- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
válasz
Silenzio #73555 üzenetére
a törlés már hálistennek létezik telefonon is, balra elsimítod a szám címét a számlistán és előcsúszik a Törlés gomb. Az iPodom Touch-om csak iOS 6-ig volt kompatibilis, nagyon utálom, hogy ott csak iTunes-szal tudok törölgetni....
A drag'n'drop-nak kellene működnie, i5-ön nekem ugyanúgy megy, mint előtte 4-esen
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Silenzio #32513 üzenetére
Megoldás:
Nem kell semmit konvertálgatnod, egész sok fájlformátumot támogat, amit eredetileg a készüléked nem "enne" meg.
zetape7: Bemesz akarmelyik Apple boltba es kicserelik ha para van vele. Legalabbis igy szokott menni
Tegyük fel, hogy a vilag masik vegen vagy, meg akkor is, ha olyan problema van vele, amirol nem minden esetben te tehetsz. Pl, nem mukodik a Power gomb, stb... csak legyen ra ervenyes garancia
-
keszo
őstag
válasz
Silenzio #31339 üzenetére
iTunes-ban ha telo csatlakoztatva van
az eszközökben (szerepel a telod)
az alkalmazásoknál
ha lejjebb görgeted a képernyőt akkor megmutatja lent hogy van olyan alkalmazásod amibe lehet fájlt másolni
rá kattintasz az appra utána a hozzáadásra, felveszed a listára ami kell majd katt a szinkronra -
keszo
őstag
válasz
Silenzio #31325 üzenetére
Én most kíváncsiságból a HD Player-t tettem fel, és simán feltöltöttem egy avi-s fájlt, amit le is játszik jól.
Én inkább arra lennék kíváncsi ki milyen offline navigációt használ nem JB-és gépen.
Mert ami van store-ban azok 30napos trial verziók.
most egyenlőre a iGO Primo Lite-t raktam fel de ez is korlátos -
jimhun
senior tag
válasz
Silenzio #30620 üzenetére
Itt van par info az 1604-es hibaval kapcsolatban:
1604
itt meg hogy hogy lehet kijavitani: How to fix...En feltettem a 3G-re es attol kezdve van Facebook, Youtube, Dropdox....stb. Mellesleg en is egy csomot szenvedtem mire felment, tobb hibat is kaptam. Amikor sikerult eltuntetni pl az 1604-et akkot jott egy masik. De vegul felment.
-
Xero
nagyúr
válasz
Silenzio #30597 üzenetére
Ez úgy van, hogy softwaret frissítettél-restoreoltál, így minden softwares módosítás eltűnt. Azt a firmwaret iTunes-al pakolod fel rá ugyan úgy. Itt a leírás: [link]
Ez viszont nem változtat azon a tényen, hogy függő a készülék. Baseband csere-berére készülj föl. Ez viszont itt már tiltott téma.(#30598) Kapanyél: Nem a jailbreak által volt független a készülék, ez így kissé fogalom zavaros kijelentés.
-
Xero
nagyúr
válasz
Silenzio #30595 üzenetére
Az, hogy az eladó nagy valószínűséggel átvágott és nem független a készülék. A 3G öreg, a 4.2.1 pedig szintén. Érdemesebb whited00r-t felpakolni rá. Ez egy 3.1.3 alapú firmware sok-sok kiegészítéssel és lehetőséggel a régebbi app-ek letöltésére. Így még használhatóvá tehető a készülék normálisabb sebesség mellett.
(#30594) skidrowkill: 6.1.2-t csak 1.4-el, 6.1.1-et csak 1.3-al, a többinek mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest