- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz markknight #295949 üzenetére
'A merülés ellen nem tudsz mit tenni'
Dehogynem. Nemes egyszerüséggel ciklusfüggö a téma. Ebbe pedig a felhasználói szokások erösen beleszólnak. Ha tetszik ha nem, ez egyéni döntésen alapszik, ami szabad döntés, ki mire és mennyit használja, viszont következménye van.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Ngtx
aktív tag
Pontosan! Sajnos mostmár ez a mérvadó, hogy kell e telefont cserélni vagy sem... mit érek egy patika állapotú telefonnal ha 40 perc alatt a föld alá merül és tölthetem...
Tudom tudom akku csere, de annyit meg maga a telefon nem ér, hogy rá költsd, de mindenki más módszerekre esküszik.apple user
-
M1995
aktív tag
válasz Garada #295897 üzenetére
Az EU ilyenekben léphetne, számomra többet érne mint az USB-C. (ami környezetvédelmileg úgy sikerült 15 Pro port és A17 kontroller tudja a gyors adatátvitelt, de a gyors kábelt külön kell megvenni, a dobozban lévő csak sima)
Arról már vannak hírek könnyebbé kell tenni a felhők közti átjárást, ha pl. iCloud Photos-ból Google Photos-ba költöznél és fordítva.
Mindig utálom a jogi és törvényi különbségek miatt a digitális világban is mesterséges határok lettek. Legalább EU legyen egységes, egy EU App Store. Elköltözöl, utazol ne kelljen már szórakozni váltásokkal, streaming cégek régiónként más tartalom és egyebek. -
merqree
őstag
válasz markknight #295939 üzenetére
-
h1ght3chzor
őstag
Hol lehet 1199 USD-ért venni 15 pro maxot? Elszomorítanak hogy váltják a dollárt egyes helyeken.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
IntelKiller7
veterán
válasz h1ght3chzor #295958 üzenetére
Sehol, mert ezek netto arak az usaban.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Parson
addikt
válasz markknight #295955 üzenetére
'Meg amúgy is minek vigyázzak rá? Hogy a második tulaj egy zsír új telefont kapjon? A 13 Pro-t is úgy adtam el tavaly, hogy egy apró karcot nem találtál rajta.'
Egy hsz-en belül mondasz saját magadnak ellent. Ha nem vigyáztál volna rá egyáltalán, akkor bizony le(hete)tt volna karc, vagy vmi sérülés. Tehát ha nem is tudatosan, mégis figyeltél rá (vigyáztál rá) vmilyen szinten.
Amúgy meg senki nem mondja, hogy kötelezö rá vigyáznod. Ezen a téren még nincs törvényi szabályozás. Úgy használod ahogy akarod, mivel a te tulajdonod. És pont ez a lényeg. Mert aki meg szeret rá vigyázni, annak is megvan az oka, és az az ö dolga, hogy miért. Legyen az az ok a második tulaj, aki pl emiatt többet hajlandó perkálni, mint egy elhasznált vacakért, vagy pl szimplán azért, hogy hosszabb ideig kihúzza egy telefonnal. Mindenkinek egyéni szabad döntése.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
xhege
veterán
Feleségem I11-e köszöni jól van a gyári akksival még, pedig pár IOS verziót megélt már. Öcsém XR-je is teszi a dolgát. Egyikük sem hardcore user, de az IOS verziók miatt azt gondolom nem kell aggódni.
-
M1995
aktív tag
válasz lugosi #295959 üzenetére
Igen, mert ugye az EU előírás csak abból fog állni legyen egységes port töltésre. Nincs adatátvitelre kitétel. USB-C hisztinél mindig elfelejtik a kábelek közt van különbség és laikus user belefuthat, ha sima nem elég, külön kell gyorsat venni. Az plusz környezeti teher.
-
Norbi887
aktív tag
válasz Shyciii #295937 üzenetére
Hát ha ez így marad huzamosabb időre az jól fel fog b@szni.
Ha ezt tudom, várok inkább vagy egy-két hónapot, de úgy hogy az óra is frissített, így már nincs vissza.
Alapvetően amúgy minden tökre rendben van, meg tetszenek is az új feature-ök, de ez picit zavaró azért.Vagy amúgy az ilyesmi alapvetően nem zavar senki mást vagy csak én vagyok rá ennyire morcos? xd
[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
senior tag
válasz markknight #295941 üzenetére
Az always on displayt én sem merem 14 pro-n használni.
úgy lenne faja, ha csak akkor menne ha van valami notification. -
Parson
addikt
válasz Ricardo #295967 üzenetére
Mert ök elöállitás szempontjából zöldek. Az, hogy ki milyen felelötlenül vásárolgat, az már nem az ö saruk, és ez így érthetö is. Nem öket védem, csak ez logikus.
Ettöl még abszolut értelemben mindig lesz, ami miatt nem mondható senki zöldnek, hiszen mindenbe bele lehet kötni vmilyen szinten. Ha adnak kábelt, az a baj, ha nem adnak, akkor meg az, hogy egy nem zöld vállalat extra CO2 lábnyommal gyártott kábelét kell vásárolnod, mert az meg technikailag kompatibilis, csak egyáltalán nem zöld... szal komplex a téma, nem is kicsit, mintsem hogy rá lehessen mondani, hogy na ennyit a zöld kijelentésekröl.───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
M1995
aktív tag
válasz Ricardo #295967 üzenetére
Egyik legzöldebb tech cég. Követik az EU leendő előírását, ami olyan amilyen. Egyébként nem tudom van olyan cél, hogy pl. 2025 után már csak USB-C laptopot lehet árulni? Különben soha nem történik meg az átállás, megveszem a drága Logitech egeret és USB-A izét adnak hozzá.
-
madkiller
őstag
Van itthon 6 db 25Wos samsung töltő, 1 db 45Wos. Ugreen 2mes papírforma szerint 100 Wos fonott USB C kábelekkel. Samsungon mennek is csövön. Vajon milyen sebességgel fogja tölteni az I5 Pro Maxot?
-
lorcsi
veterán
Promoban kiprobaltam az apple tv-t
de nincs idom nezni
ezt mutatja az elofizus oldal:
[kép]szerintetek ez alapján meg fog-e automatikusan újulni vagy korábban sikeresen lemondtam ?
ha nincs meg lemondva, akkor azt hol tudom megtenni ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
haddent
addikt
válasz Parson #295947 üzenetére
Power user vagyok, de inkább "enterprise" szemszögből, nem játszom rajt meg semmi baromság. Az iPhone 11 Pro 80% -on áll és használhatatlan. Folyton merül, tölteni kell, nyűgös, borzalmas, kifejezetten nyűg nem "élmény" meg nem "könnyíti" a dolgom. Egy évig teljesen hibátlan szokott lenni, a 2. év tök jó, a 3. évben már nagyon takony.
Meg kell venni hozzá AppleCare+ -t vagy biztosítás azt szarni bele, kicseréltetni. Vagy eladni és cserélni -
rabbit87
tag
üdv!
Tudna valaki segíteni adatok pc-re másolásával kapcsolatban?
ES File explorer-el dolgozom.
Laptop (Win10) szépen fogadja a küldött fájlokat, amit megosztok rajta pedig le tudom hívni telefonra.
Problémáim:
1. lassú, max 3 MB/s az adatátvitel oda-vissza is. Másik Iphone-ra Airdroppal töredéke idő az adatcsere.
2. PC-re másolás során a fotók dátuma a létrehozás, tehát arra az időpontra módosul, amikor felkerül a PC-re. Én szeretném, hogy ez az időpont a készítés dátuma maradna, ami a tulajdonságoknál látszik is.
(Beállítások > Fotók -> átvitel Mac-re vagy PC-re menüpont eredetik megtartására van állítva!)
köszönöm!Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
Topikgazda
válasz lorcsi #295974 üzenetére
Beállítások/Nevedre kattints/Előfizetések menüpont alatt látod a konkrét információkat: [kép]
Sikeres lemondást követően kiírja, hogy még meddig tudod használni (a már kifizetett díj miatt) a szolgáltatást. Ez ugye a következő megújulás dátuma (volna, ha nem mondod le).
-
Godfather
aktív tag
válasz Flashback #295892 üzenetére
Hello. Annak idejen, amikor kulfoldre koltoztem, nekem is ez volt a gondom, hogy magyar ID-vel nehany alkalmazas nem volt elerheto. Ezert csinaltam egy francia reget is, francia bankkartyaval. Az appstoreban lehet valtani felhasznalot, igy minden nekem fontos alkalmazas elerheto. Appfrissitesnel neha keri a masik ID jelszavat.
Amikor mar sikerult minden magyar kotottsegtol megszabadulni, akkor migraltam a magyar ID-t franciara. A franciat meg azert a biztonsag kedveeret magyarra. Adatvesztes nem volt, az icloud elofizetesre nem emlekszek, hogy barmi gond lett volna vele.A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
-
Norbi887
aktív tag
válasz norbertoth #295982 üzenetére
Ez kérlek a 14 Pro-n viselkedik így a legfeltűnőbben, de próbaképpen feltettem a 11 Pro-ra is, és ugyan az alap 60Hz miatt nem annyira feltűnő, de látszik, hogy alapvetően ugyanazt produkálja az értesítési központ az első lehúzásakor. Lapozol egyet a főképernyőn, lehúzod a notificationöket, és látszik is rögtön amiről beszélünk.
Természetesen félreértés ne essék, tisztában vagyok vele hogy az RC build után még bőven változhat, és változni is fog nagy valószínűséggel a következő kiadás, de ha ez így marad hétfő után is, az azért elég csúnya lenne szerintem.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Jaded
őstag
válasz kakuk.tamas #295781 üzenetére
Ha ez lesz a végleges, akkor igencsak bajban leszünk
Renault Megane IV Limited
-
BeastMode
őstag
Márpedig az RC kiadás általában egyenlő a végleges builddel.
-
Topikgazda
válasz lorcsi #295980 üzenetére
A kép alapján aktív a szolgáltatás és ha legkésőbb szeptember 28-ig nem mondod le, akkor 29-től meg fog újulni.
Az viszont nagyon furcsa, hogy miért nincs ott aktív “előfizetés törlése” gomb…Kaptál ilyen megerősítő e-mail-t, amikor aktiváltad a próba időszakot? [kép]
-
Razzul
őstag
-
Flashback
addikt
A hőmérséklet is befolyásolja persze! Viszont annak tartósnak kell lenni. Az hogy egy nap egy órát 45fokos azt meg jól bírja. Ellenben a cellafeszültség jobban befolyásolja.
A táblázat teljes ciklusokról ír. Merőben más ha 20-80% között tudod tartani és rátöltesz.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
válasz kchris78 #295990 üzenetére
Hol írtam olyat hogy ne limitálja be??
Kérlek olvasd el a hsz-mat még1x.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
ADAM1337
nagyúr
Adott egy iphone 11 16.1 ios-el, és egy ipega 9217-es kontroller.
Leírtak szerint IOS mode-ba társítottam a kontrollert a telefonhoz, viszont szimultán csak 1 input-ot vesz be a telefon tehát ha a bal kart mozgatom és megnyomok egy másik gombot elengedi a kart és utána hajtja végre a gomb-ot.
Van tippetek mi lehet a probléma ? (egy s23-mon android mode-ba szimultán megy 8-10 input is spammelve) -
-
victorhun7
tag
Az új IOS frissítéssel most már a régebbi ájfonok is megkapjàk az usb-c csatlakozót?
-
Thewent12
aktív tag
válasz victorhun7 #295996 üzenetére
Igen, az első generációig visszamenőleg.
-
Topikgazda
válasz victorhun7 #295996 üzenetére
Komolyra fordítva: ha nem is egy iOS frissítés által, de valóban elképzelhető, hogy bizonyos, még gyártásban levő iPhone-modellek a továbbiakban USB C csatlakozóval szerelve kerüljenek a piacra.
Mobilaréna-hír: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest