-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Fritz Teufel #290902 üzenetére
Igen, ennek a javítása még várat magára.
-
bigdady
nagyúr
Pár hete ha safari böngészósávba írok be valamit amit akarom google kikeressen sokszor safari nem tud betölteni hibát dob és csak többedig frissítésre újra beírásra keres csak. Másnál is? ios szórakozik?
-
Topikgazda
válasz Cyberbeni #290906 üzenetére
Igen, ilyen is megtörténhet. Pont azért teszteltem több alkalommal a Waze alkalmazást, hogy lássam: egyszeri baki történt, vagy rendszeres a tévesztés. Mivel ez utóbbit tapasztaltam, így inkább nem alkalmaztam tovább. Persze, az én esetemtől, illetve az imént i400 által írottól eltekintve, elfogadom, hogy sokatok számára viszont megfelel a Waze. Nekem inkább az Apple jobb, megint másnak a Google vagy egy további másik App. Jó, hogy lehet választani.
-
Parson
addikt
válasz Zsolt,72 #290907 üzenetére
Próbálgattam ezt a Waze-t mostanság én is, és mindig abba futottam bele, hogy ez a majom app állandóan le akar terelni az autópályáról Magyarországon és (onnan nézve) külföldön is... a trafikat sem jelzi mind elöre (Ausztriában van kirakva egy rahedli új fix trafi)... eléggé tré lett a szememben, hogy így fejezzem ki magam...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Shyciii
veterán
válasz Parson #290908 üzenetére
mindig abba futottam bele, hogy ez a majom app állandóan le akar terelni az autópályáról Magyarországon
Felvitted a megfelelő autópályamatricákat? Mert ha nem, akkor nem is fog vinni az autópályán. Plusz ne legyen bekapcsolva az autópályák elkerülése, mert akkor szintén ki akarja hagyni.
Amúgy tavaly Waze vezetett Prágába, és Krk szigetére is problémamentesen.
-
IOX
tag
Sziasztok! 8+ fog még kapni biztonsági frissítéseket?
-
Parson
addikt
válasz Shyciii #290911 üzenetére
Srácok, Magyarországon lehet, hogy ez a megoldás (köszi a javaslatot, megnézem akkor ezt), de Németországban nincs matricarendszer, itt ingyenesen használom az autópályákat, és mégis le akar terelni... ki is kapcsoltam a p***ába hétvégén mikor használni akartam egy hosszabb túrán.
-
SharpSA
veterán
Ahogy már előttem is írták, be kellene állítani egyszer rendesen a waze-t és utána jó lenne az. Én napi szinten használom, mert csak ez ismeri a megyei matricákat és nincs vele bajom. Az útvonal tervezése számomra nem mindig ideális, de nem mindig arra megyek, amerre javasol és akkor újratervez.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
dud998
őstag
Azt még igen. Főverziót nem fog többet.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
atiska007
senior tag
A saját battery health infó mennyire megbízható?
Csak mert most ránéztem kíváncsiságból és 97%.
Vásárlás ideje: 2022. májusLétezik, hogy több mint egy év alatt 3%-ot degradálódott csak? Ez nekem nagyon gyanús...
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz atiska007 #290920 üzenetére
Létezik. Biztos, hogy a telefonod elégé fölötte volt a névleges kapacitásnak. Enjoy!
Előrendelt volt a telefonom és most 99%-on áll. Ez s/kb 10 hónap.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
atiska007
senior tag
-
Parson
addikt
válasz Shyciii #290916 üzenetére
Nincs bekapcsolva, nem is volt.
Ezen felül is matricákat kell beállitani??? Komolyan mondom, ez röhej, de OK, beállitottam ezeket is most... ettöl függetlenül Németországban, ahol élek, még mindig nem változott a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Eltűnt az a beállításokbol a adat mód állítása (4G,5G)
Ennek mi lehet az oka?
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Mac-es topicban már prbálkoztam, de nemigazán kaptam választ, de hátha itt...
MacOS-re tudnátok valamilyen progit ajánlani, amivel lehetne látni az iPhone-on lévő dokumentumok és adatok melyik programhoz tartoznak?
Windows-on a 3utools-al azt láttam, és az adott progit tudtam törölni, vagy cache-t, adatokat törölni, de Mac-en nem sikerült rájönnöm hogyan lehet (csak annyit látok Finderben, hogy jelentős arányban foglalt a tárhely ezekkel)
Köszi a segítségetby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Fritz Teufel
addikt
Beállítások -> Mobilhálózat -> Mobiladat-lehetőségek -> Hang és adatok
Enjoy
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
kory24
őstag
válasz Fritz Teufel #290928 üzenetére
Köszi
Mintha azt venném észre mióta van 5G sokkal gyorsabban merül a telefon.
Más nem vett ilyet észre ?
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz kory24 #290929 üzenetére
Igen, az 5G több delejt igényel. Nekem otthon a lakásban elérhető és gyorsabb mint amit a Wi-Fi routerem lead, de nem használom pont emiatt. A router lesz cserélve
-
Topikgazda
válasz atiska007 #290920 üzenetére
Ha van mac-ed, Coconutbattery app mutatja, mennyi a tényleges kapacitása. Nekem is a névleges felett van gyárilag valamennyivel, 14PM, előrendelés, még 100% 70 ciklus után. Persze, ahogy az lenni szokott, majd kb. egy éves korában "aktualizálja" magát a kijelzés, és több %-ot romlik egyik hétről a másikra. Tehát nincsenek illúzióim, annyi max a szerencse, hogy a néveleges felett volt kicsivel, azért mutat még 100-at (viszont az látszik, hogy kb. 104% volt a coconut szerint, az most jár 101 körül.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Shyciii
veterán
Nem is olyan régen szintén megírtam, hogy az 5G többet fogyaszt. Cirka 4-en estek nekem, hogy ez baromság.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Topikgazda
Nálam nem volt az autópályán való utazás vagy az azon keresztül történő tervezés során probléma. Külföldön nem teszteltem, hazánkban pedig éves matricával rendelkezem, amit hozzá is adtam a Waze-hez. Nekem a megyeszékhelyeken, kis-és nagyobb vidéki településeken vérzett el, ahol van helyismeretem (szándékosan ilyen helyen teszteltem, nem ismeretlen környéken). A főváros rendben van, autópálya szintén, ellenben ezeken kívül sajnos kudarcot vallott.
Ha elvégezted a többiek által javasolt beállítást (ugyebár, itt nem a pályamatricára gondolok, mert az nincsen Németországban), érdeklődve várnám az eredményt, volt-e javulás nálad. Minden visszajelzés érdekel, ezért követem a Waze-topikot is. [link] -
Topikgazda
válasz szabonagyur #290937 üzenetére
Köszönöm, mert érdekel minden vonatkozó információ.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Zsolt,72 #290938 üzenetére
Ma adtam le egy jelentést, hogy a cégem (ahol dolgozom) címe egy házzal előrébb van jelölve. Ahogy a kapu elé értem jelzett, hogy megjöttem. Az egy idegen cím. Valójában egy céges parkoló hosszal tovább kell mennem hogy beforduljak a céghez. Közben rájöttem hogyan tudom magam is javítani notebookról, de már közben valaki elvégezte. 19 óra múlva térképfrissítés. Kíváncsi vagyok
Még soha nem adtam le hibajelentést és főleg nem nyúltam a térképbe. De ma ez is megtörtént[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
iPhone SE A1723-asom van 14.4-es szoftver verzióval.Tudja valaki, hogy hogyan lehet róla képeket és videókat rámásolni Windows PC-re?
Mert csak addig jutottam ez ügyben, hogy az adatkábelével összekötöttem a Windows PC-vel, az fel is ismeri meghajtóként a telót, de másolni sajna nem enged semmit a telóról.
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
válasz Salamander #290947 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan, hogy feloldottam-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest