- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
StLui
veterán
válasz
B-L-A-C-K #91296 üzenetére
Szerinted én okoskodok (ez tulajdonképpen a fórum alapelveit nem sértő, burkolt lehülyézése a másiknak), szerintem pedig te nem tudod megérteni az én magyarázatom és az idézett alapelvet!
Gergőke88 azért szerkesztem be, mert úgysincs értelme már: de sajnos ebben az esetben nem volt igaza a moderátornak, lehet vissza sem olvasott talán.
-
StLui
veterán
válasz
B-L-A-C-K #91293 üzenetére
pl sokszor írjátok az embereknek használd a keresőt, megteszi talál egy hsz-t, de nem tud végigklikkelve visszafelé lépkedni az alapján, hogy kinek válaszolt valaki, mert csak a név van beleszerkesztve a hozzászólásba.
És erről meg szerettek elfeledkezni továbbra is:
Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.de pl amikor megköszönöm 2-35 embernek a választ, akkor természetesen egybe szerkesztem, mert ott nincs jelentősége.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #90783 üzenetére
ja hogy a 8 óta..
na hát pont ezért nem is rakom fel a 4s-emre ezt a bóvlit
7.1.2-vel soha, semmire nem kelll várnom, egyből indul mindig minden, úgy kell keresnem röccenést.
emiatt is csodálkozom, amikor valaki írja, h lassú
hozzáteszem, egy egymagos androidos csodáról váltottam.. ég és föld -
takessz
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #90761 üzenetére
Én még elvagyok az 4s-el most vettem nem rég de telefonálásra stb jobb sokkal jobb mint egy droid mondjuk most nézve hogy T levitte az 5c árát bekaphatja mindig akkor viszik le mikor veszek már egy telefont viszont az jó hogy ha ellopják vagy ilyesmi a készülékem és 4s nem lesz akkor egy másikat kapok T-töl mert köttetem rá Biztit
-
C4mp3r
addikt
válasz
B-L-A-C-K #90646 üzenetére
en meg nem szeretnem feltenni az ios8-at, mert anno sima i4-re felraktam az ios7-et es annyira megutaltam laggok es lassusag miatt, hogy androidra menekultem
most visszatertem es nem szeretnem megegyszer elkovetni ezt a hibat...
LadyTulip: az emailben le van irva mi a teendo ha nem te kezdemenyezted a jelszovaltast. irj az applenek azonnal
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #90380 üzenetére
Ebben sajnos nincs vita ,az enyémen is van egy1,5 centis karc és már 2 helyen tűhegynyi sérülés.
Külföldi fórumokon is többen panaszkodnak, csak ott nem olyan nagy a probléma mert 102 USD-ért kicserélik elvileg a kijelzőt.
Fel nem fogom mitől. 1 hét múlva ha megyek ki ,szerintem visszaviszem és megkérdezem milyen megoldást tudnak felajánlani.
A 2 éves I5-öm kijelzőjén egy minimális karc sincs.
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #90260 üzenetére
odakoccant már fémhez,fém cippzáros zsebben többször is meghúztam,lkieset zsebből az üllés és kartámasz közé a fém sínre és b.öv csattra.meg ugye ezt lehet érezni és látni az anyagán,h strapabíróbb,na meg a kidolgozás is átgondoltabb és kényelmesebb.(nem vágja a füled,nincs 8sarka és 9éle)Ember.
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #90255 üzenetére
Dehogy,,,!csak nem vajból van a kerete mint az 5s-nek,és egy laza kavicsos földreejtéstől semmi baja.3hét után még az 5s keretén is voltak karcok finom surlódások,...ezen egy micro karcot sem találok ,pedíg már vettem ki poros fölmorzsás zsebből egy párszor
Az 5s első sérülése egy kis szűk széfből kivételkor történt egy szállodában ahogy hozzáért a széléhez,le is karistolta rendesen,..na abban biztos lehetsz h ezen az i6-on ugyanattól halvány nyoma sem lenne.
-
atirag
őstag
válasz
B-L-A-C-K #90248 üzenetére
Különben az i6 nél minden rendben van ilyen téren.Minden a helyén van . Az illesztések lekerekítések . Nincs recsegés és akadás sem.
Csak az egésznek olyan jó iparos munka jellege van.nederlanden:
Nekem sajnos karcolódna mert nem igaznán tudok vigyázni a telefonokra. Így nekem 1 hétig volt tok nélkül,de untam,hogy mindenre figyelnem kellett. Most elkezdtem valami jó tokot keresni ami vissza adja nekem a telefonom
-
atirag
őstag
válasz
B-L-A-C-K #90232 üzenetére
Igen nagyon nem fura már. Viszont kb 2 hete 6-ot használok és a páromnak i5 van. Mikor azt kell használjam akkor rettentően kicsinek tűnik a 6 után .Viszont sokkal jobbnak érzem. Még mindig azt érzem nem is tudom milyen szóval jellemezzem olyan minőségibb telefonnak.
Ráadásul mikor tokban van akkor aztán minden apple-ös érzés oda van. Olyan érzésem van mint egy akármilyen samsung vagy hasonló lekerekített telefon lenne. Pedig nagyon örültem mikor megláttam ezt a formát.
Most már olyan mint egy a sok közül -
Romvr
őstag
válasz
B-L-A-C-K #90179 üzenetére
Egyetértek. Mondjuk én zömében HDR-el fotózok ilyen dolgokat.
Ez pl i4s-el készült 1-2 hónapja. Kétlem hogy az i5-nek rosszabb lenne a kamerája.
-
tekoteko
tag
-
matyi19
őstag
-
-
matyi19
őstag
válasz
B-L-A-C-K #89367 üzenetére
Jelenleg iPhone 5S-e van.
Szeret videózni fotózni, de ami talán fontosabb számára a nagyobb kijelző plusz az akku idő (elég sokat játszik). Eredetileg akart egy iPad mini-t, de így meglenne egyben a telefon és az "iPad" is.
Amúgy saját keresete van, abból venné...TheMarci
Fogalmam sincs, nekem nem volt 4"-nél nagyobb telefonom.
Valószínű mind meghajlik, de a sok videó láttán attól fél hogy ez pl. attól is meghajlik ha lehajol megköti a cipőfűzőjét. Egy jó ideje nem követtem nyomon a topic-ot. -
törölt tag
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #89293 üzenetére
Le is döbbentem kicsit, hogy még mindig megvan, pedig szerintem ára alatt van, de persze a kereslet diktálja az árat... Nem érné meg egy hivatalos függetlenítés? Nem lenne kelendőbb, vagy drága a vodánál? Megkövezhettek,de 1 éve rengeteget kerestem, mire egy tényleg tiszta és szép 4S-t találtam a rengeteg újszerű (agyonhasznált) mellett... Énszerintem függetlenül olyan szép állapotban, mint a Tiéd egy 70-75-ért megérné... ...már csak azért is, mert ritka a tényleg tiszta forrásból származó megbízható használt Iphone... Már ha van erre egyáltalán kereslet és nem csak arra mennek az esetleges vevők, hogy olcsó legyen és iphone...
-
válasz
B-L-A-C-K #89227 üzenetére
adja valaki a nevét hozzá - nem mindegy, hogy ki -, meg azért nem mindegy az anyaghasználat, a minőség és szabványok betartásának az ellenőrzése...stb.
az iphone előállítása is a töredékébe kerül, mint az eladási ára, és akinek olyan igénye van, az vehet helyette klónt, akár többet is, valamire azok is jók...
mert te írtad a nike cipős példát.általánosságban; szinte minden kiegészítőből van után gyártott, olcsóbb példány, más kérdés, hogy nem mindegyik hozza az elvárt minőséget, illetve szélsőséges esetben akár kárt is tehet a készülékben, így nem mindig éri meg spórolni rajta...
-
Romvr
őstag
válasz
B-L-A-C-K #88841 üzenetére
Már eleve egy 5,5" készüléket nem tudok elképzelni zsebben. Lehet az én farmerjaim és öltönygatyáim mások, de mikor 5"-os telefonom volt is nehezen fért bele és gyakran ki kellett vennem zsebből ha le akartam ülni.
A 4,7"-os iPhone meg nem olyan "harmatos virágszál" hogy meghajlik ha egy pillangó ráröppen. Használtam pár napja, megtapogattam és nem tudom elképzelni hogy elgörbüljön ha ugyanúgy zsebre vágom mint az összes többi telefonomat.Szerintem ez a #bendgate nagyon fel van fújva. Persze mindig kell valami amivel ekézni lehet az Apple-t. Addig a többi gyártó (Samu, HTC, Nokia...stb) szép csöndben kiadhatja bili-műanyag telefonjait, azzal a vacak Androiddal vagy WindowsPhone-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest