- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz CharlieDrop #30252 üzenetére
Azt erosen ketlem, mert universal app.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz CharlieDrop #30254 üzenetére
https://itunes.apple.com/hu/app/quickoffice-pro/id310723177?mt=8
En 0,89ert vettem 1-2honapja. De tenyleg jo app.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz DonThomasino #30221 üzenetére
Oplayer engem megfogott, egyszerű kezelni s ha jól tudom ingyenes is.
-
turbobusa
senior tag
Ne haragudjatok, hogy ismét egy hozzászólást nyitok, de kíváncsi lennék a véleményetekre. 140e forintért megérné iphone 5-öt venni? független, 16gigás, azért adja el az ember, mert megszorult, mennyire hihető ez?
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
Egyáltalán nem értek IOS-hez ezért bocs ha triviális a kérdés, de itthon a Google Maps-hez elérhető a hang alapú címbevitel?
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet én vagyok a hülye de sehol se találom azt hogy a gmail app-nak az értesítő hangját hol tudom megváltoztatni...Nem lehet
-
agabe
addikt
ha elofizus akkor ne vedd meg szerintem (siman nem fizeti a szamlakat, es akkor imei tiltlas utaln lesz egy ipod touch-od kb).
a fentibol kovetkezik, hogy csak akkor erdemes tovabb foglalkozni vele, ha fuggetlen (meg is van a szamla rola, vagy tudja bizonyitani )vagy feltoltokartyas,konstrukcioban vasarolt (ilyenkor perzse kell a szamla, es az elofizetoi szerzodes is amin fel van tuntetve a telo szeriaszama, imei-je) Ha barmi hianyzik ne vedd meg.
Ha egyaltalan nincsenek papirok ne vedd meg, ha barmi nem stimmelonek tunik ne vedd meg, szeriaszamot kerd el elore, ellenorizd, a dobozon is ugyanaz a szeriaszam legyen mint a telefonon, es a szamlan, egyeb hozza tartozo papirokon is. ha nincs doboz, vagy nem az a szeriaszam rajta mint a telon, esetleg nincs rajta semmi az is jelentheti, hogy mokolt / lopott keszulek, igy akkor se vedd meg.
Ha le van lakva nem er ennyit. Ha szep allapotu, es fuggetlen, meg minden rendben vele, akkor jo vetel.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tud valami jó helyet/boltot/webshopot ahol nem gagyi bumpereket lehet venni i4-hez? Nem slim kéne. Jelenleg az Ultra Case bumpere nagyon tetszik, csak nagyon drágán találni.
Valaki leírná, hogy egy hamis és egy eredeti bumper között mik az érdembeli különbségek?
-
M@te
senior tag
válasz turbobusa #30260 üzenetére
90 % hogy kamu mert ezt így akár 170-180ért is el tudná adni ha lenne egy kis esze ugyanis 210ezer az új ára. de csináld azt amit a kolléga javasolt. már persze ha EU garis és nincs rommá törve
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #30274 üzenetére
De ettől még nem hamis az, amelyik nem az Apple neve alatt kerül forgalomba - sőt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #30270 üzenetére
Az enyémen elvileg eredeti van és az is lekoptatta kicsit az előző tulajnál, tehát ez már úgymond nem szempont, úgy is mindig rajta lenne, nem zavarna.
Viszont itt a gombokra és a fogásra lennék kíváncsi.
-
B-L-A-C-K
titán
-
turbobusa
senior tag
válasz B-L-A-C-K #30282 üzenetére
Meredek, mondjuk ismeretlenül legyen valaki valóban olyan korrekt akkor se utalnék, mert ezek az emberek olyan képet alakítanak ki bennem, hogy szemrebbenés nélkül ezt látom mindenütt. Meglátom ír-e az ember, amúgy nem olyan életbe vágó a csere. Megnéztem a két számot, nem egyezik, ettől eltekintve lehet ez is még átbaszás.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz turbobusa #30283 üzenetére
A számot felesleges nézni, jobban utána néztem már ez az ember több mint 70 embert megkárosított, több mint 5 millió értékben, és rengeteg száma van, illetve számlaszáma...Persze gondolom a tiéd nem ez az ürge, csak arra írtam még is jobb körültekintőnek lenne, mivel a te esetedben se pár ezerforintos telefonról van szó...
-
M@te
senior tag
válasz Kapanyél #30289 üzenetére
pedig a független sokkal "biztonságosabb" letiltás szempontjából, sőt egyedül csak az a biztonságos, a többit mind letilthatják hiába akármilyen szerződés. én ha vennék, csakis függetlent vennék és biza megadnám érte a 180at is. 30-40k pluszt megér, hogy ne kelljen izgulni. ha pedig letiltják a másikat akkor van egy touch-od amit még 90ért sem tudsz eladni.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Möhe
addikt
Végre nekifutottam újra a JB-nek.
SBSettings (vele együtt Activator) -el szüttyögtem. Az Activatort magyarosítani akartam (mé ne) itt viszont már volt pár piros és sárga sor is a telepítés során. Vshare is felment ,majd jött ez a kép: [link] [link]
mi a f...? -
bigdady
nagyúr
Tudtok valami ingyenes, de használható ftp progit?
-
M@te
senior tag
nekem senki sem válaszol
amit nem értek: i4, jb, 6.1. csak az activator van fenn meg sbs. be van állítva hogy csak némításnál rezegjen. lenémítom, mindig rezeg, de ha smst kapok akkor soha! illetve ez így nem igaz ha le van zárva a képernyő vagy ha használom a telefont akkor NEM, de ha meg van nyitva az üzenetek akkor rezeg.
korábban fenn volt az auxo de azt töröltem.így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Kapanyél
őstag
Amíg nem lehet függetleníteni, addig biztonságosabb, bár az ember 40eFt-ért azért simán kockáztat, tudom.
Amúgy meg annyira nincs pénzük az embereknek, hogy a drága telefonok árát kénytelenek erősen csökkenteni az eladóknak, különben egyszerűen nem fogják eladni. Aki úgy gondolja, hogy 180e-et kiad most egy i5-ért, az megrendeli 210-ért is.
Egyébként érdekes, hogy mikor i4-et kerestem, direkt a T-seket kerestem, mert az tuti nem lesz a következő frissítéskor hirtelen Vodafone UK függő. Persze, a letiltás kockázata mindig benne van a pakliban, de azért az eladót mindig megfelelően szoktam tájékoztatni a következményekről.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
M@te
senior tag
válasz Kapanyél #30295 üzenetére
igen lehet hogy a használt mobilok árát csökkentik, de ebben sem vagyok azért olyan biztos. ami tuti az az hogy a szolgáltatók nem viszik lejjebb az árakat.
csak hogy a saját példámat említsem: egy 150 fős flottában vagyok benne a telenyomoréknál és több mint 2 éve használom az i4-et (nem tőlük vettem) gondoltam lecserélem egy 5-re. én naív azt hittem hogy a nagy flottára való tekintettel jár valami pár ezer forintos kedvezmény a telefon árából ami egyébként 209.990 Ft 2 éves előfizetés hosszabbítással. na pofára estem kiderült hogy nem jár. gondoltam egye fene megveszem részletre havi 8-12ért biztos odaadják megfelelő keződrészlet befizetése után. itt jött a 2. pofára esés. vállalati előfizetőknek NINCS RÉSZLET
de ha az utcáról besétálok mint magánember rögtön vihetem részletre a telefont. hol ebben a logika?
(lehet hogy én vagyok a buta, ha valaki tudja ennek a miértjét, világosítson fel!)így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
vadászcsiga
félisten
Tudtok olyan magyar hírportált amit ha Flipboardba beteszek nem sötét kockát mutat? Index.hu-t beállítva hol van cover fotó hol nincs. Olyat mint az amúgy is benne lévő News csatorna tud hogy minden hirhez kép is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs