- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Gyuree91 #42749 üzenetére
Igen, ennek kurva nagy presztízse van ellentétben azzal, hogy nem kell a minden frissítéssel egyre fosabb appot megnyitni egyetlen állapotfrissítés miatt.
Twitterrol nem is beszélve.Persze megértem ha Ti csak emiatt használtátok.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
szekfizsolt
senior tag
Tényleg ne haragudjatok meg, hogy beteszem (ilyen nem létezik), de meg kell mutatnom...
Más: Hol tudnék olcsón matt és jó minőségű fóliát i4S-re. Az előzőt kb. 300ft-ért vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve, de fél év után kezd kifényesedni és vennék rá másikat...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Blaise
veterán
válasz szekfizsolt #42752 üzenetére
Erre van az OFF topic
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekfizsolt #42752 üzenetére
Ebay...
Pl én ilyet én rendeltem most, 3 munka nap alatt itt is volt.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
Kerdes: ha majd kijon az iOS7, es en nem akarok frissiteni, akkor a telefon bizonyos idokozonkent b*szogatni fog, hogy frissitsek mar, vagy nem?
-
oceanrush
senior tag
válasz vadászcsiga #42756 üzenetére
Es mit tudok ez ellen tenni?
Szerk.: Hogy puffadjanak fel.
Ja es koszonom a valaszt!
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz TheMarci #42760 üzenetére
Nem vonom kétségbe a 100-at. Pusztán jeleztem, hogy még nekem sem tűnt fel eddig.
(#42762) oceanrush: Én vagyok annyira oldschool, hogy telefonálni is szoktam. Mondjuk ilyesmire az öreg 6310 jobban igénybe van véve. Ez a 48 hívás azon naponta még piskóta.
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz oceanrush #42757 üzenetére
Azt tudod még tenni, hogy a szabad terület méretét nem nagyon engeded majd 2,5 giga felé! Akkor nem fogja leszedni magától a frissitest, csak jelezni fogja h van! Bár ez a 2,5 giga lehet majd több/kevesebb is (ios6 ennyit igényel h ota-n tudd frissíteni), ha tudni fogjuk mekkora az ios7 mérete!
-
vadászcsiga
félisten
Na megjött az első olyan frissítés Mailboxhoz ami a dropboxhoz kötődik (megvették ugyebár).
-
Blaise
veterán
Plants vs Zombies 2 tölthető, ha valakinek megvan még az új-zélandi accountja
-
bobooo
addikt
Van már tapasztalat béta 3-mal 4S-en? Még mindig olyan fos mint béta 1-2vel?
-
Blyan
félisten
válasz bobooo #42777 üzenetére
Nem fos, remekül használható. Respringem még nem volt, talán valamivel gyorsabb de a memóriakezelése mindenképpen királyság a korábbiakhoz.
Vannak és lesznek is még benne problémák, de én egyelőre fent hagyom. Ezt a korábbiakkal nem tudtam megtenni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
madgie
titán
-
kbadam83
senior tag
Valakinek volt olyan hiba beta 3 alatt, hogy kikapcsolt a készülék és csak home+power gomb kombóval tért észhez?
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #42789 üzenetére
Mert a kolléga ott lakik
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ck.
addikt
Vki tudja, h hol találhatóak az új Siri hangok az iOS 7-ben? Állítólag béta 2-től mar elérhető, de én még a béta 3-ban sem találom.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #42789 üzenetére
Mert az iOS7-nél már csak akkor tud megjelenni a noti centerben az időjárás, ha bekapcsolt helymeghatározással megy az app. Nos, Kisvárda meg bugos (eddig is az volt, de iOS 6-ig mentek a noti centerben a bepötyögött helyszínek is).
Szerk: kaki, nem kaki, notification centerre nekem kéne az időjárás. Durván hangzik, de úgy érzem most ezen múlik, hogy a közeljövőben maradok-e iOS vonalon, vagy váltok másra.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #42794 üzenetére
Nebosszancsámá, felkelek, kinyomom az ébresztőt, lehúzom a noti centert, hogy megnézzem , mi lesz ma, ott az időjárás, elhúzom az ujjam, ha esőt mond, akkor lehet nem bringával megyek dolgozni, stb.
Miért baj az, hogy így szeretem?
#796: nincs tökéletes rendszer, sőt, mindhárom nagyobb alternatívának van nyűgje (iOS-nek is). Annyi az egész, hogy az i4 lassan elöregedik, el kell dönteni, hogy merre tovább.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz madgie #42797 üzenetére
töltsd le a köpönyeget és állítsd be, hogy küldjön neked reggel értesítőt.
nekem reggel 6-kor küldi, felkelek, és már látom is, hogy milyen idő lesz reggel, délben és este. ja és nem csak zárolt képernyőre teszi ki, de a noti centerbe is.
ezért váltani...
ennyi erővel az appot is megnyithatod és ott lesz az időjárás, +10sec, atyaúristen.amúgy is az új rendszerben szövegesen lesz kiírva (ami nekem kaki), ergo ugyanezt tudja a köpönyeg app is. én azt használom inkább, mo.ra az pontosabb, ráadásul az appon belül van térkép is!
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Mióta van 0.99 eurós ár App Store-ban? Lemaradtam valamiről?
-
-Ben-
veterán
Ez a noticenteres dolog engem is érdekelne. Tatabánya van beállítva, bekapcsoltam a helymeghatározást, és semmit nem talál..... nincs is notiban az időjárás
„Nem határozható meg a helyzet”
wtf?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest