- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Tibee86 #96655 üzenetére
Hívd fel az Apple.hu vonalat, mondd nekik hogy szórakoznak veled. Menj be egy istyle -ba számlával papírokkal ott is verd ki a hisztit. Vodafonnál is nyilván. Ha végképp semmi, akkor szerintem valami vodafone üzletvezetőnél meg lehet említeni a fogyasztóvédelmet, hisz ott egy hivatalos pecsétes aláírt papír a kezedben miszerint ez a dátum áll rajta. Ilyen nincs a mesében sem...
Nekem gyári független készülék (első kézből volt), elromlott, vittem cserére istyle -ba, majd a magyarul nem tudó fél orosz (valami orosz neve) volt hülyegyerek előkapott egy ilyet üvegtappancsos (nagyon de nagyon nem hivatalos ebayről rerndelt szart) és szétszedte előttem majd közölte hogy hiányzik egy csavar és köszi de nem cseréli. Na akkor amit tőlem kapott meg az Apple hu munkatársaitól is, hogy szétszedte... Tekintettel erre szépen cserélték is és elnézést kértek az Apple jóvoltából.
Dilettáns hozzá nem értő rosszindulatú mocskos banda van sok pozícióban, ez a nagy baj.. -
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #96655 üzenetére
Általában úgy vonatkoznak a jogszabályok, hogy ha több infó szerepel, akkor mindig a vásárló számára kedvezőbbet kell figyelembe venni, teljesen mindegy, hogy az hiba vagy mi más miatt lett kedvezőbb, legalábbis áraknál mindig így van, így szerintem ebben az esetben is ez a mérvadó, állj ki az igazad mellett nyugodtan, ne hagyd, hogy lehúzzanak, mert nincs igazuk.
-
joey04
titán
válasz
Tibee86 #96647 üzenetére
véleményem van, bár sokat nem ér, mert nem tudom a jogi hátterét az ilyeneknek. de én azzal vonnék párhuzamot, amikor pl. a t-mobile hibásan adott meg árakat a webshopban, és a megadott áron volt kénytelen szállítani annak, aki lecsapott és megrendelte. szóval szerintem igazad van, ha van rá papíron gari, akkor javítani kell, még ha tévesen maradt is élő a garancia.
-
szekra
addikt
válasz
Tibee86 #96647 üzenetére
Van benne valami, mert nem apple garancian belul lett cserelve egy hiba miatt, hanem biztositas keretein belul. De abban neked van igazad, hogy attol meg, hogy mas hibazhatott, tehed az felrevezetett, ezaltal hivatkozhatsz ra, hogy nem tajekoztattak teljeskoruen. Emberi mulasztas volt az oka, ezaltal kompenzaljanak, valamilyen megoldast keressenek. Ha nem lesz semmi akkor fogyasztovedelem.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86 #96523 üzenetére
Belinkelni nem tudom ,de itt van az üzenet:
"igazából nem kell odafigyelni hogy hogyan használod. Rádugod amikor van időd, tökmind1 hogy 25 vagy 70%-on van. Magának az akksinak egyébként 2 dolog nem tesz jót, 4,2V fölé tölteni, és 3,7 alá. tehát nem szereti, hogyha kb 90% fölött és 15-20% alatt vna a teló."
-
Ringloszilva
tag
válasz
Tibee86 #96334 üzenetére
Ezt értem, csak akkor nem kellene úgy előadni a dolgot, hogy "hű mekkora áldás ez az LTE hálózat". Használd egészséggel szép csendben. Olyan eröltetett az egész. Majd akkor lesz számomra extra és értékelhető az LTE, ha olcsóbb lesz mint a jelen előfizetések, több helyen elérhető. De amíg ilyen nyögvenyelősen megy a dolog, addig sokra nem megyünk ezekkel a benyögésekkel, hogy "hű de klafa". Főleg úgy, hogy most voltam fenn a trémobil oldalán és nagy büszkén jelentették be, hogy már 1400 ismétlem, már 1400 településen elérhető. Hurrá. Igazából nem az bánt, hogy a technika fejlődik, meg az, hogy az emberek minden szart megvesznek, mert én sose húztem meg kulccsal senkinek az autóját csak azért mert neki olyanra futja. Az zavar engem, hogy simán hülyének nézik az embert ezzel az LTE szarsággal és a bőrt is lehúzzák az emberről. Ahogyan a Marinénit sem érdekli, az egy utcás faluban, úgy engem Pistabácsit sem érdekel. Használják csak a tinédzserek akik arra izgulnak, hogy hány kb/s-el jön le a Modern Combat 27.
A másodperces hívásoddal nekem meg villoghatsz, én kb 1,5 havonta töltöm fel a kártyámat 3000 forinttal és olyankor is csak azért, mert havonta 1000 ft ebből a net. Aki fontos, azt elérem mindenféle ingyenes megoldásokon. -
Ringloszilva
tag
válasz
Tibee86 #96328 üzenetére
Azt diszkréten elhallgatod, hogy hol próbáltad
. Próbáltad már Oroszló, esetleg Magyarszék közelében is? Gondolom sose hallottál ezekről a helyekről. Érthető mondjuk mert Budapestországon kívül van, de magyarországon belül. És jár már alapból mindenkinek LTE, vagy még mindig csak 5-8 ezres internetcsomag mellé meg a két éves hűségszerződéses netek mellé ajánlják nagy buzgalommal az LTE megoldást? Mert hülye azért nem vagyok, hogy hűséget kössek, vagy hogy több ezret költsek mobilbuzulásra
. Főleg úgy, hogy a városban lényegében már mindenhol van WiFree hálózat.
-
buci30
addikt
-
Scoobyka
addikt
válasz
Tibee86 #96132 üzenetére
Most hivtam fel oket delelot! Telefonon megerositettek,hogy 3 honap van 9honap utan. Aztan felhivtam az almariumot is ok is 3 honapot mondtak.
Szoval 12 honap nem tudom ,hogy jott neked...elvileg csak biztositas eseteben lehet ilyen.
Szerintem te tudod rosszul vagy szerencsed volt.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Tibee86 #96091 üzenetére
Szerintem ez függ attól, hogy mi az Apple ID... Ugyanis nálam mindkét készüléken (a páromén is és az enyémen is) ugyanaz az ID van megadva az iTunes-nak, hogy tudja Ő is használni a megvásárolt app-jaimat... Innentől kezdve sajnos nem szinkronizálhatom a zenéket, mert képes felpakolni az Ő Iphone-jára az összes zenémet... (ami persze felesleges neki)
Gondolom viszont, ha egészen más Apple ID van megadva, akkor nem tenné, mert ingyen senkinek sem ad zenéket az Apple (kivéve U2)...
Furcsa lenne, ha minden gépre dugott Iphone-ra felpakolná a megvásárolt cuccaimat... De teljesen idegen készülékkel ezt nem próbáltam... -
Diokhan
addikt
válasz
Tibee86 #96091 üzenetére
Nem, viszont rákérdez, hogy az ezen az Iphoneon található dolgok egy másik iTunes könyvtárhoz tartoznak, szeretnem-e menteni vagy váltani arra...?
De régen csináltam mar ilyet! Elvileg ha at jelentkezel arra az idre ami a másik telefonon van akkor a könyvtár is azé lesz! Meg ugyebár a telefon neve alapján is be kell tudnia azonosítani a telefont, hogy melyik könyvtár tartozik hozza! -
madgie
titán
válasz
Tibee86 #95999 üzenetére
Jut eszembe, i6-ra van már olyan üvegfólia, amin normálisan van kivágva a touch ID helye, nem ilyen béna?
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #95796 üzenetére
Én mint írtam most adtam le a héten ismerősömét (szolgáltatós) almáriumba és ott nem kérték, viszont csak 3 hó gari jár rá csere után ha kevesebb van rá alapból mint 3 hó. Szolgáltatóhoz leadva meg újra indul, szóval a vodánál adjátok le, de ha elég a 3 hó akkor oda is viheted.
-
l925
tag
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #94626 üzenetére
Elolvastam. Teljesen megértettem. Anno a telefont én sem a vodától vettem.
(magánszemélytől) Az igaz, hogy vodás volt a készülék, de a kutya nem kérdezte ezt.Nem is az én nevemen volt.
Sőt 2 hónappal előtte a simát cseréltettem microra. Szintén nem a vodától (kártyafüggetlen)vettem és szintén ingyen cserélték.Erősen kétlem, hogy ez más szolgáltatóknál másként működne.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tibee86 #93868 üzenetére
Nem tudom ezt most mire értetted...
Elfelejtettem az előbb, de a nick-kedről eszembe jutott a melegedési kérdéskör.
Tegnap használtam a navigációt, és hát igen, ekkor már melegedett ám eléggé a telefon.
Mondjuk nekem játéknál (angry birds) nem, viszont ehhez hozzátartozik, hogy 90 %-ban este játszom, ami azért a fényerő levétele miatt közrejátszhat. -
-
-
galaxys80
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #92799 üzenetére
Nem értem, 2014-ben miert ad ki az Apple egy csucskeszuleket 1GB RAM-mal, miközben mar 3 gigasak is jelen vannak a piacon. Egy dolog az optimalizació es az azzal járó teljesítmény, de ettől még a memória véges, es 1 giga igencsak csekélyke. Mióta is van 1 giga? iPhone 5 ota...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest