- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #127376 üzenetére
Felvágos....
Mindenkinek boldog új évet!!Dummyboy:bírom az ilyen hozzászólásokat.
Ami nagyjából mindenkinek megy egy gomb nyomásra az másnak nem és egyből trollkodik.
A javasolt appok jók vagy meg az infuse
Legjobb lenne saját FTP-ről vagy Nas vagy ilyesmi.
Ha nincs használd a Synciost. Pofon egyszerű.
De amúgy ezt iTunesban ha mát nem is ezt meg én is megtudom csinálni.
Kikeresed a saját appjaidat azon belül ami tudja kezelni azt bele másold az appba azt hello kész. -
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #126827 üzenetére
Ja értem, jólvan csak kicsit csakódott vagyok, persze nem az Apple-ben. Nem nem húztam volna ki gari végéig...6napos telefonnal? Marha idegesítő a pötty, nehogy mar így használjak egy iPhone-t 1 évig mert a pofám leszakad 😄😄😄😄 persze értem mire akartál célozni, jobban jártam volna. De nem mert az apple-t felhívtam és akkor se indulna újra a gari..
Annyit mondtak meg h az Apple nem szarakszik és hamar szokott reagálni, hát ha ő mondja. Azzal tisztában vagyok hogy abból idén semmi sem lesz, majd csak jan 10-e körül, valazeg újat kapok aztmondta...csak kibírom az 5S-el addig valahogy... 😅 Csak nehogy szétnsomogassam a kijelzot megszokásból 😄😄😄
-
zonusz
aktív tag
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #126717 üzenetére
2GB ram és job CPU miatt hosszabb távra sokkal sokkal jobb. Nem csak önmagában a 3D touch miatt éri meg 6s-t venni, hanem összességében. Kamera mondjuk szerintem semmivel sem jobb mint a 6-ban, és a többi csúcskeszulektol is el van maradva most (mondom ezt 6s tulajkent). Anno 5nel jobban kijött hogy jobb a kamera a többiekhez képest.
-
-
Elims
veterán
válasz
B-L-A-C-K #126622 üzenetére
Köszönöm! :-)
Megvan.Kikapcsoltam,engedélyeztem a wifi-t és folytatja tovább a letöltést. :-/
Van egy-két dolog ami miatt még most nem frissíthetem.Az egyik,hogy ez "csak" sima 5-ös,nem lenne neki sok a 9.2? (Mint iphone 4-en a 7.x) Vmint veszek hozzá egy kiegészítőt és annak minél régebbi a rom annál jobb. -
Sur1G
aktív tag
-
Bagira01
veterán
válasz
B-L-A-C-K #126582 üzenetére
Csak mert 3 hónapja szakszerviz akkut cserélt. Ez a gyári számra keresve is be van jegyezve. Többször is visszavittük, mert nagyon merült és 25% alatt kikapcsolt. Most én rendeltem hozzá akkut szétszedtem kicseréltem. Elve az akku csatlakozó rögzítő lemez nem is volt benne, meg alig bírtam kiszedni, mintha nem is cserélték volna, illetve 2013-as gyártású mint a telefon. Most ezzel az akkuval, úgy néz ki jó, 10%-ig hagytam merülni most töltöm. Viszont amit észrevettem, hogy amikor nincs terhelve akkor talán jobban is merül mint mikor megy a youtube.
-
bylow
senior tag
-
zsoltee10
addikt
válasz
B-L-A-C-K #126408 üzenetére
Úgyvan, de ha nem emlékszem, hogy aznapra felírtam valamit, akkor aznap nem fogom lehúzni és akkor baj van. Az, hogy jelez, nem jelent semmit, ha épp nem hallom meg. Szóval főképernyő csak a rakás ikon lehet, nem lehet kitenni mondjuk a naptárat?
Gsx-rr: Az meg nem látszik a rakás ikontól.
-
zsoltee10
addikt
válasz
B-L-A-C-K #126401 üzenetére
Hmmhmm. Hát ez azért nem jó, mert csak akkor húzom le megnézni, ha tudom, hogy aznapra van valami, viszont, ha 1 héttel előtte írom be, akkor elfelejtem. Androidon, előtte Nokia nem okos telefonon fő képernyőn oda lehetett biggyeszteni a napi teendőket, és ott figyelt mindig. A fő képernyő csak a rakás ikon lehet?
-
szekra
addikt
válasz
B-L-A-C-K #126192 üzenetére
Én értem miről beszélsz, és én is pont erről. Amit fentebb is írtam, arra vonatkozik amikor már lejárt az eredeti 1 év garanciád, és 1 év után vinnéd vissza a már garanciában cserélt refurbodat. Ezt magyarázom, hogy nincs ilyen, hogy "megkapod vagy nem kapod meg", teljesen tök mindegy, hogy neked mit írnak rá a munkalapodra vagy mit mondanak el szóban. Én is volt, hogy már cseréltettem, átvettem az újat, megköszöntem és elmentem. Majd ugye lejárt az eredeti 1 év garancia, és nagyjából a vásárlástól számítva 1 év 8 hónap után megint elvittem mert hibás lett a csatlakozója. Mutattam az eredeti számlámat, ők látták a gépben IMEI alapján, hogy cserélve lett, hivatalos magyarországi viszonteladótól származott a készülék, szó nélkül cserélték.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #126180 üzenetére
T Mobile nem garanciáztat kb. év eleje óta....
Márka szervizeknek küldjük el a készülékeket akik megszabják a garancia időszakát,ezért szoktuk a vásárlókat elküldeni közvetlen a szervizekbe,azzal is hamarabb kapják készhez a készüléket,vagy meg várják,hogy elpostázzuk nekik és visszaküldjék őket,de így értelem szerűen hosszabb lesz az ügyfelek várakozása.Apple nel is ez a helyzet,Andrassy úti boltjukba küldjük ami szintén iCentre és 3 hónappal hosszabbítják meg a készülékek garancia idejét.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #126171 üzenetére
Nem akarom felhozni, csak pont ugyanaz a kategória, mivel van egy kijelentésed amit semmivel nem tudsz alátámasztani.
Igen, mások céges esetében. Be is másoltam neked, hogy miben tér el.TechN7ne: Semmit, én tisztában vagyok a dolgokkal, egyszerű mint a fakocka, de ebben a topikban évek óta megy az értetlenkedés ezzel kapcsolatban mikor már ezerszer le lett írva ezzel kapcsolatban minden (kali sokszor jogszabályt bemásolva stb.).
De ha már nagyon kérdezősködni akarsz, akkor legyen alap, hogy amit mond azt adja írásba is. Mert ugye mondani lehet bármit, annak nincs nyoma.Bár gondolom neked aki egy T üzletben doglozik ez nem újdonság.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #126166 üzenetére
"céges telefon után sem járna az 1 év"
Ezt így tőled hallom először, szóval nem igazán győztél meg a dologról.
Tudtommal a szavatossággal kapcsolatban van valami céges vásárlásnál, a 2. évben nem cserélik garanciában ezeket. Ebből kiindulva:Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén:
fogyasztók (olyan természetes személyek, akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el) számára a vásárlástól számított 2 évig van lehetőség garanciális javításra -
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #126164 üzenetére
De te se érted. Nincs olyan, hogy megadják vagy nem, mivel ez egy jogszabály, törvény, hogy fődarab cserénél újra kell indulnia a garanciának, ilyen egyszerű. Az, hogy ha neked azt mondják a boltban, hogy nem indul újra és ebbe te beletörődsz az már a te (és a többiek) baja, máskor kérd ezt írásba is az illetőtől, van egy sejtésem, hogy úgy már nem ez lesz a válasz. Mint ahogy írtad korábban nem mentél utána a dolognak (fogyasztóvédelem vagy bármi) így nem tudhatod. Legutóbb az iStyle-ba is nekiállt a csaj problémázni, hogy hát már nincs rá garancia, ha hagyom magam simán elhajt.
Sokadszorra bemásolva:
"Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén:
a cserélt alkatrészre vagy készülékre 1 év jótállás vonatkozik 90 nap helyett"
Nincs mit ezen ragozni meg értetlenkedni rajta.... -
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #126156 üzenetére
Ahogy írtam (és már sokan sokszor) korábban is jogszabály, nincs olyan, hogy megadják vagy nem adják. Még ha az üzletben hülyének is akarják nézni az embert (és fogják is), attól a törvény az törvény. Az eredeti számla természetesen meg kell hogy legyen hozzá.
Az enyém is céges, újraindul a cégesnél is (iCentre-be lett először cseréltetve, azóta iStyle-ba járok vele, de ott is újraindult).
Már vagy az 5.-et vagy 6.-at nyúzom, minden cserénél újraindult a garancia. Ez nincs 3 hónapos, de már recseg ropog a home gomb, úgy hogy virtual home végett nincs is használva egyáltalán. -
Champ1on
tag
válasz
B-L-A-C-K #126132 üzenetére
Igazából elég mert nem vagyok fénykép bzi, ha meg összegyűlik egy nagyobb mennyiség fényképből és videókból akkor átmásolom gépre. 180ért tudnám újonnan megvenni ezért gondoltam rá.
Ja és te melyik színt ajánlod? Fekete vagy Fehér(ezüst)? Tisztaság és ilyenek terén. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest