- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Most mindenhol azt írják a GM lesz holnap elérhető, és mindenki számára a végleges +egy hét min...
Szerintem viszont mindenki számára már holnaptól tölthető lesz, vagy is nagyon remélem... -
-
Ragnar95
félisten
válasz samgar #48799 üzenetére
Gmailként nem is "szabad", hogy működjön a push, mivel push csak exchange-nél van és a google az ingyenes fiókoknál azt letöltötte, így az a normális, hogy nem működik...
Többen írták, hogy működött nekik beta5 óta exchange-ként a gmail, ami alapból fura, de az akkor még furább, hogy nálad be lehet állítani, de most nincs push, míg másik telón voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Rohadt T most küldte meg a nov 1-jei módosításokat. Nőnek a percdíjak, meg az SMS is.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #48807 üzenetére
Jaja, 1-2 forinttal.
-
h1ght3chzor
őstag
Iphone 5 első gyártósorról kikerültek közül feketéknek tényleg mindnek jön le a festék? Merre pontosan?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Totheground
addikt
-
mezalan
csendes tag
válasz h1ght3chzor #48811 üzenetére
Nekem az oldalán pöttyökbe de nemgáz
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #48813 üzenetére
Ahhoz friss előfizetés kell új iPhone vásárlással nem?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudok print screen-t csinálni az iPhone-al?
Kameraval...Kösziii!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
agabe
addikt
elso gyartosor?
mindegyik koik, foleg a szelein ha nem vigyazok ra nagyon.
Oersze kis odafigyelessel mar minimalissa teheto a kopas, egy jo vekony tokban meg nincs is lehetosege ra.
Ki hogyan szereti hasznalni attol is fugg. Ha jobb erzes a femet fogni, akkor varhatoan fog valamennyit kopni (bar ugy meg van akinek erzesre konnyen kiesik a kezebol).
Ha veszel egy feketet (akar mostani legfrissebb gyartasut is) akkor az kophat.
Konnyebben mint mas keszulek, de tenyleg foleg a perem a kritikus hely. -
Ragnar95
félisten
Az összes feketéről kopik le a keretről a festék.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Magától nem, csak a használattól kopik... Márpedig mivel a telefon egy használati tárgy és a használattól a fekete i5 kopik, így kijelenthető, hogy kopik a teló...Max akkor nem, ha bumper van rajta, azalatt meg oldalfólia...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
Van valamiféle módszer akár JB-vel, hogy megnézzem, hogy a mobilom akksija mennyire rúgja már a végét? Úgy vettem észre, hogy már nem a régi, mintha gyorsabban merülne, de lehet, hogy csak többet használom...
Tehát nincs olyan program ami a cellák elhasználódását kiírja? -
Onderon
senior tag
válasz vadászcsiga #48807 üzenetére
ha pdf van kedved feltölteni és megosztani?
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #48828 üzenetére
Ez még bőven vállalható, ezért fölösleges szerintem cserélni, az enyém 1219-es már csak
h1ght3chzor: a design capacity az a hivatalos érték, míg a max capacity a valós, amennyire maximum fel tudod tölteni az akksidat.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
adam_
senior tag
Lehet korábban kérdezték, mondtátok, akkor elnézést, de holnaptól elvileg már hivatalosan is be lehet frissíteni iOS 7-re az iPhone készüléket?
-
Ragnar95
félisten
válasz h1ght3chzor #48832 üzenetére
Nincs ilyen érték, sajna azt nem tudom, hogy hivatalosan mennyitől cserélnek, akkor érdemes cserélni, amikor már zavaróan gyenge az akksi, ez egyénfüggő, hogy kit mikor zavar...
Én inkább külső akksit vettem, mint hogy utángyártott akkut használjak, főleg, hogy arról 3x fel tudom tölteni fullra a telót és jó lesz a következő telóimhoz is.
whitezo88: elvileg se, csak a GM jön holnap elméletben.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Kopas temahoz!
Akkor, ha az elsodleges szempont a kopas elkerulese, milyen szinu i5-t ajanlotok? -
Aksomatic
senior tag
valaki tudna linkelni oldalfóliát? lehetőleg ebayről.
-
Ragnar95
félisten
válasz h1ght3chzor #48844 üzenetére
ebay, tvc-mall és hasonló oldalak. Én semmilyet nem vennék, mivel mindegyik utángyártott és ki tudja, mikor adja be az unalmast és ha beadja, milyen meghibásodást okoz...
-
majestic
őstag
Itthoni idő szerint mikor lesz holnap a keynote?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
csacsi67
addikt
Hogy tudok repot törölni ha a cydiám meghalt ki kéne törölni egy két repot? Tehát a cydia be sem adja a repokat igy onnét nem tudok.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest