- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Vacakoló lock gombos i5-öt Telekomnál is le lehet adni javításra? (Garancia nincs már, de serial alapján az apple vállalja a javítását.)
Köszi!
-
Mr. Erikszon
senior tag
I5S 7.1.1-es ios-al jailbrekelhető?
-
szoki007
aktív tag
Mindegy, most elinditottam a 7.1.2 -re frissítést .... ifaithel megcsináltam a custom firmwaret, de mivel nincs umbrella server így nem tudok restoreolni ...... Most azért volt muszáj 7-et felrakni mert recovery ment a teló, és ezt csak umbrellaval tudnám kiszedni onnan .
-
Noxy
veterán
válasz
szoki007 #81692 üzenetére
Miért kell ez neked?
Mentettél shsh amíg az Apple aláírta?
Ha nem, akkor nem tudsz CFW csinálni.
Ezt megtudod nézni, meg csinálni is az iFaith-l is, ha van shsh. http://iphoneclub.hu/cikk/ifaith-hasznalata-ios-downgrade
Sok értelme nincs már a 6-nak.
FeceTime pld már nem megy, meg jò pár alkamzást sem lehet felrakni, frissíteni.Nekem megy w7 meg w8 is.
-
Noxy
veterán
válasz
szoki007 #81684 üzenetére
Gyàriba már nem fog visszakerülni.
Semirestore--> http://szifon.com/2013/06/23/semirestore-jailbreakelt-rendszer-restore-olasa-a-jailbreak-megtartasaval/
Tinyumbrella-nak meg java kell, hogy elinduljon. https://java.com/en/download/index.jsp-secret-
Hülyeséget nem itt kellene terjeszteni. -
blck1
tag
üdv
tegnap leejtettem a telefonom, és benyomódott a fém része bekapcs gomb mellettkijelző üvegje is kilóg így kicsit, lehet ezt valahogy javíttatni?
i5
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy iphone 4-em, 6.0.1-el. Tegnap jailbreakeltem és szeretném ha visszakerülne alap állapotba a teló, jailbreak nélkül . Tinyumbrella nem indul el, se xp, se 7 se 8.1 windowson . Milyen úton, módon tudnám megmenteni a telón a 6.0.1-et ? Valahogy eltudom távolítani a jailbreaket ?
-
Palika71
őstag
válasz
koma106 #81679 üzenetére
Valahogy mentődnek, mert a hiba jelenség végett csináltam egy restore-t visszaállítással, majd egy szinkronizálást, hogy az appok is vissza menjenek, és utána meg volt az összes fotó is. Ezek a telóval készített fotók.
(szerviz: macerás olyan problémával bevinni, amit nem tudok produkálni)
-
koma106
senior tag
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Messenger alkalmazásban minden be van állítva (alkalmazáson belül és az iOS beállításokban is), a zárolt képernyőn mégsem mindig jelenik az érkező üzenet. Van, hogy működik, van hogy nem. Másnál is csinálja ezt? Messenger bug? -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem, amiben hátha tudtok segíteni.1. Mikor leszinkronizálom a telefont, akkor a készülékkel készített fotók is lementésre kerülnek. Ezeket meg lehet valahol találni a PC-n?
2. Videózás közben gyakran kikapcsol, függetlenül attól, hogy mennyire van feltöltve az aksija. Aztán percekig magához sem tér, azt mutatja, hogy le van merülve. Aztán kis idő múlva be lehet kapcsolni, és minden megy szépen. Esetleg ötlet?
iPhone 4s 64GB, legfrissebb iOS
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #81668 üzenetére
Köszönöm!
-
Segítsetek már, ez mi a jóisten... én tuti nem vásároltam semmi ilyent.
-
-
samgar
őstag
Kaptam kölcsön egy külső akkut. Az egyik out 1 A a másik 1.5 A-al tölt. Melyikhez csatlakoztassam a telefont?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Jailbreakelt I4-re keresnék Cydiaból megoldást arra, hogy az adatforgalom-kapcsoló bekerüljön a Control Center-be.
-
Noxy
veterán
válasz
Kicsirics77 #81656 üzenetére
JB-l kikerülhető, de az iTunes használhatatlan.
Kb 3-4 hete írtam, hogy hogyan.
Az meg másik téma, hogy miért akar valaki ilyen iPhone-t venni. (2 lehetőség van, lopott vagy talált) -
leximester
tag
válasz
Kicsirics77 #81656 üzenetére
Rendben, köszi az infót.
-
zalan099
csendes tag
vggfg
-
Kicsirics77
veterán
válasz
leximester #81653 üzenetére
Nem kerülhető ki.
-
*Mukeey*
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:Sms értesitésem folyamatosan jelez,hogy van olvasatlan üzim,de nincs egy se....hogy lehet eltüntetni?
Köszii -
leximester
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Egyik haverom akar venni Iphone 4-t, de Ipodnak akarja használni, szóval kinézett magának egy külföldi függőt. Ios 7 van rajta, az lenne a kérdésem hogy az aktiválás kikerülhető e valahogy külföldi sim nélkül? Remélem ez még belefér a jailbreak kategóriába,,,
-
gabormgp
senior tag
válasz
Ringloszilva #81651 üzenetére
Ha csak siman belepsz egy masik telefonon az icloud fiokodba,majd kilepsz,akkor nem fogod latni az adatait.
-
Ringloszilva
tag
Sziasztok. Bocs, hogy idézek, de a másik topicból irányítottak ide:
"Üdv ismét. Megszereztem a szerkentyűt (4s), nagyon elégedett vagyok vele. Viszont mivel én is használtan vettem és az előző mókus mind az 5 lehetőséget elhasználta az iCloud regisztrálásához, így én már nem tudok. Gugli a haverom, megtaláltam a nagyszerű okosságot, hogy egy másik iPhoneon jelentkezzek be és onnan kezdve elfogadja majd az én telefonomon is a belépést. A gond ezzel csak annyi, hogy momentán nincsen negyedmillám egy iPhone 5s-re, amit csak azért vennék meg, hogy regisztráljak az iCloudra. Mit mondjak, újabb 70 ezrem sincsen, hogy egy használt tellát vegyek. Van viszont egy haverom, akinek van telefonja, meg van még helye is az 5-ből. Viszont azon aggodalmasokodik, hogy ha én belépek az ő telefonján az iCloudra, akkor majd az ő adatait én látni fogom (kontakt, levelek, stb). Kérdésem az, hogy miként is van ez? Valóban hozzáférnék én az adataihoz? Vagy miután az ő telefonján kilépne az iCloudból, annan kezdve már nem? Vagy a rendszer összeszinkronizálja majd az én adataimmal? Hogy van ez?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest