- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz Pedramek #323183 üzenetére
14 Pro-nál kellett anno, de 15 Pro és 16 Pro esetében nem kellett. A különbség annyi volt, hogy a 14 Pro a megjelenés után hónapokkal került hozzám, 15 Pro és 16 Pro viszont launch nap környékén.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
-
nagyúr
válasz Pedramek #322625 üzenetére
Mert ők már szerintem sokszor megszopták ezt, és inkább igény szerint indítják a beszerzést az első időkben, és aki max visszamondja az megy a közösbe. Nekem is így lett 13Pro-m, egyszer csak megjelent a rendszerben, telefonáltam reggel és hopp lett.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
M1995
aktív tag
válasz Pedramek #322309 üzenetére
Köszi közben ránéztem YouTube-on, ahogy mondod úgy van. Csak hirtelen néztem egy cikket, nekem még nincs fent 18.1-et vagy kettőt megvárom. Vágom akkor, köszi az csak a szerkesztő felület. Cikkből a legjobb duma az új rendszerről: “You can ugly up your homescreen in unprecedented ways”
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Pedramek #304201 üzenetére
Én annyit írtam, hogy nem olcsó. Ezt szerintem egyszerű megérteni, nem? Nem hasonlítottam semmihez.
De ha már itt tartunk, Watch Ultra 2-re pl. lényegesen olcsóbb az iSTYLE 30ezres Extra biztosítása, ami még lopáskárt is tartalmaz, mint a 45ezres lopáskár nélküli AppleCare+.
A 0 önrészt pedig őszintén remélem, hogy igaz is (talán linkelsz is nekem valami hivatalos forrást ehhez), mert nekem is AppleCare+-om van Watch-ra is, iPhone-ra is.[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
válasz Pedramek #301236 üzenetére
Májusban vettem egy 14 PM-ot az istyle-ban. Meglepetésemre a garancia már február 24-től ketyegett, istyle azt mondta hívjam az apple-t, ők nem tudják miért lehet ez. Apple pár adategyeztetés után módosította a garancia kezdetét a vásárlás dátumára, de mondták, hogy alapból az első aktiválás időpontjában indul a garancia. Mai napig furcsállom ezt az esetet.
-
DGery
aktív tag
válasz Pedramek #301236 üzenetére
Ez nem így van...
Esetemben vettem Telekomnál (nem sufni GSM) 2db AW5-öt 2022 augusztusában ami akkor már kifutó termék volt (akkor már S7 is a végét járta, közel volt az S8 bemutatója).
Az egyiket egyből gariztatnom kellett és akkor szembesültem, hogy a gyári Apple gariból még 1 hónap volt hátra (a másikon is csekkoltam, annál pedig 3 hónap).
Hívtam az ügyfélszolgálatot, indítottak rá ticketet, be kellett scannelni a szmlákat, stb és átállították, hogy a vásárlástól induljon a dolog...
Igaz, hogy meg lett volna az 1 év Telekom gari, de ha már kiderült utánajártam a dolognak, de ez nem így van automatikusan.
Mintha régebben olvastam volna, hogy a hivatalos viszonteladó ha eladja onnantól pár napon belül indul a gyári gari alapesetben (a rendszerülből megy az infó a szériaszám alapján az Apple felé, hogy mikor lett értékesítve a készülék).
Szürkeimportnál egy úgy néz ki, h szürke GSM megveszi külföldről hivatalos helyen, ők lejelentik. Majd szürke GSM-nél áll pár hetet / hónapot miközben már ketyeg a garancia. Jóska-Pista megveszi, örül, h 20k-val olcsóbban jutott hozzá a már fél éve a polcon pihenő készülékhez. 8 hónap múlva valami megmurgyan benne, vinné egy hivatalos szervizbe, de közlik, h 2 hónapja lejárt (az 1 éves) Apple gari. Na ekkor elmegy szürke GSM-be, mert l a 3 év sávos gari, de szürke GSM közben megszűnt, a tevékenységet átvette barna gsm az üzletet, de nála nem él a 3 év sávos gari, mert másik cég (persze ugyan az a tulaj, alkalmazott)... Jóska-Pista pedig mehet a sóhivatalba.... Hallottunk már hasonló sztorit....by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
nagyúr
válasz Pedramek #301074 üzenetére
egy fél éve regisztrált ismeretlen beböfögi ide, az nem source/bizonyíték
"kicsit jobban utánajárnál" - az igen, látom arc az van
Apple Technical Support-ot hívtam nyáron, ott nem tudták megmondani nekem hogy mennyi az önrész... mondtam nekik hogy US/UK/DE/stb árak nyilvánosak fent vannak az Apple.com-on de a magyart nem találom és mondták hogy visszahívnak amint kiderítették - hát nem hívtak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest