Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlf
tag
válasz
ittakary #210539 üzenetére
Dara:
Tegnapelőtt én is lőttem egy ilyet, előtte sosem (fél éves XR). Azt hittem, hogy a neon villogása miatt lett ilyen. Melyik iOS-en vagy?ittakary:
Az iOS 13.2-ben aktiválták a Deep Fusion képfeldolgozást, XR-en persze nincs ilyen, de lehet, hogy ezzel kavartak be valamit. Én legalábbis ebben reménykedem... -
hemaka
nagyúr
válasz
markknight #210544 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezek a vicces állatok lennének?
-
válasz
Mármint 13.3 alatt.
-
markknight
veterán
Olvastam, hogy iOS 13 alatt végre kikapcsolhatóak a memoji stickerek. Szóval aki nem tudná, annak itt a gyógyír arra a förtelemre. Gondolom decemberen jön a public.
Update: 13.3 alatt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
burgatshow #210537 üzenetére
Hálás köszönet, a harmadik pont volt a gond, valamikor kikapcsolhattam az óra fül alatti idő felolvasást. Thx!
-
tomee77
csendes tag
Sziasztok,
A telefonom elmúlt 2 éves (i7), az akkum már csak 76%-os és elég gyorsan is merül már.
Székesfehérváron valaki cseréltetett már akksit valamelyik szervizben (pl: iKonzol).
Ajánlott/nem ajánlott? Vagy vigyem el hivatalos szervizbe?
Köszi.
T -
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #210535 üzenetére
Pedig próbálták rendesen mosdatni a Mobilarénás cikk alatti fórumban. Jöttek a viszonyítgatások az iPhone 11-hez, miközben arról próbálták elvonni a figyelmet, hogy a legújabb Pixel is törik, mint a ropi.
S3 Nike+
-
burgatshow
veterán
válasz
Mr.Silkó #210532 üzenetére
Ezt ellenőrízd végig kérlek.
-
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #210533 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
-
-
Mr.Silkó
veterán
Valaki tapasztalt olyat, hogy Watchon a Mickey és a Minnie óraszámlapok nem mondják be újabban a pontos időt érintésre? Természetesen nincs lehalkítva az óra, amikor próbálgatom, hiszen ez korábban is némította ezeket az óraszámlapokat. Az újraindítás sem segített. A kisfiam imádja őket, azért vannak beállítva a Watchon.
Először azt gondoltam, hogy elállítottam valamit, de napok óta nem találok semmit, ami indokolná, hogy miért némultak el ezek a számlapok, tízszer végigzongoráztam minden beállítást, de semmi ötletem.
Egyébként az Emlékeztetők app továbbra is kuka Watchon, a 6-os WatchOS verzió óta. Egyszerűen nem szinkronizálódik.
-
Screeder
csendes tag
válasz
bjergerking #210324 üzenetére
Koszonom a valaszt, ugy tettem, ahogy mondtad.
Reggel 6:00 kor vettem le 100-on, most 23:54 kor van 17 %-on, 5 es fel oras kepernyoidovel.
Meg egyszer koszonom! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
freelanced #210472 üzenetére
Edzéshez nincs használatban, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Korábbi AirPodsom nem volt ezelőtt, EarPodsot természetesen használtam, ahhoz nagyjából hasonló a komfortja és viselési érzete a második generációs AirPods-nak.
Valóban nem szigetel annyira, már csak a kialakítása miatt is, de én így sem szoktam 80 dB felé menni átlagban, ezt egyébként nyomon követi igény esetén a gyári Egészség app is. -
nagyfejü
őstag
válasz
burgatshow #210520 üzenetére
köszönöm.
-
Sziasztok!
Mennyire érdemes aktiválni a béta profilt? Mennyire szoktak bugosak lenni az első nyilvános béták?Mehetnek ezek olyan telefonra ami mindennapi használatban van?
-
hemaka
nagyúr
válasz
freelanced #210515 üzenetére
Igy van, Eu szabalyzas szerint max 85decibel lehet bekapcsolt korlatozassal es 100 kikapcsolttal.
-
herdsman12
őstag
válasz
pana0017 #210513 üzenetére
A gyári kábelen az USB csatlakozótól 15 cm-re halvány felirat van.
Nálam másfél éve működik egy HA-n 1000 Ft-ért vásárolt, utángyártott kábel. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Csináltam mentést az itunes el , amit utána nem állitott vissza irási hibára hivatkozva!Van valami más tuti visszaállitás? A 3utools már nem preferálja az ios 13 at!
Ugy néz ki öröklöm a lányom 8+ át. Arra rá lehetne applikálni a 7 es mentését?
Almáséknál hogy müködik a telóváltás? Simán átteszem a sim et és ennyi?
üdv -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Szeretnék gyári lightning kábelt (és töltőfejet) venni. Nézelődtem itt HA-n és gyanúsan jók az árak
Ezt néztem ki pl. Szerintetek mennyire megbízhatóak? Vásárláskor valahogyan biztosra lehet menni?
-
bigdady
nagyúr
Ios 13 alatt Safariban hová lett az asztali mód betöltés?
illetve a képek infóit hol tudom megnézni mi a felbontás stb -
Süvi
őstag
válasz
Kicsirics77 #210508 üzenetére
Köszönöm, azt mindig szoktam; továbbítom majd.
-
Süvi
őstag
válasz
Kicsirics77 #210500 üzenetére
Köszönöm, akkor ebben az esetben ha jól értem a használt termék megvásárlójának nincs félnivalója.
-
delon
tag
Sziasztok!
Adott egy garanciális iPhone 8 Vodafone-os. Folyamatosan dobja a hálózatot ilyenkor nem vagyok elérhető. Ilyenkor ha garanciába vissza viszem akkor cserélik a telefont? Az Apple által kiadott ios 13.2 van a készüléken. Nagyon idegesítő ez a hálózati hiba. Kell azt nekem tudni miért nem működik megfelelően a telefonom? A szoftver vagy a hardver miatt? Egyszerűen nem jó és cseréljék ki. Ha ez minden iPhone 8 érint akkor X re , vagy iPhone 11 re bánom is én. De ez nagyon gáz így. Tegyem vissza 3G re ez a megoldás? Nem ez biztos nem megoldás. Nem azért vettem +200.000 Ft ért ezt a készüléket hogy 3G-n használjam.
Érdekel a véleményetek a garanciális cserével kapcsolatba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest