Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
-
eL Geri
őstag
válasz
B-L-A-C-K #148052 üzenetére
Szívem szerint én sem használnék hozzá semmit, de sok-sok évre szeretnék tervezni vele
Szerinted egy ilyen tokkal használva nem lesz karcos?
iCase Leather Elegant Line i6 -
-
norberto_th
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #147603 üzenetére
Ha tizedjére szívnád meg akkor te is így tennél, de sorry, csak felb*sz már. Nem a biztonsági mentés foglal annyit:
[kép]
[kép]tamasbiro Végülis az más, a fő probléma hogy hiába törlöm az eszközről, a felhőben bennragad, az apple-el nem egyszer beszéltem már erről velük, nem tudják mitől lehet pedig valami amerikai mérnököknek is továbbküldték már...akkor várni kellett 5 napot, végigkellett vinni egy hosszas procedúrát aztán rá 5 napra ugyanazt, aztán megint, mintha nem is beszéltem volna velük előtte.
-
-
töky76
tag
válasz
B-L-A-C-K #147546 üzenetére
Nem, a telefonom küldte mint imessage üzenet, kézbesítve is van.
Pont ezért a legszarabb mert ki nézi hogy milyen üzenetet küld a telefon magától?
Csütörtök 22:38-tól csinálta péntek reggelig.
Péntek este küldeni akartam egy üzenetet és akkor látom hogy valami hosszú szám meg valami szöveg, mondom mi a jó isten. 100 db üzenet küldött el így.
Egyből megváltoztattam a jelszavam, de mondom a bankkártyám adatai ott vannak....
És én is csak nézek hogy ez hogyan...
Te mit csinálnál a helyemben?
Minden cuccom apple a telefon, a gép, a táblagépem jópár éve, sose találkoztam vírussal. -
szacsee
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #147533 üzenetére
Köszi!
5W, vagy 12W-ost érdemes venni? (mármint a 12-es nem teszi hamarabb gallyra a telót? I5 )
Használtan nem találtam és postával lehet már annyival nem olcsóbb. Az is lehet rossz helyen keresgéltem.
Ma egész nap nyúztam és nem volt gondja, valószínű csak az akksi szivatta. -
Mukucs
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #147521 üzenetére
Köszönöm szépen! Még egy röpke kédés, csak SE alatt van az, hogy a "görgetés" addig megy, amíg húzom?
Tehát ha egy nagyobbat húzok rajta, akkor kéne szaladni a weboldalaknak, vagy ezt be lehet állítani valahol?
Megérek "legörgetni" egy-egy weboldal aljára, jelen esetben ide!
++Mint pl a beállítások menüjében.
-
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #147458 üzenetére
Elmondtad igen, köszönöm!
De ahogy leírtam most meg is csináltam ezt!
Csináltam egy zsír új ID-t, hogy ne a meglévőket használjam!
Ezután törlés->beállítás újként->majd a zsír új ID-vel belépés.
Az eredmény ugyan az! Lelassul, Appstoreba nem lép be.......lacy86: Köszönöm, mindkét verziót kipróbáltam! Icloudból cca 1óra alatt állította vissza, és a telepített appokat nem tudta befrissíteni! Itunesen keresztül 15 perc alatt végzett, de itt se tudta befrissíteni az appokat.
Két külön mentéssel próbáltam, két külön ID-ről..... -
válasz
B-L-A-C-K #147426 üzenetére
Nem mértem pontosan, de a szokásos használat mellett az iPhone 7-et is kétnaponta töltöm, ahogy az i6-ot. Talán kicsivel több marad benne, de őszintén szólva ez már nem olyan lényeges. Jó az akku.
Munkatársam, aki naponta kétszer töltötte az i4S-t, most elvan szinte egész nap. Reggeltől-estig. Bár annál nem nehéz jobbat produkálni...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #147418 üzenetére
Szerintem ez nem ennyire egyszerű, és nem szeretem/vagy nem szeretem dolog.
Ha megnézem, a multitask sebességet, akkor bizony jobb a iPhone, (a Huawei Mate 8-nál, ugyan gyűszűnyivel) de amúgy az általános használati simaság már bőven a másik, a sötét oldalra billenti a mérleg nyelvét, és IOS szempontjából közel sem a régi, sőt!
Miért van ez?
És ahogyan nézem a youtube videókat a 7 vagy a 7 + semmivel nem jobb elődeinél...jelenleg.
Nálam már ez rég nem pénz kérdése, hanem az, hogy az az elvárás, hogy sehol egy röccenés ne legyen, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy közelítsen ehhez.
A matéria már semmivel nem jár előrébb, dettó ugyanaz egy fémházas, minőségi "csúnya" droid, mint a drága, minőségi, etalon TELOEFON...
De lehet velem van a baj, vagyis kínomban nem tudok mibe belekötni... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #147412 üzenetére
Ami furcsa, hogy a kollégám i6S+-a is kb. ugyanilyen, vagyis tróger...
De azt mondja, hogy a 10 sokkal jobb, mint a 9.xx volt.
Van egy huawei-em, ami sokkal smootabb, fluidabb, és gyorsabb, mint a 6 plus, kb 1/2 áron?
De most komolyan, hova lett az a sima, és ugyanakkor gyors működés, ami az IOS-t jellemezte?
Én nem értem...
Most az android javult, vagy az IOS teszi módszeresen tönkre a korábbi modelleket? -
urbanjozsi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #147395 üzenetére
Az normális, hogy visszaállítás icloudból 1 órát vesz igénybe???
Most másik id mentését próbálom visszatenni....
Egyébként az is furcsa, hogy szűzként, id nélkül, nem engedte a google fiókot beállítani.
Viszont gmail-re jött egy jelzés, hogy új iphone-ről léptem be........ -
bnorci71
addikt
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #147165 üzenetére
Meg kell nyomni a gombot, de elég egyszer röviden.
Nekik az a bajuk, hogy bejön a siri vagy a voice control, de ez csak úgy történhet meg, ha folyamatosan lenyomva tartja a gombot.
Azt pedig nem kell folyamatosan lenyomva tartani.
Nem kell állítgatni semmit, alapból így működik.
Rövid lenyomás, azonnal felenged, ujj rajtahagy (míg leolvassa az ujjlenyomatot, de eközben nem kell nyomni), kész. -
Mbenyo97
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #146895 üzenetére
Értem, mondjuk a képek meg a zenék nem próbléma ha elvész mert gépen meg vannak, inkább a telefonkönyv ami szívás mert több száz névjegy van de nem tudom mikor volt utoljára mentés a 9.3.5 rendszeren. Azt hogy lehet vissza követni ? Vagy a névjegyeket lelehet menteni valahogy és utána úgy vissza rakni majd ?
(nem az én telefonom szóval azért nem tudok róla semmi információt, sorry) -
válasz
B-L-A-C-K #146862 üzenetére
Nekem most egy 250Ftos szilikon tokom van. Mindig is olyanok voltak ezek korabbi teloimon hogy kinyult 2 het utan, nem is passzolt stb. Erre most ez olyan feszes meg 1 honap utan is hogy csak nezek, nagyon egyben van...
Szoval szerintem abszolut nem arfuggo, hanem szerencse kerdese eppen milyen darabot fogsz ki.Ebayen rengetegszer ugyanazt adjak el el 2-3x annyiert pont erre alapozva hogy vannak olyanok akik megveszik a dragabbat hogy ez sokkal jobb lesz.
-
bandigno
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #146792 üzenetére
Nekem a kicsit több, mint két éves 5S-re90%-os akksit ír és nem ritka a napi két töltés sem meg napi szinten délután rádugom tölteni! Mostanság meg ráadásul buktam legalább egy óra használati időt is, de az lehet az iOS10 miatt is. Én azért kicsit kételkedem az app-ban.
-
Kommy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #146124 üzenetére
Az a fejlesztőknek egy lehetséges mód volt, hogy reklámokat helyezzenek el a programjukban. Az felhasználókat pedig ezek idegesítették, most már csak külsős cuccokat lehet beépíteni mert az Apple idén nyártól megszüntette a működését.
(#146125) galaxys80: ez azért lehet mert egy régebbi programot használhattál most ami tartalmazott reklámot.
-
Parson
addikt
válasz
B-L-A-C-K #145929 üzenetére
A meritésről szóló lényeget. Mi csutkára meritésnek hivtuk, azt, amikor kikapcsol a telefon. Felhasználói szempontból ez a nullpont. Erre jöttél azzal, hogy a csutkára merités nem ez, es a telefon nem is fogja csutkára meriteni. Egyszerűen bekavartál egy kicsit továbbmutató dologgal ugyanazon a néven, tök fölöslegesen, mert a user abbol semmit nem érzékel, jo esetben. Mindegy tul van lihegve.
mindenki ugy tölt ahogy akar... Csak legyenek szélerőművek!
-
Parson
addikt
válasz
B-L-A-C-K #145912 üzenetére
nem kell kiforgatni a szavakat. A csutkára merités itt felhasználói szempontból azt jelenti, amikor kikapcsol a telefon, mert annyira lemerült az akksi.
Amúgy nem vágom, ez most miért téma. Akit nem érdekel, az nem foglalkozik vele, akit meg igen, az feltett egy kérdést, amire leirtam, amit hallottam.
Nem mellesleg, ha feltölt az akksi, akkor is elkezd merülni, amire válaszként a töltő ujra nyomja a szuflát az akksiba...és igy tovább. Ez hálozati töltővel épp ugyanugy megy mint az akksis tokról való töltéssel. És erről a gyártó is adott ki leirást. -
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #145914 üzenetére
nyilvan. de ha ezen felul meg 20% nal se merited lejjebb akkor MEG jobb ciklusszamot lehet kihozni az akkubol. Volt egy cikk hogy pl az urben 4.2 helyett kb 4 fole se toltik mert azzal is no a ciklusszam.. meg azzal is ha nincs 60fok fole melegitve. a vallalt kb 6-700 ciklust igyis ugyis birni fogja de jobb ha meg tobbet bir. Auto is birja a megadott dolgokat de azert nem mindegy hogy pl gyepalod hidegen vagy kimeled.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #145759 üzenetére
Ez most hogy jön ide?
Attól ,hogy lesz egy i7-em esetleg még nem szeretnék egy hibás i6s-t ,mivel a jelenlegi készülékem nem eladásra meg kidobásra megy ,hanem családon belül tovább használnánk ,pl. az asszony.
(#145760) radi8tor
Most hívtam fel őket ,nem adnak csere készüléket.
-
VipJoco
tag
válasz
B-L-A-C-K #145740 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos. Apple válasza, szavatossági időben bevizsgálási díjat fizetni kell és csak olyan hibajavítás ingyenes ami bizonyíthatóan vásárláskor is jelen volt.
Baromság amit mondanak mert ha vásárláskor is jelen van nem egy év múlva javítatná az ember...
-
choco01
addikt
válasz
B-L-A-C-K #145606 üzenetére
Akkor jóó, mert a második megoldás hogy ebayen veszek, mert 4-5 akksit vettem már ott, csak azt hittem Apple cuccoknál nem olyan egyszerű ez az után gyártott kérdés.Így ezzel a szeptember 25.-ig tartó akcióval jól hangzik ez az iSamurai..
Köszi a tippeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest