- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomi0730
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #164101 üzenetére
Sajnos nem segített. Kizárom a közelségérzékelő hibát, mert amúgy működik, és csak hosszabb hívás után csinálja. Csak bosszantó, hogy befejezem a hívást, és nem tudom letenni, ill. csak a home gomb megnyomásakor látom a hívásbefejező gombot, mert nem villan fel a kijelző.
-
elperroloco
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #164070 üzenetére
Nem sértődtem, megkövetlek.
Elb...tam a kivágást/copyt először, azért szerkesztettem...
csak kicsit stresszel a sztori, hogy a magyar support szerint nincs mit tenni; most cseteltem amerikával, ők mondjuk másképp beszéltek, miután nekik is beszurtam angol nyelven az(50) oldalt... de visszairányitottak magyarokhoz...🤔
Azt nem értem az egészbe, hogy szép és jó az iphone, azért használom;
DE HA ÉN ÚGY DÖNTÖK (személyes, magán okokból pl, amihez nincs közük), hogy meg akarom szüntetni az apple id-met, akkor miért ilyen nehéz ez??
Ill az apple nél mi ez a korlát, hogy egy eszközhöz max 3 fiók regelhető?? (Amugy ezért is olvastam el az áfsz-t, hátha van valami erről) -
elperroloco
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #164068 üzenetére
Azért tettem be csak ezt a VII.pontot!
Világosan leirja hogy kérheted az apple id végleges törlését.
Nem kértem hogy olvasd el az 50 oldalt😬
A reagálosotok után szerettem volna irni hogy ma beszéltem a magyar ügyfélszolgálattal, ahol azt mondták, nem törölhető...
De én kérek elnézést, hogy idepofátlankodtam érdeklődni, yeppp -
válasz
B-L-A-C-K #163616 üzenetére
Valami 25k-ról beszélt, többet nem tudok. A chipet ki tudjuk cserélni csak a kérdés, hogy más-e az alaplap, eltér-e annyiban, hogy ne érje meg vesződni?!
Amúgy már így is második telefon lesz, mert azóta egy S8 boldog?! tulajdonosa.csak több száz telefonszám van rajta, és a párja iphone-jával nem akarja leszinkronizálni mert akkor megcsapkodják
-
Clemi
veterán
válasz
B-L-A-C-K #162529 üzenetére
És természetesen nem én kezdeményeztem a jelszó visszaállítást.... valaki szórakozik, próbálkozik, viszont a két lépcsős azonosítás miatt nem megy semmire. Megnéztem, nincs máshonnan semmilyen eszköz bejelentkezve a fiókomba. Ez csak azért bosszantó, mert semmilyen más fióktól (MS, Flickr, Instagramm, Twitter, FB Gmail, Outlook) nem kaptam eddig soha ilyen értesítést.
-
vasi89
őstag
-
válasz
B-L-A-C-K #162163 üzenetére
Nem tudom, miért? Van vele valami? Ezt most úgy nem értem.
Úgy érted hogy ha push kell miért nem azt használja az ember? Ha úgy érted, akkor én pl azért nem mert jobban szeretem ha minden mail címemet egy appban látom. És annyira nem szükséges, mint inkább kellemes nekem a push a Gmail esetén (az a privát email címem, ha lecsúszok egy emailről negyed órát vagy felet, nem múlik rajta semmi). -
-
-
_Smooth
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #161633 üzenetére
Nekem ez az egyik fő indok, amiért nagyon tetszik az SE. Rohadtjól bírja üzemidővel. Normál használat mellett (böngészgetés, hírek olvasgatása, insta, whatsapp, telefonálgatás, némi játék) estére még mindig 50% fölött van - de ha kb egész nap durván használom, akkor se esik 20% alá.
Ma egy 7órás bringázás alkalmával ment végig mobilnet, bluetoothon HR belt, GPS stb, igaz, kijelző nem. 20%-ot esett.(#161618) agabe
Konkrétan azt a tanácsot kaptam, h ne zárogassam be, ez nem konkurencia, és akkor nem kell ezen görcsölni.
De ahogy utánam is írták, nem az akkuhasználat miatt zárogatom be. WP-n se kellett volna. Pusztán a rend miatt. Amíg használom őket, addig nyitva vannak, aztán amint végeztem, bezárom mindet. És ezen nem is fogok változtatniDe nem ez őrjít meg, csak ott a legszembetűnőbb.
Ma pl zárolt kijelzőn lévő értesítésből se tudtam megnyitni. Semmire nem reagált. Megvártam, míg lekapcsolaja a kijelzőt, újra vissza, akkor ment simán.
És bármelyiket próbáltam, bárhogy húzgáltam, tapogattam, semmi. Teljes felület érzéketlen volt.
Úgyhogy szerviz lesz belőle. Mennyire szokták ilyenkor szétbarmolni a készüléket?
Eddig ahány notit adtam le garis szervizre, mindig gányoltan kaptam vissza (mondván, úgy sose tudják összerakni, mint a gyárban a gépek). -
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #161603 üzenetére
Tuti, hogy nem ilyen lesz.
Voltak eleinte ilyen rajzok, de ez csak egy „B” koncepció lehetett az Apple részéről. Egyébként is, az üveg hátlap biztosra vehető a vezetékmentes töltés miatt, ez pedig alu...
(#161606) B-L-A-C-K: mondjuk 1000+ dolcsiért pont lesz@rom, hogy hova rakják a Touch ID -t...
-
bnorci71
addikt
válasz
B-L-A-C-K #161412 üzenetére
csak az a kérdés ha bontatlan miért akar a sufnigsm vállalni rá garit, valahogy 99,9%-ra azt érzem ezek egy se bontatlan dobozok lesznek, vagy megy majd a duma a garijegy miatt bontották ki
Aha az MM-ből bontatlanul hoztam el itthon lett felbontva a fólia és garijegy is van, valami sajtcetli
Mr. Teddy
ha bontott és a sufniGSM akar rá garit vállalni fordulj is ki ha jót akarsz magadnak -
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K #161409 üzenetére
Megnéztem az időpontokat, Andrássyn eleve nem is lehet kérni, napokra betelt...Duna Plazaba kértem csütörtökre, bár onnan meg gondolom több idő mire elviszik az Andrássyra stb. Icentert felhívtam, ott nem kell legalább időpont, szerintem beviszem a bécsi útra. Nem tudom, hogy hivatalos helyen lett-e véve, számla nincs hozzá, szerintem külföldről behozott lehet, garancia újraindulás szerintem se vonatkozik rám.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
B-L-A-C-K #161407 üzenetére
Azért vennék újat, mert cégre tudom venni, így azzal jobban kijövök mint a használttal. Most írtam pár gsm boltnak, hogy írják meg milyen a gari rá, mert a honlapokon vagy 3 félét írnak, és akkor jöhet az is, hogy más a töltő, stb. Hú de utálom a gsm boltokat
De azért van egy 20-25 ezer különbség sajna, annyiért már végigjárom ezt a vonalat.
-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K #161404 üzenetére
És akkor ha ezt írja, akkor érvényes a gari nem? (apróról vettem télen, gondolom ez egy legariztatott teló lehet) [link]
Home gombja rosszalkodik, érezni egy kis holtjátékot mielőtt benyomom teljesen, és hallani is lehet a kattogást. Nem tudom ezzel foglalkoznak-e, illetve cserélik vagy javítják. Garancia ilyenkor nem indul újra ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest