- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #272435 üzenetére
Végre egy racionális javaslat, +1!
-
válasz
MasterMark #271964 üzenetére
Mivel munkanapokon kb. ugyanaz a menetrend, így ennyiből is látszik. Aztán ha máshogy alakul pár napot figyelembe véve úgyis megírom.
xhege: A 13PM még megvan, de lóháton nem fogok képeket lőni velük, sorry.
Egyébként holnap viszik el délelőtt, már megvolt a restore, meg minden. Ha tovább maradt volna, csináltam volna képeket, de majd valaki más biztos megteszi.
Szerk.: Látom kijavítottad a "lóháton"-t, így már nem poén.
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #271823 üzenetére
Van valamilyen indikátor a rendszerben ami mutatja, hogy mi történik? Kapok bármilyen hivatalos forrásból tájékoztatást? Nem. Akkor ne a user hibája legyen már, hogy elégedetlen
De mondok egy példát: Be akarok lépni tegnap egy meetingbe, de nem tudok mivel 30%-on volt a telefon. Mondjam azt, hogy bocs gyerekek hétfőn jött ez iOS 16 amit felraktam a méregdrága telefonomra, ám 4 napon keresztül még mindig dolgozik a rendszer, így kérlek rakjuk át a meetinget következő hétre. Ez élhető? Ne haragudj már, de mielőtt ilyen szavakkal jössz, hogy én nem értem és véded a billió dolláros company-t, kicsit rakd már szituációkba a helyzetet.
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #271818 üzenetére
Az, hogy ti már beletörődtetek nem jelenti azt, hogy normális. Nem érdekel mi zajlik a háttérben, megvásároltam egy prémium telefont, működjön úgy ahogy eddig vagy ne legyen kőbe vésett release szeptemberben
Kicsit adjon lejjebb az Apple és dolgozzanak jobban. Az iPades verzió annyira tré, hogy ott nem is volt más választásuk mint tolni, itt meg azt hiszik, hogy mi elvagyunk a szaron. Ez a bajom.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #271791 üzenetére
XS-en nálam működik.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
MasterMark #271791 üzenetére
11-en is működik.
Viszont nem tudom melyik az a model ami már nem kapta meg.
sethi:
Ez érdekes, mert nekem minden képpel működik, azzal is amit nem iPhone-nal csináltam. -
válasz
MasterMark #271561 üzenetére
Na, ha nem olyan bonyolult, akkor leírnád, hogyan csináljam?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark #270929 üzenetére
Nalam a 14-nel lehet aktualis
Azt hittem eddig is igy volt
Vagy csak 1-et lehetett hozzarendelni? Ha masikat akartal akkor azt torolni kell nem eleg kikapcsolni? -
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #270877 üzenetére
Köszi, megkerestem...
Így akkor maradunk a használható Androidos alkalmazásnál.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
MasterMark #270782 üzenetére
azt értem, de akkor sincs kezedben az ügy, és intézheted közvetlen a gariztatást a hivatalos szervizzel. ki tudja kivel szervizeltet a yettel. az tuti nem az lesz az elsődleges náluk hogy gyári alkatrészeket kifizessék,profi szervizesek munkájával.
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #270693 üzenetére
Itt pontosan mire gondolsz? Szállítási cím ki van töltve rendesen.
-
gery2123
őstag
válasz
MasterMark #270683 üzenetére
Ma délután kerül ki azt írják. Kiváncsi leszek!
-
válasz
MasterMark #270683 üzenetére
Nem került még ki, ma délután kettőkor indul az Apple-nél is a hivatalos előrendelés, előbb máshol sem lehet.
-
R a y
senior tag
válasz
MasterMark #270500 üzenetére
Ez kb iphone 2g óta van…
-
válasz
MasterMark #270500 üzenetére
Igazából alatta a képernyő szélét nyomod meg. Ez a funkció ott van a notch nélküli iPhone-oknál is.
-
bugizozi
őstag
válasz
MasterMark #270104 üzenetére
Köszi, tényleg ez volt a megoldás...
mondjuk ezt jelezhetné valahogy az iCloud
-
Parson
addikt
válasz
MasterMark #270121 üzenetére
Köszi! Mentve a kedvencek közé az 'apple' könyvtárba.
-
aneda
senior tag
válasz
MasterMark #269997 üzenetére
Simán lehet, hogy ez van!
A BT Eszköztípus "Autó hangrendszere" van állítva.
Próbáltam több beállítást is (pl. Egyéb, ), de nincs különbség köztük.
Újrapárosítást kiprópálom, de mindkét autóm esetén jelen van a probléma. -
aneda
senior tag
válasz
MasterMark #269993 üzenetére
BT-n keresztül.
-
noorbertt
őstag
válasz
MasterMark #269877 üzenetére
Van valami also hatar?
Gondolok olyanra hogy x tipusu ipad eseten homekit kamera kepe nem megy at rendesen.. Vagy x generacios alatt mar nem tamogatott? -
markknight
veterán
válasz
MasterMark #269829 üzenetére
Vannak olyan rendszerek melyek tesznek az exif adatokra sajnos.
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #269836 üzenetére
A Panasonic dig.. fg-nek a kezelő programja (PHOTOfunSTUDIO) tudta dátum szerint létre hozni a mappákat, amikor a win-re másoltam a képeket. A fájlnevek viszont maradtak. P3455..
Sztm ez bőven sok, a dátumozott fájlnevek helyett. -
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #269829 üzenetére
Mert nem Apple környezetben élő laikusoknak baromi unalmas már elmagyarázni, hogy ott van a „Metaadatokban”.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #269821 üzenetére
Vártam, hogy ez első az első válasz.
A kérdés a fájlnévre vonatkozott.
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #269732 üzenetére
Beállítható, hogy csak 4 legyen.
-
huan
őstag
válasz
MasterMark #269598 üzenetére
Plusz aki látta a jelkódomat.
-
ebéd elek
csendes tag
válasz
MasterMark #269357 üzenetére
Az lenne hogy ez normális-e hogy este mikor fényképezem/videozom egyszer csak elmegy a fokusz és ujra kell indatanom az egészet és reménykedem nem lesz megint olyan mint a képen. Vagy bekéne állítanom valamit gyárilag az appban valamit ?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MasterMark #269359 üzenetére
Nekem konkretan 2-3 hetente kellett ujra tanitanom a hubot meg a szoftvert mert nem birt el 8 egovel. Meguntam. A szoftver is vagy mukodott vagy nem. A Philipset bekapcsoltam es ennyi. Azota megy, raadasul PoE tapon.
-
Bilux
veterán
válasz
MasterMark #269131 üzenetére
sok helyen lehozták hogy nagy valószínűséggel 100$- eur-val drágább lesz.
Egyedül azt nem láttam hogy a legkisebb pro 256GB-os lenne. -
oba
addikt
válasz
MasterMark #269021 üzenetére
Köszi! Sajnos ez nem is "egyszerű" és nem is pontosan az amit szeretnék. De ezek szerint akkor ezt a featuret még nem rakták be iOS-be. Találtam shortcutos módszert is de az sem gyorsan és egyszerűen bekapcsolható, és nem is erre lett kitalálva így vannak hiányosságai is.
-
herdsman12
őstag
válasz
MasterMark #268981 üzenetére
Nem volt megjelölve, majd holnap kipróbálom.
-
herdsman12
őstag
válasz
MasterMark #268978 üzenetére
Minden bekapcsolva, de csak azt mutatta, hogy 48 perce hol volt, pedig 2 másik iP is van a közelében.
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #268959 üzenetére
De ehhez többi közelbe lévő eszköz is kell. London meg ennek bemutatására a legjobb hely 10-bol 8 iPhone, + a népsűrűség.
Ja és a szifonos cikkből valahogy ki maradt az e-SIM, amit lehetetlen fizikailag ki venni.
Arról meg nem is beszélve hogy egy app-l fotót, koordinátákat lehetne küldeni a beáll.. e-mail címre ha valaki elkezdi piszkálni. Pld ki akarja kapcsolni.
Ez az app már több mint 10 éve létezik, csak sajnos JB kell hozzá. [link] -
Szabi®
addikt
válasz
-
vargalex
félisten
válasz
A kolléga arra gondolt, amit a cikk is írt: csak a bekapcsolt készülék küldi a kérdéses jelet bluetooth-on.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #268754 üzenetére
Erre tippeltem volna, de nem hittem, h tényleg létezik
Androidon is van, csak én nem találkoztam vele? -
szaki04
senior tag
válasz
MasterMark #268631 üzenetére
OK. Köszönöm.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #268561 üzenetére
Ez a téma nem rég futott…
Telefonon is jobban mutat a 16:9 pl most, hogy automatán változnak a háttérképek iOS 16 alatt kifejezetten jól jön, hogy 9:16-ban van egy csomó tájképem. -
divan
őstag
válasz
MasterMark #268559 üzenetére
Ha valaki javarészt a számítógép monitorán, vagy az otthoni tévéjén nézegeti a képeket, azért van értelme a 16:9 fotónak. Nem vagyunk egyformák.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MasterMark #268453 üzenetére
Ha bekapcsolod a szazalekos jelzest akkor az akku grafika nem lesz osszhangban a toltottseggel. Gondolom igy olvashatobb ha mindig telinek mutatja.
Mas, hogy 11, XR es minik szamara nem elerheto. -
válasz
MasterMark #268379 üzenetére
Akkor rosszul tudtam.
Viszont a többi részével nem lőttem mellé,a fő problémáját a dual sim nem oldaná meg.A dual standby miatt. -
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #268316 üzenetére
Na akkor ez is megoldódott…😉
A hozzászólásod utolsó részében van a megoldás. -
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #268303 üzenetére
No problem csak leírtam a saját tapasztalatot is mint érdekesség. Nekem amúgy szerintem valahol a gyártás vége felöli az X. Simán lehet az is hogy távirányító fénye és távirányító fénye között van különbség…
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #268305 üzenetére
az határozottan nem heerdsman 12 képn látható szynű nálam is.
Ha zöld lenne az mi lenne.Nem lehet, hogy a szűrő is csak bizonyos tartományt szűr a távirányítók meg ezen kívül dolgoznak?
-
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #268256 üzenetére
Szakmailag elég hozzáértőnek ismertelek meg a fórumon.
Viszont nekem van egy X-em is, meg egy 13 minim is, és mind a 2-nél a hátsó kamerán keresztül is látom a TV távirányító infra jelét. -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #268256 üzenetére
12mini
elől hátul nincs infra szűrő
milyen színű? halvány Lilás/rózsaszínelőtte Se2020 előtte SE volt azokon is lehetett látni a távirányítót
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268234 üzenetére
Na ennyit arról, hogy ki a tévedhetetlen.
Az infra fény látszik a kamerán.
Viszlát, Orakulum. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Dehogynem,azzal szoktam ellenőrizni én is.
-
bnorci71
addikt
válasz
pedig jó ideje csak iPhone van itthon és bizony a tv táv látszik a kamerába azzal szoktam ellenőrizni
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Lehet neki lehagyták róla ezt a szűrőt.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268229 üzenetére
Bocsánatot kérek, de sehol nem láttam kiírva, hogy MasterMark véleményét kötelező elfogadni. Ha te ennyire nem tudod feldolgozni, hogy mások nem értenek egyet veled, javaslom hagyj fel a fórumozással.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268226 üzenetére
Rendben. Részemről lezártnak tekintem a dolgot. Ha esetleg valaki más tud érdemi segítséget, szívesen veszem.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268223 üzenetére
Neten lévő képeken is mindenhol 1-2 zöld pötty, a példa videón amit te írtál, azon is látszik, hogy néhány diszkrét, jól elkülöníthető pontról van szó, sehol sem folytonos, vagy cikazó fénycsík. Te miért nem tudod elfogadni, hogy esetleg tévedsz?
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268221 üzenetére
Köszönöm még egyszer, hogy leírtad a véleményed, de nem fogok meddő vitába belemenni.
Mint írtam szemből nem volt fényforrás. Pont. Márpedig akkor nem lehet becsillanás, akár elfogadom, akár nem.
Te pedig próbáld elfogadni az én álláspontom. Köszi. -
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268218 üzenetére
Oké, szerinted az. Szerintem pedig kizárt, mert ilyen jelenséget a lens flare nem okoz. Nem vagyok teljesen hülye a fotózáshoz, fénnyel szembe nem csinálok képet.
Valakinek más ötlete? -
i400
senior tag
válasz
MasterMark #268215 üzenetére
ajánlott a flaretőtlenítő használata
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #268215 üzenetére
Ez nem becsillanás, mert éjszakai kép. És komponálás közben folyamatosan cikázik.
Egyébként a Lidar szabad szemmel nem látszik, de ez a jelenség a telefon kijelzőjén van, tehát a kamerán keresztül látom. A kamera pedig érzékeli az infra tartományt is. -
zzola
titán
válasz
MasterMark #268183 üzenetére
Köszi. Azt hiszem ilyen funkció nem volt az előzőben...
-
KunEmber
senior tag
válasz
MasterMark #268156 üzenetére
Ez az IKEA 5V indukciós töltő, ez mennyi idő alatt tölti fel a telót? (13p)
Kerestem róla adatot itt a fórumban, de biztos béna vagyok, nem találtam.
-
stuka20
senior tag
válasz
MasterMark #267985 üzenetére
Ezt nem értem, az alkalmazás ikonja zöld arra gondolsz? Bár más alkalmazás meg nincs, vagy csak én nem találtam.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
MasterMark #267985 üzenetére
Egyébként ez hogyan működik? Az én telefonom honnan tudja, hogy a címzettnek iPhone-ja van-e, tehát milyen módon küldje az üzenetet?
-
R a y
senior tag
válasz
MasterMark #267759 üzenetére
De létezik, és főleg arra van kitalálva ha hibás a termék.
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #267759 üzenetére
Oszt rá dugja uan azt a töltőt, és kezdheti előröl.
-
csenor
senior tag
válasz
MasterMark #267266 üzenetére
Na ez új infó, köszi.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
MasterMark #267218 üzenetére
Nem tudom csak beraktam hogy most kb 100% minden mentes lencse mellett mit sikerült lőni vele nappal szembe de ha fókuszáltam (a kép autó fókusszal készült) akkor azért az ég meg a nap eléggé beégett.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
MasterMark #267215 üzenetére
-
válasz
MasterMark #266833 üzenetére
Van nekik is egy ideje, sőt náluk még feltöltős esetén is kérhető az esim. Eléggé meglepődtem ezen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #266833 üzenetére
Mármint a Telekomnál nem tudom, hogy van e minden előfizuhoz
Igen Voda tavaly szeptember vagy augusztus óta, Yettel utána év vége fele hozta be, ezeknél mind kártyás mind számlás.
-
R a y
senior tag
válasz
MasterMark #266807 üzenetére
Nem kell szépíteni, droidon valóban jobb a hotspot megosztás. Tapasztalatból mondom. Ha ott beállítod, hogy ne kapcsolódjon ki, akkor nem is fog.
-
modd3r
őstag
válasz
MasterMark #266787 üzenetére
Sztem ő olyanra gondolt, ami mutatja is az időt...
-
Vityaa
tag
válasz
MasterMark #266469 üzenetére
Ez volt a gond, köszi.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
MasterMark #266463 üzenetére
Mert saját telefonnal használ céges kártyát és cég droidos eszközt vágott hozzá.
A probléma meg az IT-nál landolt, mert mi értünk mindenhez. (Csak egyikünk se jártas almában.)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
MasterMark #266460 üzenetére
Fordított az irány, iOS-ről menne Androidra.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #266455 üzenetére
De akkor is ha nem használom, valahogy nem az igazi a kép. És mondom kép széleken észrevehető, ha személyt fotózok és nem pont középen van a személy stb. akkor bizony készülnek érdekes képek.
Meg persze ha eltalálod nagy szép képek is.
Az 1 kamerás iPhoneok ilyen szempontból egyszerűbbek voltak sokkal.
-
Mattb
senior tag
válasz
MasterMark #266354 üzenetére
Ha az appletől veszem a weboldalról akkor hova? Magyarországon tudtommal nincs apple. Vagy ilyen esetben a hivatalos szervizek veszik át a 2-3. évben a készüléket?
-
lorcsi
veterán
válasz
MasterMark #266422 üzenetére
Bt-n párosítottam a ket iphone-t
a mobilnet megosztas miatt
a kompatibilitas maximalizalasanal lattam, h wifi-bt es kabeles megosztas is fel van sorolvawifivel sz.rakodik a megosztas
igy tovabb leptem a bt kapcsolat iranyaba
ekkor dobta fel az ethernet reszt ( kompatibilitas maximalizalasa on) -
lorcsi
veterán
válasz
MasterMark #266418 üzenetére
Pedig nincs ilyen adapterem
beallitasaiban bluetooth pan-nap szerepel
utana ip dolgokat tudok beállitani -
válasz
MasterMark #266418 üzenetére
Igen így van, nekem van ilyenem, most nem tudok screenshotot küldeni mert otthon van, de a Beállítások főmenüben jelenik meg ilyenkor az ethernet külön.
-
Mattb
senior tag
válasz
Online rendelés az appletől. ebben az esetben?
-
lorcsi
veterán
válasz
MasterMark #266370 üzenetére
Megy a mobilnetem de nincs ilyen beirva felul
-
lorcsi
veterán
válasz
MasterMark #266368 üzenetére
Ezt tudnad egy kicsit bővebben ?
digis kartya mobil adatforgalom menüig megvagyok
itt gondolom a szemelyes hotspotot kell..
APN honnan veszek ? Kitalalok valamit… mint egy sajat ssid-nél ?
es a felhaszn. Név- jelszot szinten talaljak ki valamit ?a masik telon manuálisan beírjuk a wifi-hez az apn-t? Stb…
-
nord_
veterán
válasz
Az ugyanaz.
-
juve600
nagyúr
válasz
MasterMark #266345 üzenetére
igen,de ott utána egyesével rá kell böknöm a képekre
-
válasz
MasterMark #266224 üzenetére
Privát wi-fi címnek fordította anno valaki, az ki van kapcsolva.
Elfelejtettem már vele a hálózatot is, de az sem segített.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
MasterMark #266175 üzenetére
ITT van egy csomó saját ,11 Pro sokkal természetesebb.
-
xhege
veterán
válasz
Ezen a linken találsz 3 fotót, ami mutatja mire is gondolok. Ha lehet nagyobb monitoron vagy iPaden nézd ne telefonon. Szerintem a kavicsos rész bántóan túl van élesítve. [link]
-
kagzer
aktív tag
válasz
Ahol én igazán észrevettem az a kisfiamról készült képeknél volt, azt most nem szeretném.
Egyes képeken újrarajzolta a vonásait, más képeken pedig majdnem vörös bőrszínt kapott. -
Szabi®
addikt
válasz
Én ha megjártam Patagóniát, rakok fel képeket, hogy milyen a sima 12.
-
zodo
nagyúr
válasz
MasterMark #266163 üzenetére
Köszönöm az infót.
Lehet megszokom csak egyelőre fura hogy lehalkul de legalább tudom hol keressem. -
lsebestyen
addikt
válasz
MasterMark #265949 üzenetére
"Egyébként nem szegény funkciókban, csak amit akarsz nem biztos hogy úgy kell elérni mint arra androidos szemlélettel gondolsz. "
Ezt aláírom. 1 hónapja használok iPhonet, előtte Android, lényegében amióta létezik. Őszintén szólva ennyi tip and tricks videót még sosem néztem, mint az elmúlt hetekben.
De csomó olyan hasznos dolgot találtam, amit ismerőseim nem is tudtak, pedig jó ideje iOS-t használnak. Persze pár dolog hiányzik, de nem éltem meg tragédiának a váltást.
-
divan
őstag
válasz
MasterMark #265929 üzenetére
Megvan. Kapcsolóvezérlésnek hívják magyarul, és az oldalsó gomb 3-szori megnyomásával kapcsol be.
[icecave] -
Snoop27
őstag
válasz
MasterMark #265627 üzenetére
Na akkor ez ad némi reményt számomra, már a szervizen gondolkoztam, mert nagyon zavaró tud lenni. Találtam egy Sonic nevű appot ami ha minden igaz eltávolitja a vizet, bár ki tudja.
-
Snoop27
őstag
válasz
MasterMark #265624 üzenetére
Próbáltam hajszáritóval is de nem segitett. Tegnap ment bele, szóval kb. 14 órája, gondoltam ennyi idő alatt rendbe jön. Furcsa, mert kevés ment bele s mégis kárositotta.
-
válasz
MasterMark #265569 üzenetére
Ááá köszi szépen, működött!
A megnyitás másik appban után ott volt a program ikonja és be is rakta a helyére a fájlt.
-
válasz
MasterMark #265567 üzenetére
OneDrive-on van a fájl most. Ez konkrétan egy Monitor+ alkalmazás, aminek meg lehet adni LUT fájlokat, ezek kb. olyanok mint az Instagram filterek. Szóval egyik színtérből lehet velük másikba konvertálni. Van a gépemen ilyen LUT fájl és el kéne juttatnom ennek a programnak.
De csak úgy lehet hozzáadni a LUT fájlt a programban, ha Airdropon küldöm el.
-
divan
őstag
válasz
MasterMark #265546 üzenetére
Rákeresve egyébként mindenki ki akarja kapcsolni, hogy ne induljon el a zene.
Nem is értem, hogy miért. Én értetlenül szoktam állni az ilyen kérdések előtt. Ha beülök induljon el a zene beavatkozás nélkül. Persze tudom, különbözőek vagyunk. -
Protezis
őstag
válasz
MasterMark #265546 üzenetére
Kinek mi az igénye ugye
De nem csak zenét van értelme elindítani autóba ülve. Waze, Siri bekapcsolása, focus mód, kapu kinyitása... -
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #265549 üzenetére
És ezt a hash-t sem küldi el sehová, csak a készülékben tárolódik.
-
Protezis
őstag
válasz
MasterMark #265538 üzenetére
Kipróbáltam, nem működik és az Apple is írja, hogy ez bizony ilyen. Tényleg érdekel bármilyen workaround, de azzal nem vagyok előrébb, hogy mennie kéne.
Nem CarPlay, hanem Bluetooth. Nem az előbbivel kevered? -
Protezis
őstag
válasz
MasterMark #265535 üzenetére
Nem bármilyen bluetooth van beállítva. Csak mivel nem az autóban ülök egész nap, ezért fejhallgatóval teszteltem most
De mint linkeltem, ez feature, nem bug. Nekem különösen tetszik a megfogalmazás:The following automations cannot be run automatically:
Arrive
Leave
Before I Commute
Email
Bluetooth
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest