- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
válasz ittakary #81848 üzenetére
Így csináltam:
Kapcsold ki az iPhone-t.
Home gombot nyomva dugd rá a gépre, amíg megjelenik az iTunes logó.
Elindítod az iTunest.
Innen meg már 1értelmü. Letölti, telepíti.Nem is adott lehetőséget betallózni semmit, csak letölti, és telepíti, ahogy fent írva is van.
Most akkor mi van ilyenkor???iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Noxy
veterán
válasz szmayer1 #81851 üzenetére
Erre megint azt mondom, hogy ilyen nincs.
Kizárt hogy a 8 szedje le recovery módban.
Tegnap 2 JB-s iPhone-ra raktam fel így a 7.1.2.
Melött megnyomod a visszaállítást az iTunes-ban nyomd le a shift bill.. ezután már be tudod tallózni a 7.1.2.
Az meg egy másik problèma, hogy miért kell bétázni olyannak, aki még az elemi alap dolgokkal sincs tisztába.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
szmayer1
senior tag
Köszönöm az eddigi segítségedet, de ha valakinek valami nem jön össze elsőre, és kérdez mielőtt elrontana valamit, akkor miért kell egyből lebalf*szozni???? Tudtommal ezért van ez a topic, hogy kérdezzünk, ha valami nem világos. Régebben is kipróbáltam a bétákat, csak most valamiért nem az utolsó hivatalos iOS ment vissza.
Szerk: Meg ezért is szakmai topic a neve, hogy ilyesmiket kérdezzünk, nem olyanokat, hogy neked milyen a tokod, és milyen védőfóliát vegyek
[ Szerkesztve ]
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Noxy
veterán
válasz szmayer1 #81855 üzenetére
Senki nem írta neked hogy bal..f.sz vagy, és főleg nem egyből.
Ha meg régebben bétáztál, akkor elèg gyorsan felejtettèl, mert régebben sem ment ez másként.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
szmayer1
senior tag
válasz Kicsirics77 #81856 üzenetére
Akkor bocs, hogy kérdeztem egy szakmai dolgot. Tényleg én vagyok a balf*sz, mert bétáztam, de egyébként JB-m nem volt soha.
szerk: Senki nem írta neked hogy bal..f.sz vagy, és főleg nem egyből.
Ha meg régebben ha bétáztál, akkor elèg gyorsan felejtettèl, mert régebben sem ment ez másként.Igen sajnos felejtettem, ezért is kérdeztem.
Az utolsó betázások már régen voltak[ Szerkesztve ]
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
talamasca
senior tag
válasz szmayer1 #81858 üzenetére
Hogy a kérdésedre is választ kapj:
Tedd a telefont DFU-ba, előtte töröld le a gépről az iOS 8 ipsw-t.
iTunesra rádugva érzékeli, hogy recoveryben van a telefon, ezek után visszaállítja (letölti) a legfrissebb, hivatalos ipsw-t, ami a 7.1.2.
Kizárt dolog, ha így csinálod, hogy a betat töltse le!!!“Black as midnight on a moonless night.”
-
tgulyas
senior tag
Üdv, párnapja vagyok egy 5S tulaj ,minden szép és jó de lenne egy kérdésem hogy tudom meg oldani hogy a G-mail fiók -ban szereplő 5430 levelet egy szere töröljem ki . Úgy hogy a PC meg maradjon . az 5S re csak a friss levelek jöjjenek be .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
szmayer1
senior tag
-
Mr. Erikszon
senior tag
I4-re melyik a legfrissebb ios és hogy viselkedik rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #81863 üzenetére
Soha nem tudom eldönteni, hogy ez komoly, vagy csak szórakozol állandóan.
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #81864 üzenetére
Én sem értem, hogy egyáltalán van-e iPhone-ja, mivel naponta másik modellről kérdezi a legegyszerűbb kérdéseket, amikre a választ 2 perc lenne kiguglizni...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz -secret- #81596 üzenetére
Nekem szinte minden ott van az AppShopper My Apps listájában. Úgy szoktam számolni, hogy kb. annyit vettek már le a Store-ból, amennyi valamilyen okból nincs benne az AppShopperben. Ennél pontosabban nem is érdekel. Sőt, inkább törölni kellene pár ezret, de nincs egyszerű módja, se időm és kedvem.
(#81605) Noxy
Ha nem sz.rnám telibe a rosszindulatú megjegyzéseid, tennék fel egy AS screenshotot.
Nem értem egyébként, milyen megfontolásból hazudnék ilyen "fontos" ügyben.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Noxy
veterán
válasz erdoke #81867 üzenetére
Nem arra gondoltam hogy hazudsz, lehet hogy csak csupán elírtad.
Ezek szerint meg van neked az M$ Store szőröstül bőröstül, mert ott sem lehet sokkal több App.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
czgh
tag
válasz Mr. Erikszon #81863 üzenetére
Helló
a 7.1.2, csakúgy, mint a többire. Eldöcög, annyit mondhatok. i5-öt használok, néha nyomkodok i4-et, de nem váltanék vissza semmi pénzért. Ellenben i4s szépen boldogul.
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
nagyon sürgős lenne, hogyan tudok visszaállítani egy 5c-t gyári állapotra, ha jelkóddal van levédve, a jelkódra pedig nem emlékszem? iTunes így nem engedi, help, sürgős! Köszi
Szerk, Kommy: igazából nem is én, haverom állította be a jelkódot, akit most nem tudok elérni, de aztán mégsem övé lenne a telefon, viszont pár óra múlva meg van beszélve a találkozó a vevővel.
norbi: Azt hogyan kell? Ha jól látom le kell töltenem egy fimware-t a telefonhoz, de kérdés hogy honnan.[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz Ragnar95 #81877 üzenetére
Tehát simán DFU, majd az iTunes teszi a dolgát? Mert ugye alapesetben kéri a jelkódot az iTunes is, de ha DFU módban már vissza lehet állítani, akkor megpróbálom, mert egyébként már jön le a GSM 5c firmware.
Szerk.: És tényleg nem kell hozzá letölteni, már megy is a helyreállítás, köszönöm mindenkinek a segítséget, életmentő volt![ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz ittakary #81879 üzenetére
Éreztem, hogy gyanús leszek
Úgy volt megbeszélve haverommal, hogy megveszi tőlem a telefont, de azóta nem jelentkezett érte, ezért mára megbeszéltem valakivel egy adásvételt pár óra múlva, viszont most vettem észre és jutott eszembe, hogy a haverom előtte szépen beállította az ő fiókját, jelkódját a telefonra, hogy mire majd elviszi már be legyen állítva, ezért volt ennyire sürgős a dolog[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Figyi!
Itt nem a jelkód a gond, azt kiüti a restore, hanem az iPhone-hoz tartozó AppleID meg jelszó.
Ha ezt nem tudod, vagy tudjátok, akkor innen tégla a telefon.
Abban az esetben, ha iOS 7.x.x volt rajt, és be volt kapcsolva az iCoulba az iPhone keresése funkció.
Ha nem volt bekapcs.., vagy tudjátok akkor semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
erdoke
titán
Eleinte megvettem olyan appokat is, amikhez most bottal se piszkálnék, de WinMo után jónak és hasznosnak tűntek. Később szinte hobbivá nőtte ki magát az app vadászat, mára viszont elég finnyás lettem. Még így is megvan szerintem a napi 2-3 plusz alkalmazás...
Szűk két évig vezettem is kimutatást az AppStore-ban elköltött pénzről, akkoriban valami 350 eurónál jártam. Persze ebben voltak (és vannak) céges cuccok is, navi, Office és hasonlók, éppen a drágábbak. A gyerekeknek is sok játékot és foglalkoztatót kellett és kell venni, különben csak az igénytelenség menne az iPadeken.A legjobb aláírás a héten
-
Flyme
senior tag
Mint írtam, haverom beállította magának azzal, hogy ő majd elviszi, de addig is beállítja. A szerintem-et azért írtam, mert csak az alap beállításokat végezte el, végighaladt az első bekapcsolásnál megjelenő setup menün, amiben úgy tudtam nincs benne az iCloud ezen opciója, de már megoldódott a dolog.
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok. Elado sorba kerult a regi 4S em. JB-elt, hogyan tudok minden adatot, beallitast torolni?
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
válasz gabormgp #81894 üzenetére
Koszonom a segitseget, sikerult. Jelenleg nincs benne SIM, de keri az aktivalashoz. Most ha kikapcsolom majd a vevo tudja innen folytatni es majd a sajat SIM-el aktivalni?
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
Nagyon koszonom mindenkinek a segitseget!
-
buci30
addikt
Légyszi segítsetek szerintetek….?
Tré mobil rooming net:
1napra megyek tengerre így nézzétek ,hogy 1nap.
Van a Travel & Surf L roaming adat-díjcsomag
Heti díj 6990 Ft
Benne foglalt heti roaming adatforgalom 250 MB
Túlforgalmazási díj 0 FtEz heti de nekem 1 nap de ugye ez 250MB de ha nem használom ki akkor elveszik mert 1napra megyek csak….
Vagy van a World GPRS limit szolgáltatás
A GPRS World Limit roaming adatdíjcsomag bekapcsolása esetén a külföldi adathasználat során beállítunk Önnek egy 19 580 Ft-os
(~249 MB) limitet.
A limit elérése előtt értesítjük, és a limit elérésekor az adatforgalmat azonnal automatikusan leállítjuk.Tehat a 19580 az kb 249MB kb kint?
De mivel 1 nap így pasz melyik a jobb,az 50MB csomagot próbáltam már az nem volt elég egyszer így….
Nem akarok nagyon netezni max 3-4képfeltöltés mert nem bírom ki hazáig meg bejelentkezések fb
Erre szerintetek melyik? A GPRS Limit és akkor lehet nem érek el 7000FT közelit se.
Nem tudom betájolni ezt a 250MB-ot őszinténköszönöm
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest