Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Ragnar95 #4780 üzenetére

    "De a most árult használt iPhone-okat régebben vették még az olcsóbb áron, tehát max akkor fognak fölmenni a használt árak, amikor már a most vadiúj iphone-ok lesznek 1-2 évesek"

    Nem hiszem, hogy azoknak lesz bármiféle hatásuk a piacra. Egyébként meg honnan tudod, ki mikor vette? Egy bontatlan i4 se nagyon ér többet 90-nél, pedig 160 ezer dominósan. Hiába magyarázod, hogy de 50 ezerrel többért vetted ikon 200-ban, mint aki novemberben vette, semmivel nem fog többet érni.

    Így van, minden annyit ér, amennyiért megveszik. Ettől függetlenül röhej, hogy egyesek sokallják ezeket az árakat, miközben abba nem gondolnak bele, hogy mennyiért vették meg anno. Talán ha az emberek jobban kitartanának az árak mellett, akkor ertektartobb maradnának az iPhone-ok. Ha egy termek új ára nem változik, a használt árának miért kéne esnie? Egyébként még azt tudom elképzelni, hogy rengeteg iPhone-os drága csomagban van, ezért nem tűnik fel nekik, milyen olcsón pazaroljak el a telefonjaikat. Fent lehetne tartani az árat, ha az embereknek több eszük lenne, ugyanis nonszensz, mennyire töredéke az új árnak a használt. Ugye, ha 80 ezer alatt van, akkor kevesebb, mint 50%. Az ilyen okádék ZTE telefonokat meg 30 ezerért hirdetik, miközben 40 ezer dominósan... :W

    Egy GS 2 is használtan 80 kb, újonnan meg 108 ezer webshopból. Ez kicsit jobb ártartás azért...

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák