- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Amit a rizs nem szed ki,az már nincs is,a kompresszorral óvatosan,mert azért nem ilyen igénybevételre szerelték az alkatrészeket...még kifújod valamelyiket a helyéről
Olyan,mintha nem lenne bekötve a hangerőgombod,alighanem ott is valami zárlat lehet,mindenesetre ne tartsd bekapcsolva,mert tégla lesz,hamar.
Múltkor olvastam vmi ultrahangos tisztításról-ilyen esetekre..[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Mivel beázott, így bármi oxidálódhatott, tehát valószínűleg a víz okozza ezt a gondot is, mert vagy a gombok szalagkábele vagy valami más megrongálódott a víztől.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madle
őstag
-
Ragnar95
félisten
Azonnal is okozhat meghibásodásokat a víz, főleg, mivel bekapcsoltad teljes kiszárítás helyett, így még zárlat is keletkezhetett az alkatrészekben.
Beázás esetén mindig azt a sorrendet kell követni, hogy teljes szárítás rizsben legalább 1 napig és csak utána bekapcsolás és kárfelmérés.
szekfizsolt: köszi a javítást, valóban elírtam[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madle
őstag
válasz szekfizsolt #81306 üzenetére
biztos a rizsre gondolt! vízben nehéz szárítani
-
Dexter-2000
őstag
zenét szeretnék streamelni a telefonomról a pc-re
ezt hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani?
i5s/win7Szép napot!
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Dexter-2000 #81309 üzenetére
Na, első tapasztalatok beta 3-ról... Nem volt egyszerű az OTA frissítés, mert az elején kifagyott, de újraindítás megoldotta... Kicsit gyorsabb, mint a beta 2 és eddig csak megakadt néhányszor, de fagyás és újraindulás nem volt még... Ez az iCloud Drive csak nekem újdonság? Ez mi akar lenni vajon?
Esküszöm egyébként gyorsabbnak tűnik 4S-en, mint az IOS7, de lehet, hogy csak beképzelem, kiváncsi vagyok, másnak mi a véleménye...[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Dexter-2000 #81309 üzenetére
Dexter-2000: Sorry, az előző hozzászólás nem neked ment, csak úgy be a közösbe...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Mi a picsám lehet h 16gb air-en most a felhasznalhato 1,8gb, es szinte semmi sincs rajta...3.5gb szabad kene a beta 3 hoz..
Az ota fajlokat hol talalom, lehet azok vannak rajta, mast nem talalok![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
doboka98
tag
Heló! Ma egy érdekes dolog történt velem, ezért meg szeretném kérdezni fordult-e már elő. Készítettem egy screenshotot az i4S készülékemmel és szerettem volna elmenteni a gépemen. Csatlakoztatom USB-vel, valami 2-t pattan, füstszag, teló 4-5 mp-ig még megy, majd elsötétül minden. Holnap megy a szervízbe. Gondolom az akkunak annyi.
-
Dexter-2000
őstag
-
szekfizsolt
senior tag
válasz doboka98 #81313 üzenetére
Gondolom a meleg, meg a kora... Az enyém is melegedett ma, amikor szinkronizáltam tiszta forró volt... A beta 3 telepítésről nem is beszélek, de meleg van... Télen csak langyos volt...
Dexter-2000: Ha tudnék válaszolnék neked is, de nem tudok, biztosan vannak sokkal tapasztaltabbak is nálam, hátha tud valaki valami okosat...[ Szerkesztve ]
-
doboka98
tag
válasz szekfizsolt #81315 üzenetére
Biztos nem a meleg. Egyből csatlakozáskor történt ez. Szervíz megoldja remélem.
-
szekfizsolt
senior tag
-
doboka98
tag
válasz szekfizsolt #81318 üzenetére
Garanciás, de szerintem csak az akku szállt el. Mondom még pár másodpercig működött szépen.
B*ssza meg, az USB port a ludas.
Valszeg túlfesz, az viszi az alaplapot? Most cseréltem proci hűtőt, tehát kivettem az alaplapot és a front usb-t azt hiszem lógva hagytam, az pedig hozzáért valamihez szerintem. Mindjárt megnézem :/.
[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
válasz doboka98 #81319 üzenetére
Nem tudom, az a baj, hogy bármi lehet így látatlanban... Számítógépnél kinyírhatja a tápot csak, de akár az egész gépet is... Egy Iphone-nál van-e valami védelem nem tudom... Gondolom a kábelben nincs, de ne legyen igazam... (mondjuk ha lógva hagytad és összeért az nem túlfesz, legfeljebb zárlat) Lehet, hogy tényleg csak akksi gond...
Ma olvastam, 5e az akksicsere 4S-en... Egy próbát mindenképpen megér...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #81320 üzenetére
Azt írta a kolléga, van még gari a telóra, onnantól meg mindegy, mert ingyenes a javítás
-
doboka98
tag
válasz szekfizsolt #81320 üzenetére
Köszi a segítséget. Front USB port rossz helyre volt bedugva alaplapnál (hűtő cserélés után alig vártam OC-zak és elhamarkodtam ), emiatt túl sok feszt kaphatott. Szerintem azért van erre védelem.
-
Dexter-2000
őstag
ios 8 ban az üzemidőről tudni valamit?
remélem sikerül még valamit kihozni belőleSzép napot!
-
Ragnar95
félisten
válasz Chereiose #81324 üzenetére
Igen, az szerviz. A boltokból továbbküldik a bécsi útra cserére, így a töltőt pár napig nélkülöznöd kell, de legalább a telót nem kell leadni az iStyle-al ellentétben.
-
Grougon
tag
Valaki meg tudná nézni hogy beta 3-ban van-e hotspot? 2-be nem találtam.
köszi
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Dexter-2000 #81323 üzenetére
Egyelőre nemrég jelent meg a beta 3, itt tart az üzemidő... Egyébként tetszik, jó lesz ez!
Grougon: Van Hot-Spot!
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
válasz szekfizsolt #81327 üzenetére
Azért a Főképernyő és... részhez kitalálhatnának egy rendes ikont.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz norbi2010 #81328 üzenetére
B@sszus észre sem vettem, de tényleg... Ez még csak beta... Ahhoz képest rendben van egyébként...
Az első érdekes bug, mikor dupla home-ot nyomsz felül ugye kiválaszthatod a legutóbbi kapcsolatokat hívod-e, vagy írsz-e nekik... Namost ha hívod, akkor a főképernyőn keresztül folyik a hívás... Érdekes... ...de beta 3-ról beszélünk... ...és még mindig nem volt komoly fagyás, vagy újraindulás... Dolgoznak a "srácok"![ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
Az appok illetve a springboard milyen gyakorisaggal omlanak ossze? Tudsz nekem regelni egy udid-et?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
szekfizsolt
senior tag
Eddig semmi sem omlott össze szerencsére, fent is hagyom egyelőre, lehet, hogy beta 4-ig nem piszkálom, csak használom...
Ne haragudj, de "lutri" módszerrel reg-eltem a bankkártyámmal egy itt ajánlott oldalon a dev. acc.-ért, természetesen pénzért... ...nem szívesen csinálom most még egyszer, de biztosan tudnak segíteni a fórum társak, hol lehet megvásárolni... Ingyen nincs sehol sem sajnos...[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz szekfizsolt #81331 üzenetére
Koszi a infot!így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Grougon
tag
Köszi akkor mindjárt rakom is fel
-
Dexter-2000
őstag
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok! Adott egy i4 , frissítés közben kifagyott az iTunes így félbemaradt a frissítés és helyreállítási módban ragadt a telefon (nem lehet kilépni). Van rá bármilyen mód ,hogy recovery módban bármilyen adatot is ki lehessen menteni belőle?
Üdv: Laca
-
bull84ghia
őstag
válasz skylinelaca #81336 üzenetére
Biztonsàgi mentés nem készült?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
skylinelaca
senior tag
-
legiaap
félisten
Ha ez igaz lesz akkor nem kell fóliázni az iPhone 6 kijelzőjét.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz skylinelaca #81336 üzenetére
TinyUmbrella exit recovery gombja megér egy próbát.
-
Ragnar95
félisten
válasz Dexter-2000 #81341 üzenetére
Nem kell semmit sem készpénznek venni a hivatalos megjelenésig
Simán jöhet 4"-os modell is ugyanolyan tudással...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz legiaap #81339 üzenetére
Ha a mindössze 1800 mAh akksi is igaz, akkor pedig vezetékes telefon lesz.
Túl sok a pletyka, és szerintem egy (jó) része az Apple-től indul szándékosan.Más.
Nem lehet úgy visszaállítani a telefont, hogy a beállítások és az alkalmazások is törlődjenek, de ne kelljen SIM az (újra)aktiváláshoz? Azonos Apple ID-n belül maradna, de pár napig még nem lesz nano-SIM, és legalább iPodként lehetne vele szórakozni.A legjobb aláírás a héten
-
viperabácsi
addikt
Nem értem miért nem csinálnak valami gorilla üveget i4s hez .Szerintem best buy lenne a telcsi.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Tibee86
nagyúr
válasz viperabácsi #81346 üzenetére
Én fólia nélkül használtam a 4s-t, bírja az, ha kicsit odafigyel rá az ember.
-
-
addikt
Van valakinek tapasztalta az "új" garanciáztatással kapcsolatban?
Nem működik rendesen a wifim.
Ott ahol teljesen jól van wifi jel (a 3 csíkból) 1-es és 2-es között ugrál, az én telefonom nem jelez semmit, nem talál semmit. Unokaöcsémnek (i5s) és mindenki másnak pedig van.
Nyilván, ha a router mellett állok és vagy jól (jobban lefedett területen), akkor van hálózat, szóval ezt nem fogom tudni reprodukálni a bemutató során, de azért nem kicsit bosszant.
Hova érdemes vinni a telefont (T-s), ahol esetleg nem kell 2 hetet várni a bevizsgálásra (cserére)?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest