- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
herdsman12
őstag
válasz
pinnacle #193473 üzenetére
Szerintem a beépített alkalmazások (Mail, Üzenetek) küldik az összes elérhető adatot, ha a Helymeghatározás bekapcsolt volt a fotó készítésnél akkor mennek a koordináták is.
Külső email alkalmazásnál megnézném a Beállítások - Adatvédelem - Fotóknál mit lehet állítani. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
pinnacle #193447 üzenetére
Nekem a sima elektronikai üzletekben (MM, Bestbyte, stb.) kapható üvegfóliák simán beváltak, ráadásul olcsóbbak a márkásabb társaknál – 2-3000 Ft. –, annyi a hátrányuk, hogy nem íveltek, csak a kijelző széléig érnek. Ez engem abszolút nem zavar, mást meg lehet bosszantana, ezt neked kell tudni.
Az átlátszó tokok ugyan jól mutatnak, de általában könnyen zsírosodnak, minden alájuk szorult szösz és porszem zavaróan látszik és ami a legfontosabb, többségében hamar besárgulnak.
-
válasz
pinnacle #158560 üzenetére
Mármint hogyan össze-vissza?A már meglévő képeid közé szórja szét a feltöltött fotóidat?
Csak mert a készítés dátuma szerint fogja listázni,tehát ha van mondjuk 1 fényképezős képed mondjuk 2016.12.12 14:30-as készítési dátummal,egy képed telóval készítve 14:35-ös időjelöléssel,egy másik fénygépes fotód meg 14:39-es készítéssel,akkor a telón ebben a sorrendben fogja listázni,a telót nem érdekli hogy az adott képet mivel készítetted,a telón lévő fotók készítési ideje szerint fogja listázni,emiatt lehet össze-vissza.
Vagy egymás után vannak a feltöltött képeid csak nem sorrendben? -
Yoker78
csendes tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #148760 üzenetére
Ezt mondták az NFH-nál.
A készülék cseréje esetén az egy éves kötelező jótállási időszak, valamint az azt követő egy év szavatosság újraindul.
A jótállási jegyen szükséges feltüntetni a csere időpontját és azt, hogy ettől újra indul a garanciális időszak. (Tehát újabb egy év kötelező jótállás vonatkozik a termékre). (Vonatkozó jogszabály ezen a linken, ld. 3.§ (1) bekezdés d) e) pont, ill. 5.§ (4) bekezdés: Kicserélés iránti igény teljesítésekor a vállalkozásnak a jótállási jegyen fel kell tüntetnie a kicserélés tényét és időpontját.).
A garanciális időszak újraindulásáról jelenleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:163.§ (5) bekezdése rendelkezik, mely szerint a dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik.
Lehet, hogy ezért nem adtak semmi igazolás a cseréről.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
pinnacle #148760 üzenetére
Újraindul. Az én 6-omat kétszer cserélték, mindkétszer újraindult. Attól is függ, hogy magyar hivatalos helyen vásároltad, vagy sem. Ha igen, akkor újra kell indulnia, de sokszor bepróbálkoznak vele, hogy nem. Fogyasztóvédelem megemlítése általában változtat az álláspontjukon.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
pinnacle #139595 üzenetére
Én a BlitzWolf lightning töltő ezen változatát vettem, jól szuperál. Autóban használom, mert az original kábelen a gumi 2 hónap alatt megadta magát (lefoszlott a melegtől
)
-
univerzita
addikt
válasz
pinnacle #136282 üzenetére
A egyik képen ahol a Internal Storage van arra ha rámész akkor a DCIM mappának kellene megjelenni ( az tartalmazza a képeket). Esetleg próbáld meg a Internal Storage - nál bírni a jobboldali keresőbe hogy - IMG és akkor a képeknek dátumilag kellene megjelenni. Ha így se megy akkor Syncios Manager free vel másold át.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pinnacle #130335 üzenetére
Bármelyiket veheted, ezek között nincs nagy eltérés.
zsoltee10: Nagyon gatyi azért ne legyen, azért mondtam azt mert azzal van tapasztalatom (normális anyagból van), akcióba amúgy ingyen küldték...
(#130328) DuDieHUN: Mind1ik megéri az árát, viszont mint előttem írták neked kell eldöntened mennyit szánsz rá, ha hosszútávon tervezel akkor egyértelmű 6S. Ha meg esetleg a kisebb méret lenne a megfelelőbb számodra, akkor lehet érdemes lenne megvárni az elvileg márciusban érkező 5SE készüléket.
-
Blyan
félisten
válasz
pinnacle #129656 üzenetére
Én csak ezt az üveget használom, de az vetekszik az iPhone eredeti olephobic bevonatával. Ujjlenyomat nyilván lesz, de egy mozdulattal letörölhető, nem marad maszatos az üveg utána. Nekem nagyon bejön.
Mondom, hogy ez bár az eladó ugyanaz, de azért én az i6S-re késztett üveget használom, de ha minden igaz, akkor 5/S-re is ugyanilyennek kell lennie. -
vtechun
veterán
válasz
pinnacle #124735 üzenetére
Hello!
Valakinek ennél jobban bevált, de 1000 Ft alatti kábele van? Ezzel csak annyi a baj, hogy nem tolt olyan gyorsan, mint a gyári kábel, nem rossz, de egy ipadhez kevés sajnos, 14W helyett jó, ha 8-al tölti... iPhone esetében is lassabban tölt, mint az eredeti. Egyetlen cucc volt, ami ugyanolyan gyorsan töltött, az a mikrousb-lightning adapter, de annak meg állandóan érintkezési problémái vannak, ergo használhatatlan. Köszi!
-
-
válasz
pinnacle #123148 üzenetére
itt nézz rá; link
van olyan szolgáltató, ahol értékesítéskor aktiválják is.
a magyar telekom is ad hozzá jótállási jegyet, így hiába veszi aktivációs szinten később birtokba a telefon, a jótállási intervallum már ketyeg.domerator; hálózati korlátos.
az ipad más tészta, az mindenhol független. -
válasz
pinnacle #123098 üzenetére
ez nem hiba, nincs mit panaszkodni, aki bevállalja az olcsóbb, de eltérő régiósat, az fogadja el a kompromisszumot.
akinek nem gond, vagy nem is tud a hiányosságról, netán a szolgáltatót szidja - nem jogosan persze -, hogy valahol neki nem megy az lte, másnak meg a megfelelő készülékkel igen, az meg úgy járt.
azt csak te tudod, hogy mennyire lehet problémás a dolog, a te szemszögedből nézve.
a letiltás veszélye nem nulla, de nem is nagyon jellemző. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #123098 üzenetére
Apple ügyfélszolgálatán azt mondták, hogy függő a telefon. Azt, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik nem látják. Boltban állítják, hogy független, erre garanciát is adnak, jelzik is. Még soha nem volt ilyen gondjuk. Mondjuk tényleg nincs semmi panasz, remélhetőleg nem azért, mert az nem jelenik meg az Árukereső értékelésében.
-
pinnacle
nagyúr
-
-
Noxy
veterán
válasz
pinnacle #122250 üzenetére
Sztm te ezt már túl liheged.
Olyan dolgokról írsz, amit még se itt, se máshol nem hallottam, olvastam.
Ezzel már el is kezded az urban legend gyártást.
Vettem (tünk) jópár új, és használt iPhone-t, de soha egyikkel sem volt olyan gond amikről te itt írsz.
Amúgy meg a bizonytalan ember a legrosszabb, mert legtöbször ő szívja meg a túl komplikált utánna járásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest