jelentős javulást mutatnak ezen téren
-
válasz
Kashim
üzenetére
Az iPademre vettem korábban Griffin gyártmányú matt fóliát. Hát basszus, borzalmas volt minden szempontból. Egyrészt szemcsés lett tőle a kép, másrészt az érzékelése is rosszabb lett, végül ugyanúgy zsírosodott, csak könnyen letörölhető maszatok helyett az egész ilyen "ködös" lett. Szóval ha ilyet akarsz, akkor is kerüld el ezt a márkát szerintem.
Két másik termékem is volt tőlük, hasonlóan broáf.
-
trobi28
addikt
válasz
Kashim
üzenetére
Én használtam egy darabig (van otthon még vagy 3 db) ,ahogy én észrevettem nem csökkent vele a fényerő,csak mintha pixelesebb lett volna tőle a kijelző,tehát böngészésnél a betük nem voltak valami szépek.
Egyébként az tetszett benne hogy soha sem kellett letörölni,abból a szempotból nagyon jó
-
Kashim
őstag
Matt kijelző fóliákkal van valakinek tapasztalata? Mennyire tompítják a fényerőt, esetleg színt , nem-e akad meg az ujj benn játékok közben stb... ? Már kezdem unni, hogy állandóan törölgetni kell a kijelzőt mert pár perc után okádék az egész, meg a tükröződés is eléggé irritál. Nem tudom érdemes-e keresgélnem, mert ha két nap után tépném róla akkor nem túlságosan. Ha esetleg valaki próbált már ilyet, leírhatná röviden a véleményét. Köszi.
Ez alapján egész jónak tűnik: http://www.youtube.com/watch?v=y-Fp7VeZ4ro
Landon: Biztos hogy támogatja, gyakorlatilag ugyanaz 4-es iOS rendszer fut rajt.
-
trobi28
addikt
A WM után a 3g egy szélvész lessz azt garantálhatom.
Én is azt használom és elhiheted hogy amiket leírtál arra meg felel az is neked
A 3gs-t nem ajánlanám így röktön egy WM után mert olyan traumát fog okozni a hirtelen gyorsaság és minőség hogy nem biztos hogy meg tudsz bírkozni vele egyedül orvosi segítség nélkül
-
Landon
addikt
Nem tudjátok hogy az i touch4 is támogatja alapértelmezetten a multitasking-ot?
Elnézést h itt kérdezgetek ipod-ról ha van topic-ja akkor ezentúl oda írok csak ezt a topicot gondoltam több jártasabb felhasználó olvassa.

-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a 3G gyorsasaga napi hasznalat soran (amikor mellette nem egy 3GS-sel csinalja az ember ugyanazt) mennyire elfogadhato, hasznalhato? A mindennapi hasznalatra: telefon, sms, zenehallgatas, neha wifizes, iGo-zas, filmnezesre rendben van a 3G is vagy inkabb a 3GS-t ajanljatok? Nem volt meg iPhone-om, csak HTC-m Windows Mobile 6.1-gyel.
Koszi: Fulmi
-
kispéé
senior tag
Biztos meg lehetne csinálni. De nekem annyit nem ér meg, mindenáron nem akartam cserélni, sőt ha nem járnék ide a fórumra, nem is tudtam volna, hogy a repedésért cserélik. És belegondolok, hogy mennyien rohangálnak iphone-nal akik egyáltalán nem értenek hozzá, fingjuk se lehet semmiről. Hihetetlen mekkora divat lett iphone-t használni, annyi sznob rohangál vele (tisztelet a kivételnek).
-
Valakinek megvan a műsorújság app? Nekem napok óta "szerver nem érhető el" hibakóddal leáll és ezáltal használhatatlan! Nézzétek meg légyszíves, nálatok megy-e! Köszönöm!
-
tsimora
tag
válasz
golyo55
üzenetére
Lehet, hogy csak némi oxidáció miatt van rövidzárban, azért írja ki az üzenetet. Próbáld meg kitisztítani a portjait egy SZÁRAZ fogkefével. Nyugodtan menj rá, nem fog ártani neki.
Nekem a féléves Universal Dock írkál ugyanilyet. Akármilyen iPhone-t teszünk rá otthon tölteni, azonnal közli, hogy "nem kompatibilis". Persze azért tölti, de nagyon nem prémium érzés, hogy 15eFt-ot fizetsz egy dokkolóért, hogy a telefon ne dróton fekve, hanem állva töltődjön, erre ilyen üzenetekkel szívat. És semmiféle tisztogatás nem hatja meg.
-
tsimora
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
A 3G-n nem látni vízjelzőt a 3,5 jack alján. A 4-nek szemből látható ott is és alul is. A 3G-nek vagy 3GS-nek az alsó indiktora elég ravaszan van az aljzat egyik oldalán
A 3G-n simán elbuktam a jótállást ez miatt. Még a NOKIA-s korszakomból szokásommá vált időnként nedves fogkefével kipucolgatni a telefon réseit és portjait. Na, ez simán beszínezte az indikátort, mert akkor még nem tudtam hogy ott is van, nemcsak belül. És ez miatt nem cserélték ki garanciában a szétesett adatkábelt(!). G*ci T...
Az Apple rájött, hogy ez a túl érzékeny indikátor mekkora öngól volt, mert sok párás országban magától is elszíneződött. Ezért egyrészt a 4-ben kicsit beljebb tette az indikátorokat, másrészt úgy olvastam, a vízbehatolás ma már nem jár automatikusan a jótállás elveszítésével, ha a hibajelenség nem hozható összefüggésbe a beázással.
-
a000
őstag
válasz
kispéé
üzenetére
Én azon is gondolkodtam, hogy ha véletlen ilyen előfordul, hogy elszíneződik az indikátor és még garis a teló, mi van ha elviszed egy szervizbe és kicserélteted az indikátort és úgy adod be garis javításra? Egyáltalán lehetséges indikátort cserélni, ill hozzá lehet jutni?
Ha lehet, akkor kell egy ügyes szerelő, aki szépen szét tudja szedni. Bár elég necces lenne a dolog. -
Az-X
őstag
Igen

Végre sikerült
Ez volt a megoldás: Remove the SC Info folder
Nagyon szépen köszönöm neked és az előtted segítőknek is! -
a000
őstag
válasz
kispéé
üzenetére
Ez mekkora szemétség. Mondom nagyon rossz helyen van az a két indikátor, különösképp a töltőcsatlakozónál. Ez szemét húzás az apple-től. Tehették volna nyugodtan be is.

Amúgy lehet rendelni ilyen dugót amivel leh lehet zárni a nyílásokat.
Vagy van olyan tok, amire integrálva van ilyen dugó, nekem van ilyen tokom, vadi új
-
a000
őstag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Hát sokaknak elszíneződött úgy, hogy nem esett vízbe meg semmi ilyen. Mondjuk ahol nagyon párás a levegő, ott könnyen. Ez így meg valahol szemétség, mert nem tehetsz róla és elvsezted a garit. Miért nem belül van a telefonban? Szerintem nagyon rossz helyre rakták.
A legjobb az, hogy beviszed mondjuk hajszálrepedéssel a telefont, annak ugye semmi köze a beázáshoz, vízbe nem esett, és mégis visszadobják, hogy garivesztés mert el van színeződve az indikátor...
-
Az-X
őstag
Ezt is megpróbáltam, bár nekem ez benne sem volt Remove the “iTunes Helper” application from the Startup items, de így sem működik

-
gir01
csendes tag
válasz
icecave
üzenetére
PIN igen, de beírtam majd kijelezte az iTunes, hogy The SIM card inserted in this iPhone is PIN locked. Please enter the PIN code of your SIM card and connect your iPhone to iTunes again. Van egy i betű az iPhone-on, imei-t dobja ki.
A telefont Magyarországon vettem, a T-Mobilenál. 3GS/8GB Black
-
gir01
csendes tag
Telefont frissítek, letölti az iTunes a drivert, telepíti, újraindul majd kér egy kódot és csak segélyhívás engedélyezett. Mit kell ilyenkor csinálni?
-
Az-X
őstag
Próbálom amiket írtál...
Az authorise-álás gondolom sikerült ha ezt írta ki
This computer is already authorised.
Including this one, you have authorised 2 computers out of your available 5.
Deauthorise-álni nem mertem, nehogy nekem nem telepíti fel végül és kidobtam azt a pénzt amit fizettem érte. Amúgy korábban telepítettem már csomó programot így és semmivel nem volt eddig gond. -
Az-X
őstag
Hmmmm...
A telefon magyarra van állítva.
Itunes--szal belogineltem, rákerestem az igo-ra, rákattintottam, végiglépegettem a vásárlási procedúrán... ezután letöltötte, majd az itunes-ból próbáltam telepíteni. Ekkor írta ki amit az előbb leírtam.
A telefon most lett restore-olva teljesen üres.Meglesem a linket amit írtál.
-
Az-X
őstag
MA hosszú rágódás után úgy döntöttem, hogy megveszem az Igo-t eredetiben. Az App Store azt javasolta inkább a számítógépen töltsem le, és onnan telepítsem mert túl nagy a file. Így is tettem, de mikor próbálom feltenni a telefonra a következő hibaüzenetet írja:
The application "HU & RO" was not installed on the iPhone ... because you are not authorised for this computer. To authorise...
Megteszem amit kér, ekkor a következőt írja:
This computer is already authorised.
Including this one, you have authorised 2 computers out of your available 5.Próbáltam már restore-olni a telefont, fent van a legújabb software (4.1), nincs rajt mókolás, de valahogy mégsem akar menni. Mitől lehet ez?
-
gir01
csendes tag
válasz
tsimora
üzenetére
Köszönöm válaszod.
Elindítottam egy Restore folyamatot, mert Cydia-t is tettem fel a telefonra. Amikor letöltötte a legfrissebb szoftvert telepíti majd fel. A telefonkönyvet gyönyörűen elmentette az Outlook-ba. Viszont könyvjelzőim és sms-eim még nem voltak így ezeket nem tudom hova menti majd. Internetrádiós alkalmazást kerestem, de csak olyant találtam, amit nem tudok magyarországon használni, mert a regisztrációkor a united states -et választottam a banki adatok megadása miatt. Ha tudsz olyan netrádiós programot, amivel egy IP címet is betudok írni tökéletes lenne, mert akkor a saját gépemről tudom relayelni a kedvenc rádióimat.

-
trobi28
addikt
válasz
golyo55
üzenetére
Szoftveresen nem lehet átkapcsolni.
Valószinüleg neked a beázás okozott valami gubancot.
Annyit érdemes lenne megbróbálnod hogy a fülesét (vagy másik fülest) kicsit határozottabban dugod be és húzod ki többször egymás után,persze csak ésszel
Sokszor olvastam már hogy akinek volt ilyen jellegü problémája annak segített
-
trobi28
addikt
válasz
tsimora
üzenetére
Én akárhogyan kukucskálok bele (3g) nem látok benne semmi mérőt csak a csatlakozót fogadó mozgó lemezkét ami hozzá ér a dugóhoz ha benne van

Az említett lemezkétől nem lehet látni az alját,mondjuk a lemezke feje olyan mintha fehér lenne de jobban megnézve ezüstös,gondolom a kopástól amit a csatlakozó állandó surlódása okoz

Most nézem hogy az enyém hátúljára rá van írva hogy 5 Bárig vizálló

Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt már az elején is tudtam.