- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
Ma engedtem a csábításnak es 50gb-ra ugrottam icloudon. Évi 3600 forint szerintem belefér.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Megane2000 #135208 üzenetére
istyleban például van philips hue, netatmo, meg egyéb nevetségesen árazott hülyeségek.
-
alkatraz3000
senior tag
na 6s-ről most váltottam SE-re. Akku valóban jobb, kézben fogni imádom. A kamerának talán kicsit sárgásabb az árnyalata, mint a 6s-nek. A touchid bűn lassú, el is felejtettem mennyire rossz volt
amúgy örülök a cserének, erre vágytam régen.
-
alkatraz3000
senior tag
Wi-fi hibánal is volt ilyen anno, ott kiszurkult a menüpont es nem csinalhattal semmit. Szvsz a lehetőségnek ott kene lennie, meg ha rossz akkor is.
Más: public béta 2 6plus eseten jelentős javulást hozott, egész jo lett a telefon tőle.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
zolaas #114185 üzenetére
4s-t tényleg felejtsd el. inkább egy 5s legyen a szemed előtt, használtan nem vészes. AZ ELSŐ ÉS LEGESLEGFONTOSABB, HOGY AZ ICLOUD ACTIVATION ZÁRAT VEGYÉTEK KI. Ha benne marad, és az előző tulaj is buziskodik, akkor soha többet nem fogod tudni használni semmire a telefont. touch id-t ellenőrizd. ha nem működik, akkor lapcserélt a telefon, vagy elázott. ha sárga árnyalatos a kijelző, akkor hagyd. IMEI címeket hasonlítsd össze a hátlapon, és a telefonszoftverében.
egy 5s esetén kb ennyi
-
alkatraz3000
senior tag
Nekem es ismeroseimnek szerencsére nem pattogott semmi sem.
Amúgy az a 3GS alapdolgokra meg azért jo lehet. Bár internetezni tényleg kegyetlen.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
#20749568 #114148 üzenetére
Ha akkoriban nem voltál ios felhasználó, akkor cseszheted mert az utolsó ahhoz az ioshez tartozó sw verzió nincs az appleid-dhoz rendelve. Szóval en tudok letölteni appot akar ios4-re, de te ha kezdő vagy, es van nagyobb igényű app mint ios4 akkor nem lesz jo.
Ezenkívül. Az Apple az ios 4.2.1-et aláírja a mai napig, nem kell shsh.
-
alkatraz3000
senior tag
Amúgy ami nekem most nagyon bejött. Tescóban lehet kapni Grundig termékeket. Az autós tartojuk nagyon jo, a 6plus tokostul belefér, es nem billeg egyáltalán. Több fajta szivargyujtos egységük is van. Nekem 2 USB-s van, ahol az egyik iphonera, a másik ipadre van kalkulálva. 6plus eseten annyi szerencsém van, hogy nem árt neki az iPad feszültség
Haverom is a grundigot használja, neki olyan feje van, hogy van egy fix lightning kabel, es van egy szabad USB port is.
Kabelnek meg Belkint használok. Sosem rinyalt erte a telefon, es masszívabb is mint a gyari. Ez is kapható a Tescóban. Annyit sajnálok, hogy csak a régi 30 pinesbol van hosszabb, de kocsiba pont igényesen eleg
-
alkatraz3000
senior tag
-
alkatraz3000
senior tag
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
zaiczd #114078 üzenetére
mi júniusban futottuk le ezt a kört. eredetileg már novemberben (2014) lejárt a gari, mert 2014 júliusában cserélték. 2015 júniusában bevittük, és most már az apple oldalán is 2016 júliusig szerepel a gari, de papírt is kaptunk
hála istennek a telemax már nem kap iphonet, tehát a tmobile is az apple-el kommunikál egy kis ideje.
amúgy bekövetkezett életemben először, apple pályafutásom 7 éve alatt: meghalt a gyári töltőm, a kábel nem akart mindig kommunikálni a telefonnal. 1 nap alatt cserélték. eddig viszont soha semmilyen bajaik nem voltak .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest