- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manchester85 #8038 üzenetére
Igen, snooze, én kérek elnézést!
G^zC^mp€r: eventről videó sehol sincs....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #7946 üzenetére
Akkor meg majd jól kettétörik : )
Miért hordasz te 2 számmal kisebb farmert, csak nem azert hogy nagyobbnak tűnjön a bré?
Azt tudtad hogy a szűk nadrág férfiaknál impotenciat okoz? Ez komoly. -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7932 üzenetére
#7928-ban leírtam, és közben írtátok a 2hszt. Ott mindent elmagyaráztam.
A 7931-es hszt, meg viccesen mondtam, ennyi. Be happy...
Túltárgyaltuk, hogy nekem nem jön be... -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7926 üzenetére
Hát akkor csak megy multitaskban. Én egyszer sem mondtam olyat, hogy automatikusan.
Volt hogy néztem videót, kiléptem, hogy megnézzek valamit, erre ment tovább a videó, így a hang is.
Ez nem volt egyértelmű, bocsi. Most visszaolvastam. A lényeg, hogy zenét ilyenkor nem tudok visszanyomni, mert a yt app bezárásáig az veszi át az irányítást. Annak a hangját tudom visszalőni. Nekem ezért macerás...Közben már írtátok is...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #7926 üzenetére
Hülyít minket a kis vicces.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7916 üzenetére
Én nem szoktam háttérbe tenni a youtube videót. Miért is tenném?
Megnézem és kész. Böngészek tovább.
Eddig is mentek a beágyazott videók - nem mindig. Nálam sokszor megnyitotta az appot. Illetve ha linkelt valaki, akkor is kivitt. De én ezt nem szeretem. Ha böngészek, akkor maradjak a safariban.
Ha befejeztem a böngészést, akkor bezárom a safarit. Volt hogy néztem videót, kiléptem, hogy megnézzek valamit, erre ment tovább a videó, így a hang is. Nekem ez nem jön be. -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #7911 üzenetére
Na ez flottul kijött egy nappal előbb, így kell ezt csinálni. Hazaerek töltöm is, DanielK-val ellentétben én szeretem a YouTube appot.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7911 üzenetére
Én a 6-t várom, hogy végre ne legyen külön app hozzá.
Utálom, mikor böngészés közben egy appot nyit meg, aztán mehetek vissza böngészni. -
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #7848 üzenetére
Rohadtul nekem is, azt hittem az én készülékemben van a hiba.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7863 üzenetére
Miután nem ismerlek, így nyugodtan feltételezhettem, hogy képes lennél rá. Ezért írtam viccesen, mert biztosra nem tudhattam.
Ugyanígy sok mindent feltételezhetsz rólam, hiszen nem ismersz. -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7861 üzenetére
Körberöhögnek, ha azzal állítasz be, hogy egy beta szoftver miatt merül úgy.
Így akartam eredetileg. -
baro130
tag
válasz
manchester85 #7856 üzenetére
Én is észrevettem, hogy jobban merült a beta verzió alatt. Restore-oltam 5.1.1-re, új telefonként állítottam be, és most megint annyit bír, mint amikor vettem januárban. (számszerűsítve ez 5 óra helyett 6, maximum 7 óra használatot jelent). Most vagy a beta volt a ludas, vagy nekem is volt valami zavaró program fent.
iPhone 4S -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7856 üzenetére
Nem, nem szerepelt ilyen alternatíva. Csak úgy mondtam. Az tény, hogy a smiley lemaradt.
(Nagyon hangulat ember vagy.
)
Egyébként nálam is merült (jobban, mint normál esetben), de az csak a beta1 volt. Utána nem tettem fel újabbat a telefon bug miatt.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #7852 üzenetére
Tedd vissza az 5.1.1-et vagy várd meg a végleges 6-ost és azzal nézd meg. Körberöhögnek, ha azzal állítasz be, hogy egy beta szoftver miatt merül úgy.
Egyébként jelentheti program beakadás. Kollegám i4s-e 5.1.1-gyel merült, amikor javasoltam, hogy az utoljára telepített programok közül töröljön. (valamilyen traffipaxos progi volt).
Megoldotta neki és már nem merül. Lehet olyan programot használsz (más nem), ami még nem lett 6-oson tesztelve és bugos vagy ilyesmi. -
Blyan
félisten
válasz
Nekem igen, ha folyamatosan 3G-t használok, és netezek 1 órát, és neadj isten a hálózat a nem full térerőn teng, nos így félnap alatt 30%-ra szívta a 96-ról az akksimat, reggel héttől délig.
Ez egy mai tapasztalat. Edge-t használva nem ilyen a dolog.
Ja igen, egy éves i4-en mindez. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Nekem sem zabalta jobban mint a napokban visszarakott 511.
-
válasz
Nekem megvannak a 8-10 óra használatok viszonylag limitált 3G használattal (edge-en elvagyok)
-
bobooo
addikt
válasz
nekem nem
icecave: ez nekem se bejovos ujitas
-
Kicsirics77
veterán
válasz
manchester85 #7686 üzenetére
még szerencse,hogy nincs összehasonlítási alapom az ismerősök közt így nem idegelem magam ezen
a home gomb meg szerintem normálisan működik de mondom eddig csak a sajátom volt a kezemben -
irgum
addikt
válasz
manchester85 #7603 üzenetére
Én pedig annak tartalak téged, de köszönöm a "kedves" megjegyzésed!
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #7599 üzenetére
Egyébként ha mindenben logikát kéne keresni, akkor "apple smartphone 6" lenne a neve, minek ilyen szó hogy "iphone"? Szerintem egyedül maradsz itt a véleményeddel, az 5-ös a legjobb név az ujj szifonnak és kész.
Szerk: Befejeztem a témát, elnézést de nem tudtam megállni a reagálást!
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #7596 üzenetére
Istenem add, hogy iphone 5 legyen neve!
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #7593 üzenetére
Már egyszer írtam neked, most ujjra leírom de nem fogok vitázni. A névnek mi a frászért kellene mindig utalni arra, hogy hanyadik iphone? Mi van ha most változik a helyzet és semmire nem utal az 5? Miért ne léphetnék ezt meg, hisz az emberek ugyis így fogják hívni, mert eddig a max szám a mi a névben volt az a 4 (ha nem lesz 6 a neve). Miért ragaszkodsz a logikához? Apple = egyszerűség. Én ujj ájfon, vagy iphone 5 neveket tartom valószínűnek.
Nem muszáj válaszolni, nem akarok vitázni ujjra veled.
-
norbi2010
őstag
válasz
manchester85 #7590 üzenetére
Valszeg úgyis mindenki iPhone 5-nek fogja hívni,mint az új iPad-et iPad 3-nak.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #7590 üzenetére
Látom nem tudsz leállni! Majd meglátjuk 12.-én, mi lesz a neve.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #7583 üzenetére
Azért ne legyél ilyen pesszimista, túl fogod élni. Örülnék ha 5 lenne, már csak miattad is, akinek hiába magyaráztuk, hogy teljesen logikus ez a név választás is. A tied okfejtés is logikus volt, nem azt mondom.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
egy kommentelő még tartja a reményt: akár az 5g Shuffle/Touch is lehet!
bár a New iPad után nem csodálkozom.
iPhone 4SS talán nem lesz...
én 4G-t adtam volna neki névnekmert LTE lesz benne.
-
bobooo
addikt
válasz
-
nrbi001
senior tag
válasz
manchester85 #7573 üzenetére
OK, esetleg privátban megköszönném ha megírná valaki...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #7514 üzenetére
Na pl ez is rejtélyes hogy új ablakban megnyitva meg működik. Akkor kinél kell keresni a hiba forrását? Egyébként a hardverapró úgy sem működik.
-
SteveJobs
őstag
válasz
manchester85 #7490 üzenetére
Elnézést kérek!!! De ahányszor írtam mindig valaki lecseszett .Csak véletlenül vagyok itt mert mindig csesztettek.Segíteni meg szeretek másoknak !!!!!!!!!! Hali!
-
mastercroc
csendes tag
válasz
manchester85 #7482 üzenetére
Meg sem dicsertel
gyors reagalasu mastercroc
-
mastercroc
csendes tag
válasz
manchester85 #7186 üzenetére
En is matrix 5ben vettem anno ugyanigy 11 a havidij es a keszulek ara 75 volt! Durva azert... Tavaly november...
-
StLui
veterán
válasz
manchester85 #7477 üzenetére
Ha engem nézünk, nekem a nokia6300 után olyan ütős volt a 4, hogy tényleg fogalmam sincs mire lenne "szükségem", az én esetemben biztos igaza volt Jobs-nak, hogy majd ők megmondják mi kell a "népnek"
Mondjuk én addig csak telefonálásra használta a telefont, igaz nem sokat, most pedig harmadrangú dolog lett. Épp ezért a képernyő növelés valahol érdekelne, de az emlegetett nyújtás nekem szinte semmi, de ugyanakkor mégsem biztos, hogy szeretnék egy 5" körülit. -
válasz
manchester85 #7477 üzenetére
Hát ezaz.... meg gondoljunk bele, a 4S is bizonyos szempontból pont azért lett csalódás, mert már a legdurvább pletykákat is tényként hozta le minden oldal, és irreális elvárásokra nevel rá mindenkit...
-
xxman
senior tag
válasz
manchester85 #7438 üzenetére
hát én úgy hallottam hogy lehetséges más adataival.
amúgy onnan tudom hogy rokonok ismerősétől van akikbe megbízom , viszont velük már nem tudom felvenni a kapcsolatot.a sim-et meg nem rakhatom be , mert jelenleg SAM unlock-al van a készülékbe egy T-s sim.
-
xxman
senior tag
válasz
manchester85 #7424 üzenetére
A telefonnak lejárt a hűsége és tartozás sincs mellé.
Megvan az eredeti AT&T Sim-em de nincs at&t felhasználóm , illetve a kártya tel. számát se tudom.
Ha valakinek az adatait használnám a telefonom imei-re , akkor megcsinálják , ha az adott számlán nincs tartozás. -
válasz
manchester85 #7417 üzenetére
Sajnos en nem vagyok celebszakerto mert nem nezek tevet es nem olvasok Blikket. Magyarazd el nekem , had ertsem en is mi volt ebben a vicc
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #7417 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #7249 üzenetére
Az mármegvolt, nem cserélték.
OFF-ba írtam.
-
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #7249 üzenetére
visszavitte, elküldték csak mert más gyártó sorrol került le
-
WuuWuu
tag
válasz
manchester85 #7195 üzenetére
akkor nemtudom haver miert 800ért vette a 4s-t. bestbuyban asszem.
mivel minden heten miamiban voltunk. nemertem akkor h miertnem mentek appstoreba ha ott ennyivel olcsobb lenne -
bobooo
addikt
válasz
manchester85 #7186 üzenetére
az komoly.. én t-nél a 64-eset vettem 11ezres csomagba 80 k-ért azthiszem
Akción kivül most 140k... még mindig 20-assal olcsóbb..
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6966 üzenetére
Rákéne kérdezni konkrétan a dologra,h hivatalos állásfoglalást kapjunk
xlife11: tuti nem, hiszen azzal elvesztenék a hivatalos szerviz minősítésüket... -
xlife11
senior tag
válasz
manchester85 #6966 üzenetére
Az csak a munkát fedezi, erre jön még az alkatrész ára, de szerintem sem eredeti alkatrészeket használnak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6963 üzenetére
Most direkt utánanéztem, mivel nemrég nyílt rendes szerviz része az iStyle-nak és ezt írják a weboldalukon:
Ha kéred a javítást, tájékoztatunk a várható időtartamról és várható díjazásról, ami általában a költségek jóváhagyása után 2-3 munkanap, a díjazás függ a szükséges alkatrész árától, és a vele való munka bonyolultságától. (ez utóbbi általában 3.000-12.000 Ft között mozog)
Tehát ezek alapján javítanak is, nem csak cserélnek -
válasz
manchester85 #6959 üzenetére
...de akkor most a starking, meg iStyle már hivatalos szervíznek számít vajon?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #6959 üzenetére
Pedig néha jól jönne, mondjuk egy törött hátlap miatt. Azt könnyű kicserélni.
Más
Holnap béta 5 event? Ki jön? -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #6954 üzenetére
Tudom hogy Apple Store volt, a kérdés csak az volt hogy ezek szerint létezik gyári alkatrész.
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #6884 üzenetére
BAN!
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6882 üzenetére
Az tuti, már várom, h erre mit fognak mondani az apple haterek
-
jozsi252
veterán
válasz
manchester85 #6734 üzenetére
Igen, csakmert énis 1évről tudtam, azért is lepődtem meg ezen hogy mondta hogy iPhone-ra is 2 év..
Mondom mi a wtf van, változott volna a T-nél valami hogy szifonra is 2 évet adnak, dehát akkor nem
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #6638 üzenetére
én még tavaly Starbucks-ban hagytam.... 20 perc múlva nézem és konstatálom, hogy otthagytam...
szerencsére meglett
-
Zjunior
veterán
válasz
manchester85 #6640 üzenetére
Winterboard nem jön be!
-
Zjunior
veterán
válasz
manchester85 #6638 üzenetére
Honnan tudnék valami témát letölteni az eredeti email klienshez??
Akár jailbreakelt vagy sima!!
Köszönöm szépen!! -
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #6423 üzenetére
Én egy évig használtam, és imádtam, az átláthatóság pedig csak szervezés kérdése volt.
A gördülékenység pedig nem az animációnál kezdődik, legfeljebb az csak egy szépítés.
De pl olyannal sosem találkoztam ott, hogy ha nyitva hagytam x tabot a böngészőben, akkor akár 4 nappal később is újra töltődtek volna, ha beléptem a böngészőbe.
Tényleg nem akadt meg sose egy pillanatra sem, az i4 azért hajlamos erre már - persze nem vészes, de a WP után egyszerűen szemet szúró volt.Számomra kizárólag az alkalmazások sokszínűsége - ami főként a fejleszthetőségi korlátok miatt létezik és fog is amíg a WP8 meg nem jelenik - ami gondot okozott. Meg azok optimalizálása, ami szintén a fent említett okra vezethetőek vissza. A MS a korlátozással nagyon sok dolgot elszart, pedig bőven Apple/iPhone minőség lehetett volna a dologból (bizonyos területen azért hozza azt).
Kíváncsi vagyok a folytatásra, aztán ha nem győznek meg, itt ragadok az iOS-en, amivel amúgy a kezdetek óta szimpatizálok. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
manchester85 #6304 üzenetére
Igaz, pedig nem úgy értettem, ahogyan Ő gondolta. Nagyon meg vagyok elégedve a készülékemmel és kiválóan elvagyok az 5.1.1-el. Egyszerűen a Facebook szaggat időnként, remélem a 6-ban majd megoldódik... Elnézést, ha félreérthető volt!
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6274 üzenetére
Jaja, iOS5-ből 1 normális verzió se volt igazából, mindegyikben voltak elég idegesítő bugok...Lehet,hogy valóban ezzel akarnak ösztönözni,de ez elég nagy szemétség, mert akkor gyakorlatilag 1 évig sz@patják a usereket egy sz@r rendszerrel...
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6272 üzenetére
A sakktábla effektre énis emlékszem még iOS4-ről és valóban jó,hogy végre nincs
Amúgy kiadhatnának még az iOS6 megjelenése óta egy (majdnem) tökéletes iOS5-öt, mivel még az 5.1.1-ben is elég sok bug van...Nekem pl restore és set up as new iPhone után is megvan az értesítéses bug... -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #6266 üzenetére
Ahogy figyeltem itt évek alatt, ez a sakktábla csak téged zavart
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6266 üzenetére
Ráadásul szerintem elég nagy butaság feláldozni a tömérdek hasznos plusz funkciót csak azért, hogy 1 mp-el gyorsabban nyíljon meg valamelyik app + hogy 0,5mp-el gyorsabb legyen a lapozás...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #6254 üzenetére
Hát nem tudom feleségem 3GS-ére nem szívesen tenném fel, de gondolom addig úgy sem hagy békén a rendszer míg meg nem teszem?
-
D@niel
addikt
válasz
manchester85 #6254 üzenetére
ez így oké, csak tudjuk, az apple sem kivétel az alól, hogy belassítja a telót, hogy vegyél újat. anno a 3g befagyott az 4es rendszertől, nem hiszem, hogy véletlenül. hihetetlen volt látni élőben, hogy egy sms-t nem volt képes megírni az ember.
persze, nem kellett sokat várni a javításra, de én nem hiszek abban, hogy a szilícium-völgyben ne látták volna még idő előtt a galibát.
hasonló a véleményem az i4 antenna mizériáról is.miért akarna manapság egy gyors 3gs-t az apple? nem akar gyorsat, elfogadhatót akar, ami időnként meg-megakad, ezt látom a vidik alatt. ráadásul nem beta1-ről beszélek, tehát a végleges verzió sincs már túl messze.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #6140 üzenetére
Igaz, de olyan 2-3 évet ki akarok húzni ezzel. 4S-re annyira nem akarok cserélni, esetleg csak akkor, ha nagyon nem jönnek be az újabb modellek. A következő meg mindenképp független lesz, de még szerintem ezt is ki fogom a szolgáltatónál.
Előfizetés meg azért se fog játszani, mert addigra már nagyon szeretnék más országban tengődnizetape7: De mint már engem felvilágosítottak, amíg nem jött ki a 4S, addig a sima 4-esből is 16GB volt a legkisebb.
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #6140 üzenetére
én pont, hogy nem vagyok telefon b#zi, de 2 éve megvan már az I4 és le szeretném cserélni amíg értelmesebb áron el lehet\ne passzolni...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #6138 üzenetére
Én több mint féléves készülékkel fogok bepróbálkozni.
Nekem szerencsére közel a westend, ha cserélnék helyszínen annak örülnék, beadni hetekre nagyon nem akarom, főleg, hogy esetleg visszaküldik ugyanezt, hogy ez ilyen, ezt kell szeretni. Azért is remélem, hogy ha viszem magammal a másikat, akkor nem fognak szívózni.
Én szívesen űznék sportot a garancia újraindításával, mivel nem nagyon tervezek a közeljövőben 100+ ezreket telefonra költeni. Nagyon nagyot kellene ahhoz durrantania az Apple-nek, hogy cseréljek, nekem ez tökéletesen megfelel. -
-Ben-
veterán
válasz
manchester85 #6133 üzenetére
Akkor viszont szerintem cserés. Ha ennyire sárga, az már rossz......
-
peugeotmate
őstag
válasz
manchester85 #6113 üzenetére
Ha csak nagyjából, akkor az jó hír, mert nekem nincs már kedvem tökölni, mert tényleg eléggé rendben van a mostani készülék (teljesen original, nem refurbished). Anno a Nokia N8-cal szívtam sokat a liluló kijelzővel, amikor is negyedszerre sikerült csak színhelyeset rakatni bele. Na az kellemes procedúra volt...
-
peugeotmate
őstag
válasz
manchester85 #6107 üzenetére
Az előző i4-ed fehérje megegyezed az iPadével? Esetleg i4S-hez is hasonlítottad anno? Mert én már nem tudom eldönteni, milyen az enyém, viszont én is csak a gari bővítés miatt cseréltetném.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bocs, beragadt droidon az ok gomb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Hát a betekintési szöget meg a sargassagot ipadhoz képest.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #6102 üzenetére
Ezt magyarázd el egy szervizesnek. Nyugodtal volna bele abba a 2 szubpixelbe.
peugeotmate
Kétlem hogy jól le lehet fotózni ezt. -
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #6102 üzenetére
Az egész kijelző érezhetően sárgább volt.
Vidd vissza, úgyis cserélik. -
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #6098 üzenetére
Vidd vissza emiatt is.
Nekem az előző I4 -emnek volt baromi sárgás kijelzője a jelenleginek abszolút jó... -
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #6007 üzenetére
Kár,h függetlennél nem indul újra a gari, akkor vinném énis, mertmikroszkóp alatt látszik,h van a kijelzőmben vagy 4 hibás szubpixel
-
törölt tag
válasz
manchester85 #6014 üzenetére
Hihetetlen hogy vagytok képesek vizsgálgatni egy telefont
én használom, eszembe nem jutott még soha, hogy láthatatlan hibákat keressek benne
-
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #6014 üzenetére
értem, köszi!
@bandigno @icecave
-
vadászcsiga
félisten
válasz
A Westend T elég nagyvonalú, mindenki őket ajánlja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
"szabad szemmel gyakorlatilag láthatatlan"
Nagyítóval találtálál akkor rá? -
M@te
senior tag
válasz
milyen indokkal is vitted szervízbe?
-
jozsi252
veterán
válasz
manchester85 #5601 üzenetére
Nem nekem kell hanem ismerősömnek, neki meg régebbi iOS van fent ami JB-es. És appstore-ba azt írja ki neki hogy régi az iOS verziója. 4.x.x van fent neki.
-
half333
őstag
válasz
manchester85 #5508 üzenetére
Sok helyen irják,hogy sikerült nekik. Múszaj lenne,mert gevey nem működik 5.1.1-en,megcsináltuk hogy a saját sim kártyával jó legyen,de az Angliai,és én a saját sim-emet szeretném aktiválni,de sehogy sem engedi baseband 4.12.01. Valaki tudna ebben segiteni???
-
half333
őstag
válasz
manchester85 #5505 üzenetére
Értem. Tudna valaki segiteni h 5.1.1 5.1.1 Baseband 4.12.01 - t lehet-e downgrade-elni 4.11.08 vagy 01.59.00 -ra??? És hogyan???
-
jozsi252
veterán
válasz
manchester85 #5485 üzenetére
Azóta ismerősöm töltött le, és azzal se oldódott meg a gondja sajnos.
-
Lmh
őstag
válasz
manchester85 #5485 üzenetére
Köszi szépen, működik! Zseniálisan egyszerű megoldás!
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #5424 üzenetére
Igen azt én hoztam be!
Most komolyan mibajod van? Már ne haragudj! Te imádsz kötözködni. Általában csak olvasok, most írtam is, szerintem egyáltalán nem hülyeséget.Azt írtad nem volt szó jailbreakról, szerkesztetted. Erre válaszoltam.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #5420 üzenetére
Sehol nem írta, de aztse, hogy nem jailbreakelt!!! Épp ezért mondtam neki.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4806 üzenetére
De neked ez miert faj? Miert nem lehet csak szimplan ignoralni
Erdekes... vateran 80 folott nem mennek a 4-ek, de van hogy megkevesebb a licit. Valamifnt most tudok venni 70ertt 32gigas tmobileosat... Akkor megse tunik ugy hogy tobbet er.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4799 üzenetére
bocs, dupla
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4799 üzenetére
2-3 honapja volt ez, es fuggo, NEM karcmentes, NEM osszes tartozekokkal kerestem. aki ezert tobbet ad mint 75, annak egeszsegere... nem er tobbet
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4788 üzenetére
Több van, de ennyit szánok rá és kész. Neked ár alatt, nekem meg normális áron. Ha fél évet kell várni rá, akkor is ennyiért fogok venni, mert nem szánok rá többet. Ez csak kötekedés, valószínűleg azért adtam fel a 75k-s kereső hirdetést, mert ennyiért vennék. Az már teljesen mellékes, hogy ennyit szánok rá, vagy csak ennyim van, vagy számomra csak ennyit ér. Ez magánügy. Ha találok, akkor veszek, ha nem, akkor nem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4786 üzenetére
Feladtam egy hirdetést hogy vennék 70-75ért iphone4-et. Egyből odajöttek páran trollkodni, hogy többet ér meg ilyenek. Szerintem meg nem. Ha nem ír senki, akkor kivárok, de nem fogok (véleményem szerinti) áron felül venni valamit. Nekem ennyit ér. A 4S meg 100-at. Aki meg megveszi 200ért újonnan, tisztában van vele, hogy ahogy kibontja kapásból rengeteget csökken az értéke. Én ha használtat veszek, tisztában vagyok vele, hogy a használat nyomaival, hiányos tartozékokkal, garancia nélkül veszem. Nem értem neked ez miért probléma, vagy ha mégis akkor minek kell kinyilvánítani.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4779 üzenetére
Nem tudom miért kell ezen kiakadni. Nem szeretek (és nem is igazán szoktam) bukni a cuccaimon használat után. Ezért próbálok mindig jó ajánlatot találni.
-
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #4783 üzenetére
tré mobilos voltam viszonylag olcsón vettem, nagy üzleti csomagban 140ért másfél éve és 2ezer volt a havidíjam aztán ott függetleníttetem hivatalosan (20k). van itt ph-n bontatlan 4s független 140ért. olyat vennék ha valaki elvinné a telóm.
-
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #4781 üzenetére
Teljesen egyet értek. Én is 95ért árulom a gyári független i4-emet és a kutyát se érdekli.
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #4779 üzenetére
De a most árult használt iPhone-okat régebben vették még az olcsóbb áron, tehát max akkor fognak fölmenni a használt árak, amikor már a most vadiúj iphone-ok lesznek 1-2 évesek, de aki használtan vesz iPhone-t, az vagy nem akar több pénzt kiadni érte vagy nincs rá több pénze, tehát ha felmegy az ára, nem fogja megvenni, ez ilyen egyszerű
Annyit ér egy termék használtan, amennyiért megveszik és egy átlagember mivel csak 1 használt telót ad el, nem teheti meg,h árat emel, ha egyszer nem fogják megvenni... -
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #4763 üzenetére
jó érvelés
köszönöm ezt is!
-
M@te
senior tag
válasz
manchester85 #4761 üzenetére
köszi az infót. én függetlenre hajazok mert telenoros vagyok sajnos és drága lenne felmondani a szerződést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest