- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TriX2010
tag
...a macbookra csatlakoztatva a gépen indítok biztonsági mentést, akkor meg azt mondja hogy nincselég hely a gépen.... egy 16GB-os 6s-ről beszélünk, a gépen meg van 80 GB hely....
-
TriX2010
tag
Sziasztok
Elindítottam tegnap egy iCloud biztonsági mentést... A folyamatjelző ugyanott van, mint 6 órája, és most azt írja, hogy kb 3 nap van hátra... És szerintem közben nem történik semmi.... Mi lehet a gond? (Újraindítás volt, tárhely van....)
-
TriX2010
tag
Mikor hívásom van, néha van fogadó és elutasító "gomb" is, néha pedig csak fogadó "gomb" ... Ez miért van?
-
TriX2010
tag
Használom néha pl kocsiban a hang alapú szövegbevitelt... Elég jól működik is, viszont az lenne a kérdésem, hogy ha egy üzenetet elmondtam (pl viberen, messengerben), akkor hogyan, milyen hangparanccsal tudom elküldeni? Vagy mindig oda kell nyúlnom a telefonhoz hogy elküldjem?
-
TriX2010
tag
Hogy lehet kikapcsolni a VoLTE-t?
-
TriX2010
tag
6s-hez tud valaki ajánlani üveg 3D kijelzővédőt? Xpro 3D 6000Ft Ennél olcsóbban lenne jó...
-
TriX2010
tag
válasz
leslieke #179278 üzenetére
Szuper, köszi
Iphone-t is minden komplikáció nélkül ki tudom függetlenittetni a szolgáltatóval attól függetlenül, hogy papiron semmi közöm a készülékhez? Itt is IMEI alapján kapok feloldó kódot? (Nyilván függetlenre törekszem, de valahogy a vodás és telenoros készülékek mintha jobb áron mennének....)
Illetve.. a 16 gigás modell élhető, ha lényegében se zene, se film, legfeljebb pár doksi és néha fényképezek vele? (De azt se sokat mert arra van rendes gép) -
TriX2010
tag
válasz
l.sebestyen #179267 üzenetére
Használtan venném hardverapron... újra nem telik
Egyébként jól tudom, hogy a botrány következtében a szokásos ár töredékéért cserélik az érintett telefonokban az akksit hivatalos Apple szervizekben? -
TriX2010
tag
Köszönöm, ez is egy jó opció
És akkor kicsit más téma...
Jómagam a halálraítélt WP platformról menekülök és jelenleg az iOS az egyetlen amit lehetőségnek tudok tekinteni... Azonban egy kicsit megtorpantam, hallván ezt az akksi (illetve teljesítmény csökkentés) botrányt az Apple-nél...
Ennek fényében mennyire nyugodtan vegyek egy 6s-t?
(Csak 6s! mivel drágábbat nem veszek, gyengébb hardver meg nem kell, SE pedig nem játszik, mert túl kicsi)
-
TriX2010
tag
Üdv
Párom iphone 4S telefonját (miután kapott újat) darabokra szedtem, hogy a bekapcsoló gombot meg alatta magát a kapcsolót kicseréljem, mert rossz, azonban túlvállaltam magam, rájöttem, hogy ez nekem már sok... A szétszedést sem sikerült befejeznem, nemhogy az összerakást....
Tud valaki tippet adni, hogy hova, kihez érdemes vinni összerakatni? Tekintve hogy a telefon alig ér valamit, nem áldoznék rá túl sokat... Ha sikerülne összerakni, akkor eladnám... Már ha még valaki megveszi...
Szóval ha tudtok helyet vagy személyt, akihez érdemes fordulni azt megköszönném...
És még valami... A fullos belvárosi helyeket hagyjuk ki.. 17-18-19. kerület plusz Vecsés és vonzáskörzete... Egy belvárosi utat az egész nem érne meg...
/Illetve szivesen fogadok minden véleményt a dolog kapcsán, akár azt is hogy dobjam ki a p*csába, ha valóban ez az ésszerű lépés/
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest