- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
-
tikshow
addikt
válasz
spyduck #44436 üzenetére
itunes fent van azon a laptopon anélkül csak fényképeket és videókat tudod átpakolni a gépre, kell a driver miatt
dzsozefo: az edge-et ne babráld, csak a 3G-t kapcsold ki be, ha így se jó akkor nézd meg, hogy ha a telefon beállításaiba kapcsolgatod a 3G-t, úgy van-e hálózat, ha így sincs akkor próbáld ki a simkártyát egy másik telefonba -
válasz
spyduck #43810 üzenetére
3G/3GS-eknél fordul elő, de azon belül nincs ilyen, hogy bizonyos dátum-intervallum alatt gyártottakkal, vagy ilyesmi. Régen azt mondták, hogy az első szériásoknál volt gyakori a hiba, de aztán bizonyos idő elteltével a később gyártottak is ugyanúgy elkezdtek repedezni.
-
manchester85
veterán
válasz
spyduck #43803 üzenetére
Isten ments, hogy visszaolvass, vagy használd a keresőt.
Na de megtettem helyetted, most már csak az a dolgod, hogy elolvass párat, és választ nyersz kérdésedre.repedés garancia keresőmező
-
a000
őstag
-
I-S-T-I
tag
válasz
spyduck #28127 üzenetére
engem is nagyon megfogott az a 30 ezres ár( iphone 3g), igazából nem is tudnék most többet szánni telefonra, és 30 ezer ft körül szerintem kimagaslóan ez a legjobb ajánlat. most pannonnál vagyok, és itt általában 4000-5000 ft közötti számlákat kapok, szóval engem nem érdekel az ikon 200
sőt még jobb is mint a mostani csomagom...
szóval azt hiszem most számomra ez a legmegfelelőbb telópersze ehy iphone 3gs jobb lenne csak nem nyúlt annyival többet mint amennyivel drágább (50 k a különbség)
-
Gicz
addikt
válasz
spyduck #28127 üzenetére
1 évig volt 3g-m utána a 3gs nem tünt sokkal gyorsabbnak, dehát a jót könnyű megszokni. mostmár gs em van december óta, multkor hozzámkerült haverom 3g je, h jalbreakeljem stb, és azon gondolkodtam h én ezt eddig hogyan birtam használni? iszonyat lassú. mire betült a cydia, gs en 30 sec azon meg vagy 5 perc.
csak gst vennék illetve 4g-t
-
tikshow
addikt
válasz
spyduck #28091 üzenetére
itthon nem azert kapsz uj iphonet, ha valami baja van, mert ugy ossze van rakva, h ne lehessen alkatreszt cserelni, egyszeruen azert amit te is irtal, mert nincsen hivatalos apple szerviz itthon, es a T se kapott gondolom megfelelo minositest a szerviz elvegzesere(am youtubeon van egy halom video iphone szetbontasarol, meg olyan vadallat szerelok is vannak akik siman leszednek egy chipet es egy masikat raknak a helyere, pl az uj ibootos 3.1.3as 3gseket igy fuggetlenitik jelenleg - nem hivatalos formaban)
-
Landon
addikt
válasz
spyduck #28091 üzenetére
Köszi az infot!
Ez a un. zonografekete/fehér lakkos kérdés valóban egy elég kényes dolog. Mert egyrészt nagyon szép másrészt tényleg a legkényesebb felület sajnos...
De ami engem igazán elszomorít az a 4G kinézete... na ott ha jól láttam már nem is lakkozott lesz hanem sima műag. :\ És most kövezzetek meg de az a telefon minden csak nem szép. Sőt, ronda. Egy kisebb méretű kétszersültre hasonlít alakra... A jelenlegi iPhone-ok gyönyörűek, inkább maradtok volna annál a formánál. Azok a kerek gombok meg oldalt... :S (4G) háth... nem tudom remélem nem az lesz a végleges bár most már nagyon úgy fest. Na mindegy végül is ilyenkor mondják azt hogy a tudása a lényeg.
Csak ezt a tudást tehették volna inkább a régi design-ba.
-
Landon
addikt
válasz
spyduck #28086 üzenetére
Komolyan?
Ezt még eddig nem hallottam. Mivel nekem még nem volt így hosszútávú tapasztalatom nincs macbook-al. Csak ismerőseim macbbok pro-jait használtam. Ők azt mondták, hogy megbízható. Bár nyilván te jóval többet tudsz erről mondani jelen esetben.
Azt gondoltam, hogy a support-ja itt elég gyér lehet... viszont a melegedési és a minőségi problémák meglepnek. :S Eddig úgy tudtam, hogy a macbook-ok elég minőségi darabokból épülnek fel. Meg így külsőre úgy is tűnik. Érdekes. Mindenesetre köszönöm, hogy figyelmeztettél!
-
manchester85
veterán
válasz
spyduck #27887 üzenetére
Mi lenne, ha ezeket a minden háttérinformációt nélkülöző, nyilvánvalóan téves okfejtéseket az iPhone árával kapcsolatban nem itt fejtegetnéd? Régóta olvasom a topikot, nagyjából tudom, mennyibe kerül egy iPhone, a nálam sokkal okosabbak is tudják. Vedd meg valahol ingyen, vagy 350$-ért előreutalással vagy bánom is én, csak arra kérnélek, hogy ne terjeszd a butaságot, mert ide segítséget adni vagy segítséget kérni járnak az emberek, félrevezető okfejtésekre pedig egyszerűen nincs szükség, elég baj az neked, ha te hiszel ebben az egészben, másokat pedig kérlek, ne vezess félre. Vannak független árak, vannak előfizetéses árak, vannak szürkeimportos árak és vannak átveréses árak. 350 $-ért nem volt és nem is lesz soha új, 32 GB-os független 3GS.
-
manchester85
veterán
-
D@niel
addikt
válasz
spyduck #27869 üzenetére
Szerintem ez olyan dolog, hogy minden más mobilon más és más browser experience. HTC HD2-n a kijelző miatt, Nokia N900-on a multitask végett.
De egyértelmű, hogy iPhone-on legjobb netezni: multitouch, sebesség, gördülékenység, safari böngésző.
Próbálnak a gyártók hasonló szintet elérni egyes mobilokkal, de ez azért nehéz feladat.Volt hír róla, hogy iPhone más szolgáltatóknál is megjelenhet majd, javítson ki valaki ha tévedek
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest