- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165339 üzenetére
csak addig áll fent szerintem az embereknél ez az elhagyós "nagy poén" ameddig nem vesz egyet. pont ugyanannyira kell csak figyelni rá mint egy vezetékes fülesre, ha végeztél belerakod a tokjába és ennyi. nem hagyod el ha nem vagy atom szerencsétlen.
alig van ilyen hirdetés pedig lassan 10 hónapja lehet kapni...
kb olyannak érzem ezt az elhagyós témát, mint anno a 6s 3D touchnál. ott is rengeteg okos kijelentette hogy majd megnézni mennyi betört kijelzős iPhone lesz mert erősebben kell nyomni. hát nem láttam még így betört kijelzőt maradjunk annyiban.
-
-
-
aujjobba
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165275 üzenetére
Az airpods nem a hangminősegrol szol, hanem a kenyelmes hasznalatrol.
Ilyen eddig valoban nem volt a piacon, a W1 chip szerintem is eleg nagy fejlesztes.
Ezt kell megfizetned a termek araban, nem a hangminoseget.
Nincs jelenleg mas olyan fulhallgato a piacon, aminek egyaltalan nincs vezeteke, nem agybadugos (azt sokan nem birjak), elfogadhato a hangzasa es ennyire egyszeru hasznalni.Nekem nincs, de megemelem a kalapom elotte, kivalo mernoki munka a cucc, es jelenleg nincs rivalisa.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #165264 üzenetére
De mondok mást: írtam az offban, hogy ma rendeltem Apple TV-t. Telekomos kuponzással is 45 ezer volt ,ami ha belegondolsz, baromira drága. Ugyanazt a Plexet felvarázsolhatnám egy negyedennyibe kerülő Androidos médialejátszóra is, tele van a piac olcsó cuccokkal. Miért nem azt vettem? Egyrészt nem akarok mókolgatni, varázsolni, menjen oszt kész, másrészt ökoszisztéma: tudom, hogy az ATV-nél akár az nPlayer képét/hangját vagy akármit kidobhatok iPhone-ról/iPad-ről Airplay-en. Kevés dolog működik, de az jól.
Na nagyjából ilyennek tartom az AirPods-ot is: drága, korlátolt, de amit tudja, azt nagyon jól tudja. Pikk-pakk kapcsolódik a telefonnal, baromi kényelmes és jól kezelhető, nulla kábellel. És igen, drága ez is, objektív kábé senkinek nem éri meg. Pont mint az Apple TV
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165264 üzenetére
tudsz mutatni olyan fülest olcsóbban ami tudja a gyors párosítást a már meglévő eszközeiddel, elfér a zsebedben, 24+ óra üzemidő nem in-ear és mégsem esik ki a füledből ja és jobban szól ennél? sokadjára kérdezem, nem érkezik válasz.
ezt a fülest nem a 100 ezres fejhallgatókhoz kellene hasonlítani továbbra sem. teljesen másról szól.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #165255 üzenetére
Nem, utcai fülest olyat veszek, ami kényelmes, ami nem esik ki a fülből, amit nem kell félpercenként b*szogatni, mert valahol nyom. És ne izoláljon ki mindent, mert az a világ legbarmabb dolga forgalomban.
Otthon meg felrakom a tepsi Superluxot DAC-vel.
Szerk: nem, szerintem is drága, írtam is. Ettől függetlenül nem vennék én se mást, ha vezeték nélküli füles kéne iPhone-hoz. Már csak azért sem, mert az EarPods a legkényelmesebb fülesem.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165259 üzenetére
ha tudsz linkelni egy terméket ami sokkal jobban szól ennél, nincsenek egyáltalán vezetékei, tud 24 órát egyetlen feltöltéssel és elfér a zsebemben akkor hiteles lesz amit mondasz.
már vagy 2 órája várom a sokkal jobb füleseket olcsóbban, de senki nem tudott ilyet linkelni azok közül akik ezzel dobálóznak. érdekes.
nem arról van szó, hogy nem véded, hanem hogy totálba leszarozol mindent amin apple logó van, de azért ott van az iPhone a kezedben. minek? a 30 ezres droiddal is meg tudod csinálni amiket az iPhoneal.
szabogabor10 üdv az agyatlan elvakultak klubjában, most megtudhatod hogy egy rakás szar termékre dobtál ki ennyi pénzt az ablakon.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165255 üzenetére
nekem nekem nincs bajom a hangzásával, nekem megfelel és tetszik is. elfogadom és nagyon is tisztában vagyok vele hogy vannak jobban szóló fülesek, de sajnos nekem ezek nem felelnek meg = elvakult vagyok. logikus.
továbbra sem látom a sokkal jobb termékeket amiktől el lehetne engedelmeddel ájulni Uram.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #165251 üzenetére
"Egy drága fülesnek az elsődleges szempontnak az kellene legyen hogy úgy szóljon hogy tényleg elájuljanak tőle"
Ez olyan dolog, mint ha azt mondanád, hogy egy drága autónak olyan gyorsnak kell lennie, mint egy versenyautónak, és ha nem olyan gyors akkor nem ér semmit. Nem, egy fülhallgatónál nem feltétlenül a hangminőség a legfontosabb. Igen, hozzon egy szintet, de tipikus felhasználásnál afelett mindegy, mert a különbséget úgyis csak csendes szobában hallgatva hallod, és ugye jórészt egy füllhallgatót nem így használsz. -
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165251 üzenetére
rendben, akkor elfogadom hogy te sokkal tapasztaltabb vagy a témában mint én aki használja. ha szar akkor szar. az én igényeim és az hogy én örülök neki az mind bullshit. azt hiszem le is zárhatjuk a témát. vegyetek fél év után megdöglő mfi minősítés nélküli lightning kábelt mert ezeknél megéri kidobálni a pénzt az ablakon.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165223 üzenetére
úgy látom neked egy deka saját tapasztalatod nincs benne, de megmagyarázod hogy szar.
nekem 3 hónapja van, és nagyon is jó. és jobban szól mint a gyári. bárki által hallható.
de még mindig nem látom senkitől a linket, mi az ami ennyiért jobb?! hol van az airpodsnál jobb termék olcsóbban? sehol nem látok linkeket, példákat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165218 üzenetére
elég sok helyen le volt már írva többször is, hogy jobban szól mint a 10 ezer forintos gyári.
60 ezerért itt nem csak a hangzást kapod, hanem hogy nagyon egyszerűen tudod az ökoszisztémán belüli eszközeidhez csatlakoztatni, nem kell folyamatosan párosítgatni ha mással akarod használni. 4-5 napot lazán elmegy töltés nélkül, ha csak headsetként akarod használni akkor elég az egyik füledbe berakni. egyáltalán nincsenek kábelek ami baromi nagy szabadságot ad (persze neked ez nyilván egy bullshit kategória). kicsi, könnyű, elfér bárhol.
nincs jelenleg más wireless füles ami olcsóbban tudná ugyanezt, de drágábban se igazán.
komolyan nem értem, hogy miért nem egy noname 30 ezer forintos ebayes androidos telefont használsz...
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165077 üzenetére
Telekomnál 5280 forint. Edigitálnál 4190 forint. Ez messze van a 7-9 ezertől.
Nálam nem ment még tönkre ilyen kábel. A 2012-es i5-höz kapottat használom a mai napig + Magic Keyboardhoz és AirPodshoz mellékeltet.
Azt mondod jobban megérné évente kiadnom 800-1500 forintot egy nem MFI kábelért?
-
bnorci71
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165033 üzenetére
pusztán csak érdeklődés
minek van 3 gyári a fiókba?
nálam a 2 fiú fogyasztja a kábeleket és mivel 4 iPhone illetve most már 5 van a családba amikor én is almafogyasztó lettem vettem pluszba legyen a cégnél is vagy a noti táskámba mindig szóval legyen plusz.
Na amikor megvettem az SE gondoltam az eredetit ki se bontom majd eladáskor milyen jó lesz használom a pótkábelt, aztán rájöttem én megveszek valamit 100+ért és azért ne hesználjam hogy majd eladásnál 5e többet adjanak érte...... na nem
Szívem szerint tokot se raknék rá mert sokkal másabb összehasonlíthatatlanul jobb az alu ház fogása mint a szar szilikoné vagy bármilyen toké .... majd az új tulaj örül, hogy kap egy karcmentes telefont.... -
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165040 üzenetére
a foxconn felirat topologiaja nem ugyanaz mint az eredeti, nincs ott az R a kis karikaban es ez csak a doboz.
kaotikus a hely, nem igy raktaroznak a foxconnban, es nem ilyen kis mennyiseget. Tipikus kinai dzsunka gyarto vagy forgalmazo raktaraban keszult kep klon iphone-okrol. -
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165018 üzenetére
bocs, de ami köztudottan feldobja a talpát az szar. akármilyen anyagból is van a burkolata.
azt ajánlgatsz amit akarsz, de engedd meg hogy közbe szóljak, hogy ha látom hogy olyat ajánlasz ami lehet hogy 2 hét, lehet hogy 5 hónap, de előbb utóbb biztos hogy meghal MFI minősítés hiányában.
remélem megengeded hogy figyelmeztessem erre azt aki esetleg erről nem tud.
most mondhatnám neked, hogy te meg csak a gagyi párszázas kínai fosokat veszed.
-
batai15
félisten
válasz
B-L-A-C-K #165023 üzenetére
elég idétlen helyen van..
Bigdaddy: nem rossz hátul sem hidd el, meg van az előnye.
De én vizualitás miatt jobb szeretem elől , na meg ez többek között az apple telefonok ismeretője, és vele járója..Ez olyan mintha a bmwről elhagynák a hűtőrácsot..
Itt viszont az alma alatt tuti hogy rettentő kényelmetlen lesz.. ettől még a powergomba rakott fp is jobb lenne... -
bigdady
nagyúr
válasz
Ezért kell 2 iphone a családba és a másikkal mindig lehet tölteni
Amúgy meg a legolcsóbb eu szabvány mikrousb-s töltő jó az mindenkinek van otthon és csak egy ebayes 1 dolláros lightning átalakító kell és töltés megoldva és még mfi szarakodás sem kell (ha ezzel töltesz a gyári kábel meg elég szinkronra annyit kibír)
Vagy venni kell egy ilyet és kész ez mindent kibír: [link] -
Noxy
veterán
válasz
Na azért roppant kellemetlen tud lenni, ha éppen a világvégen nyaralás közben írja ki hogy innentől ba..m tölteni az iPhone-t.
Soha nem vettem más kábelt az évek alatt. Még mindig az EREDETI kábelokat használom. Veszem a fáradságot és megerősítem a kritikus helyeket. Elég hozzá egy kevés cellux szalag. -
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165014 üzenetére
tök jó buli mikor kidobsz egy ilyenre akár 5 forintot is, aztán egyszer csak meghal és nem tudod feltölteni a telefonod mert éppen csak ez volt nálad mert iPhoneod van úgyhogy az Apple tokok és kábelek baromság kategória ugyebár.
nekem az Apple eredeti kábelei és az MFI Belkin/Blitzwolf kábelek dokkolók évek óta nem mondják fel a szolgálatot. ellenben látom az ismerősök 2-3 ezer forintos Lightning dock és kábelek nagyrészét hónapok után meghalni.
ilyen alapon nem ér ez a cucc 800 forintot sem..
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
B-L-A-C-K #164912 üzenetére
Pontosan ezért néztem én is most, hogy tömegével adják ennyiért, holott kis rádobással bontatlant kapsz. És ha rájuk írok, hogy belefér-e egy kis alku, akkor elküldenek, hogy ez elég reális ár. Anno, amikor vettem a Xiaomit, ott is ez volt. A csaj 38-ért akart rám sózni egy törött sarokkal "megáldott" telefont, pedig vigyázott rá....
Mondtam neki egy összeget, amennyit én hajlandó vagyok adni a készülékért. Erre majdhogynem elküldött a 3,14csába, hogy mit képzelek és hogy nem fogja szarért húgyért eladni a telefont. Én meg írtam neki, hogy akkor köszöntem, megrendelem az eustock-ról 45-ért zsír újonnan, egy év garanciával.
-
-
-
válasz
B-L-A-C-K #164570 üzenetére
200-230 környéke max.
Tárhely terén 128-asban gondolkozom. Egyenlőre a sima 7 van kinézve, nem tudom a Plus méretével megtudnék e barátkozni hosszabb távon.
Tok gondolom mindenképp kell mert írtátok hogy szeret kopni a matt fekete..Amugy itt néztem ph-s felhasználóktól újonnan, nem muszáj hivatalos helyről csak az a lényeg hogy új legyen.
Kicsit meguntam már a droidot, az új S8-t is néztem, de félek a TW-től..iPad mellé tökéletes lenne egy iPhone. Teszi a dolgát ahogy kell, nem laggol ha fotózni akarok stb.
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #164530 üzenetére
6S nemcsak azért olcsóbb mert 6S hanem mert nemigen van már rá gari a 7-esnek meg még mindegyiknek van? Ezt is érdemes figyelembe venni mikor az ember 6S-t vagy 7-est vesz.. Én nem vennék 6s-t:
-NFC-t nem tud
-Vízálló
-Nem tudja a fele annyit foglaló HEIC/HEVC-et
-picit jobb kameraUI: Nem Plusz-t szerettél volna?
-
batai15
félisten
válasz
B-L-A-C-K #164530 üzenetére
az első kettőre nem tudok mit mondani, az valóban jó ár, bár ezzel aza baj hogy 16 giga, minden apple user azt mondja hogy 32 már az elég minimum szint. Illetőleg amelyik hírdetésnél nem pozitívval rendelkező ,user van, és képeket se rak fel nem veszem számításba
Az utolsó nagyon jó ajánlat, csak aza baj hogy ez az eggyetlen darab ennyiért , és mint írtam garancia sem nagyon van rá legalábbis a hírdetés nem írja.
Igaz hogy ki lehet fogni ennyiért, de átlagba nem ennyibe kerülnek ezek a modellek.
De ez csak az én meglátásom .A második gondolatodra meg én azt gondolom igazából hogy a 6s melett lényegében a jack csati szól,és a szinte hasonló áron nagyobb tárhely.
így kicsit másabb már, szerintem inkább 32-es i7 inkább
Privátba meg írnád honnan van amit most vettél? -
batai15
félisten
válasz
B-L-A-C-K #164528 üzenetére
akárhogy is nézem az aprót inkább 110-120 a 16 gigás..
független 32-es nem nagyon van ennyiért .
na meg mint írtam ez már nem 2 forint kiadás és már garancia sincs oké hogy ritka a meghibásodás , de azért kicsit rizikó.. 6s-t ha lehetne kapni már 100 körül függetlenbe 32-esbe , na jó 110 akor még esetleg lehetne rajta gondolkodni. -
tuzpenge
őstag
válasz
B-L-A-C-K #164417 üzenetére
Persze nincs kizárva ez sem. Csak az a fura hogy mikor ő indít hívást soha nem bontja, ha viszont őt hívják akkor elég sűrűn (nem minden alkalommal azért), és miután ő visszahívja az illetőt ismét semmi probléma. (Most jól le lehetne vezetni egy összeesküvés elméletet...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest