- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Bevalaltam a plust szerintetek necces a hasznalat ??
Mondjuk 14 nap van ha nagyon kenyelmetlen..ha jol tudom akkor 14 nap van visszakuldeni -
kchris78
veterán
az automata hotspotot sikerult valakinek eletre lehelnie? nekem nem megy.. Continuity megy az alkalmazasokat tudom folytatni (ehhez BT kell mindket oldalon), hivasatadas megy (ehhez eleg a Wifi) de az elso pont nem.. mi lehet a gond?
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz tomrRRR #91341 üzenetére
Csodálom, hogy azt a reklámot nem támadták még meg.
Mert az 1 ft az 240.000,- + a csomag szintén annyi. Kicsit megtévesztő elsőre.
Bár jobban utánaolvasva 1 év múlva kicserélik az érkező új iPhone-ra.
Mondjuk akkor is horror.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
buci30
addikt
Az i6plusznál van ugye az a home gomb xy megnyomása és akkor leugrik a bilyentyüzett a kijelző aljára.
Na ez i6-nál is van mert nem igen mükődik.S az AirDrop még mindig nem jó valamiért....
A bluetooth bekapcs Mac és i6 is. Csatlakozik ki írja a számot elfogadom és ennyi ledobja....
Tehát sehogy nem okés A Mac írtam asszem támogatott mert 2011-es Mac airMagyar helyesírás ellenőrző van amit fellehet tenni mac.re és iphone is?
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Kommy
veterán
válasz buci30 #91357 üzenetére
Airpdrop-hoz nem kell párosítani az eszközöket, csak nézd meg mire van állítva a megosztás.
pl. fogod telefononf egy képet, rámész a megosztásra. ott látod az Airdrop részt, És benne látnod kell a Mac-et ha nem látod akkor nyisd meg a Finder-t és alul nézd meg mi van beállítva, lehet csak simán ki van kapcsolva.
-
kovacscsi
tag
Tud nekem valaki ipadra mobilinternetet ajánlani? Melyik szolgáltatónak a legjobb a mobilnetje? Köszi
-
oszy
veterán
A 8.1-re való frissítés után feljött egy kis ablak, hogy a mobilszolgáltatói frissítés érkezett. Rányomtam és el is tűnt a 2G-ről 3G-re váltható gomb.
De amúgy sem értettem azt a beállítást. Beállítottam a hangot 2G-re a mobilnetet 3G-re. Ennek ellenére a net csak EDGE-n jött...Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Livius
őstag
Az iPod töltők és adatkábeleik használhatóak iPhone-okhoz is, akár a mostani újakhoz?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ferko75HUN #91356 üzenetére
"Az új mobiltelefon készülékért az átvételkor fizetendő egyszeri díj a választott készülék típusától függően változhat, de garantáltan nem haladja meg a 60.000 Ft-ot"
Szóval egy év alatt kifizetsz 240k-t, és mellé még esetlegesen 60k-t hogy aláírj még két évet 20ezres havidíjra. Deal of the year.
-
ryori
senior tag
- untitled -
[link][ Szerkesztve ]
-
407
tag
Nézem az otthoni mobil szolgáltatós ajánlatokat és mindenki írja,hogy még egy komoly havi csomaggal is horror az iphone.Azt nem értem ha valaki kifizet 60 ezret amikor elhozza meg 2 évre havi 20 ezret az miért nem veszi meg Bécsben a storeban függetlenűl??699 eu az i6 16 os!Akinek van ennyi pénze havonta az meg tudná venni kp-ra is.Aztán lehet rosszul látom de szerintem ez a legjobb megoldás.
-
C4mp3r
addikt
[link] valaki talalkozott mar ezzel a buggal ios 8-on? nekem 7.12n rendszeresen elojon, az aktivitast jelzo kerek folyamatosan porog, de semmifele adat nem kerul atvitelre es csak a home screenen porog. airplaine mode nem, csak hard reset oldja meg a gondot ideigelenesen
-
bigdady
nagyúr
8.1 alatt kulon be lehet allitani hangra 2g-t mobilnetre 3g-t?
-
Zjunior
veterán
Iphone 6 apple bőrtokot vagy szilikont használ vki?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ferko75HUN
senior tag
A t-nél most szerintem eléggé korrekt áron hozták ki azok számára akik amúgy is előfizetők voltak eddig is.
Olcsóbb, mint az 5s volt egy hete.
Pl: A Nexts csomagnál 174.000 ft volt az 5s, a 6 pedig 158.000 ft-al nyitott, ehhez egy 8000 ft-os havi csomagot kell fizetni, ha ezt amúgy is használja vki, mint pl. én, akkor csak 6000 ft a telefon törlesztése kamatmentesen 24 hónapra+ a beszálló 15.000 ft. Nekem összesen a kapcsolat pontjaimat beszámítva 150.000 ft-ban áll meg a 16 gb-os i6.
Tehát nekem nem érné megvenni függetlenül sem itt, sem külföldön, mert így a legolcsóbb+ nem is kell kifizetnem egyszerre, mert kamatmentesen 2 év jó ajánlat.
Engem a függetlenség sem érdekel, megvan a 6 éves 3g és a 4 éves sima 4 is, nem szoktam eladni őket.
Egyszerűen mások a vásárlási, felhasználási szokások, ennyi.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Zjunior
veterán
válasz Ferko75HUN #91379 üzenetére
Aki nem jár soha külföldön annak biztos jó, meg aki nem adja el 1 év után!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
StLui
veterán
válasz Zjunior #91382 üzenetére
Attól mert kimegy az ember pár napra nem fog állandóan helyi sim-et venni, fogadni már fillérek a hívást otthonról, hívni sem aranyár, de nem szoktam. A többség nyaralni telelni megy, nem rendszeresen dolgozni, akkor meg nem neten kell lógni, ahogy a most már klasszikus kocsmai kiírás is mondja
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Keksz
senior tag
Okt. 23 alkalmából nyomtam egy 8.1-es shift restore-t az i5s-re, amin mikor vettem 8as iOS volt, aztán OTA raktam fel a 8.0.2-t és a 8.1-et is. Akkuidővel sosem volt gondom.
Viszont most?!Felkeltem, aztán fél óra múlva levittem a gyereket sétálni, hogy aludjon egy jó nagyot a friss levegőn. A telefont kb végig használtam, mert ahogy leértünk a lépcsőn szerencsére be is aludt.
Zenét hallgattam a Music.app -val és facebookon olvastam a falam, és Newsify-ban RSS híreket olvastam (semmi videó, vagy nagyobb tömegű fényképnézegetés, LTE hálózaton voltam végig). Safariban egy google keresést futattam le!
Eltelt másfél óra és az akku 65%-ra esett vissza
Indítottam egy instagram-ot, és elkezdem fotókat nézni, 1x kommenteltem.
Pont 30 perc után újból ránéztem:20%-ot esett az akku, itt még 10% instagram használatot ír, de 10 perc után már 20-ra módosítja a statisztikát (restore óta nem volt elindítva az Instagram, csak ebben a 30 percben ment!).
Amikor visszaértünk a házhoz, a 2 óra 10 perces sétának ez lett a vége:
60%-ot merült a telefon.
Másfél óra után volt egy full power off, hogy nehogy beszorult app okozza ezt a fajta akkuhasználatot.
De ugye nem lett jobb.Most sztem nyomok neki egy újabb restore-t sztem.
Mert mint írtam előtte fasza volt
Nap végére szoktam olyan 55%-nál járni, bár abban van 2x30 autós töltés, ahol ugyan megy a GPS és végig a kijelző is aktív...(A házhoz érve egyébként felcsatlakozott már a wifi-re, kétszer csörgettem egy számot és 2 perc használattól újabb 2 %-ot esett az akku százalékjelzője.)
[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
A Vodafone egyébként mit fog csinálni a "Legyen jövőre is új iPhone-od" promócióban beváltott iphone 6 és 6 plus telefonokkal? Eladja őket a használt piacon?
Azok 12 vagy max 14,9 hónapos telefonok lesznek, és mivel azt írják, hogy "az eredeti csomagolás és az eredeti csomagolásban fellelhető tartozékok (különös tekintettel a hálózati töltő, headset) rendelkezésre állnak és normál használattól eltérő sérüléstől mentesek", a beváltás feltétele, ezért gondolom eladják, mert apple nem ad nekik a végén refurbished készülékeket, főleg, hogy mind min 12 hónapos lesz már.
Szerintem az ötlet jó, hogy 60k -ért adnak egy új modellt, te meg aláírsz újabb két évet.
Főleg hogy a 12, 13, 14 hónapos telefon a használtpiacon sem ér már olyan sokat, hogy egy új és a használt közötti különbség több legyen mint 60.000.
-
StLui
veterán
válasz Zjunior #91385 üzenetére
Nem jobb, csak ha az ár-értéket nézzük van sok ember akinek előnyösebb 250eFt egyszeri, azonnali kiadás helyett (pénz jele és jövöbeli értéke ugye) 24 havi kamatmentes 150-es összköltséget választani, feltételezve, hogy nemválaszt drágább csomagot mint amilyet használni szokott. Én amióta van 30-as azóta ott vagyok, soha nem vettem máshogy telefont mert nem volt értelme, i4 előttig mindet addig használtam ameddig nem volt értelme már javítani sem, i4-et meg szinte ugyanannyiért adtam el mint a függetlent abban az időben 2 évesen.
Azokon szoktam a legjobban nevetni akik előre akarják befizetni a kamatmentes törlesztőket, gondolom gyerekek akik nem tudnak bánni a pénzzel. "rabság" szintén hasonló tervezésképtelenségről árulkodik[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Newyorker
addikt
Lehet még vhol előrendelni? Mindenhol elfogyottat látok
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Zjunior
veterán
-
baro130
tag
Sziasztok! Kellene egy kis gyors segítség. Nem tudom a képernyőjét feloldani az 5S-emnek, egész konkrétan teljesen süket a telefon, illetve a kijelzője. Előtte 5 perccel még kameráztam vele, mostmeg feloldalni sem tudtam már, egyik gombra sem reagált semmit. Rádugtam töltőre (egyébként ~70% körül volt a töltöttség, szóval le nem merülhetett), erre behozta az alma logót, de itt meg lefagyott, innen sem lép semerre.
Találkozott már valaki ilyennel? Ilyenkor mi a túró baja van?[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
Felfedeztem egy bugot! Adott a hetterkepem gyari kek eg szurt fennyel, es amikor telefonalok lerakom es utana megnyomom a home gombot akkor egy pillanatig az ikonoknal levo hatter a kek buborekos gyari hatter ugrik be egy pillanatra, de utana visszaall az altalam kivalasztotra...
-
samgar
őstag
Emberek, ez milyen hiba? Egy szinkronizálás alatt feljön vagy ötször és emellett persze végigcsinálja a szinkront is.
Oppo Find X5 PRO
-
buci30
addikt
i6-nál másnál is van az vagyis gondolom inkábba az iOS8 ,hogy fényképezésnél amikor elösször megyitom az app-ot az első kép elkészítésekor nem ad ki hangot csak a másodiknál
Aztán jó....
Utána ha másba belépek és ujra fotouni akarok akkor ugyszint első semmi utána jó van hang,iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs