- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
czgh
tag
Üdv
Van egy backupom 6.1.4-ről, de most nincs telefonom.
Ha 1-2 hét múlva lenne egy telefonom, amin már iOS7 fut, akkor ez a backup probléma nélkül visszamegy a telefonra?
Előre is köszi a segítséget! -
buvartacsko
addikt
Nem értem mi a bajotok a Spotlightal. Nem hogy orulnetek hogy lehet gyorsan keresni a telefonon.
-
lordjancso
senior tag
Lesz ma valami online közvetítés?
Tudnátok stream-et linkelni? Meg valami műsortervet hozzá?
Köszi![ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
bbenec
tag
Na bevittem az Andrássy úti iStyle-ba az i5-ösömet az akku probléma miatt, kíváncsi vagyok mi lesz belőle... Sajnos idegesítően gyorsan kezdett merülni valahogy az elmúlt hetekben... A boltban azt mondták hogy szinte kizárt hogy jóváhagyják a problémabejelentést így hogy ennyi a bajom... Mérges leszek, mert most napokig egy régi nokiával bénázhatok, remélem nem a semmiért... Azért egy 200 ezres telótól elvárom, hogy 3,5-4 óra használat ne húzza nullára az aksit fél év után, szal reménykedem. Ilyenkor vizsgálják amúgy vagy csak éppen amilyen kedvük van csere vagy visszadobás?
-
bbenec
tag
válasz lordjancso #48914 üzenetére
Azt mondták valszeg csütörtökre meglesz, vagy visszakapom ugyanúgy ahogy leadtam vagy adnak egy újat. Nekem fura, hogy nincs köztes út, azaz egy új aksi bele és kész.... A srác fél perc alatt kinyitotta és ott volt benne az aksi, simán nekem elég lenne ha azt cserélnék, a telóm makulátlan... (fólia, tok)
-
whitezo88
nagyúr
válasz lordjancso #48912 üzenetére
Handrásék biztos streamelnek élőben az ustream főhadiszállásról, meg a szifonosok is, de lehet ők csak írásban.
amúgy meg múltkor is volt közvetlenül az Apple TV-n keresztül, ha van.
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
válasz bbenec #48916 üzenetére
Köztes állapot nagyon ritkán van, tehát vagy visszakapod, vagy adnak új telefont.
Magyarországon nem javítanak, csak problémát állapítanak meg.(#48918) whitezo88: Tudnál linket küldeni? Köszi!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
mezalan
csendes tag
válasz lordjancso #48912 üzenetére
Apple készülékről(Mac gép, Apple Tv, iPod Touch, iPhone és iPaden) lehet követni az apple oldalán. De handrás is streamel ustreamre, de a részletek még nem derültek ki handras.hu-ra fogja kiírni időben a részleteket a streamről, ha jól tudom fb2-vel kommentálja. Jut eszembe, szifon.com-on is van live közvetítés írásban, de podcastal is közvetítenek kommentárral.
Szerk: handras.hu-n már fentvan a közvetítésük részletei.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz lordjancso #48919 üzenetére
szifon.com-on lesz stream este,olvass utánna milyen módon
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
whitezo88
nagyúr
válasz lordjancso #48919 üzenetére
Épp most rakta ki Handras, Plastik Józsi helyett most FB2 lesz mellette [link]
-
Kicsirics77
veterán
válasz lordjancso #48925 üzenetére
azt hiszem ez lesz a stream címe
privacy99: iTunes esetleg élőben közvetíti?
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
privacy99
senior tag
Valahol nem lesz olyan live stream, ami kommentár nélküli? Most inkább nézném nagyban, múltkor a telómról néztem. Csak mert engem pont nem érdekel, hogy ki mit gondol arról amit mondtak, és utálom ha beledumálnak.
-
Xero
nagyúr
válasz whitezo88 #48926 üzenetére
Konkrétan az EPAM-nál fejes. Okos srác és sokkal inkább hozzáértő geek, mint AD.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
nem lesz live stream hivatalosan sehol. live blog lesz mindenhol (engadget, gizmodo, cnet is)
-
szucsy89
tag
mikor lesz kapható itthon az 5S?köszi a választ.
-
joey04
titán
alakul a dolog, már bezárt a store.
-
VoidXs
nagyúr
Egyébként lesz egy külön kínai esemény is az este közepén, lehet hogy akkor mutatják be az 5C-t, és nem most.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
legiaap
félisten
Az apple oldalán is lehet majd nézni. De már most megy ott valami. Az mi?
Ez a tavaly keynote szerintem.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest