- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz bnorci71 #206200 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint a jotallast barhol szavatossagot csak a vasarlas helyen intezheted, aztan hogy majd ok hol javittatjak az mas teszta, de 2. evben mar csak abba az uzletlancba mehetek intezni ahol vettem.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Prowler
senior tag
Egy nagyon jó akció keretében be tudnám most számíttatni a 8 Plus-t egy új 11 árába. Erősen elgondolkodtam, habár eddig kicsit ódzkodtam a Face ID-től. Péntekig kéne döntenem, de addig gondolom nem lesz teszt a 11-ről...
Szerintetek tényleg 4 GB RAM lesz majd benne?
Valamint nem tudom mekkora visszalépés lenne az ultrawide kamera a telés helyett - sokat romlik így a képminőség ha közelítesz?Minden másban előrelépés lenne - chipset, sztereó videófelvétel, éjszakai mód, stb.
Ti mit gondoltok - főleg akik 6s/7/8 modellről váltottak XR-re - nem bánnám meg?Veremivadék Undorkutya
-
veterán
-
veterán
válasz Prowler #206205 üzenetére
Teszt elég valószínű, hogy nem lesz hiszen aznap fog megjelenni a telefon.
YouTube-on esetleg még aznap lesz pár gyors teszt, de a arénás szerintem legalább egy hét csúszással.
A sima 11 igen, 4 GB rammal fog jönni.
Kamera pedig még mivel nem volt ilyen iPhone-ban nem lehet tudni. Samsung és egyéb androidra én nem alapoznék, mert alapból teljesen szaturáltabbak a színek.
Nem hinném, hogy mivel a kamera újítás volt az idei "fő" attrakció, rosszabb lenne bármivel is!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Prowler
senior tag
-
delon
tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne eladás előtt hogyan kell kilépni a telefonból, úgy hogy ne maradjon semmilyen adatom rajta illetve a vevő is tudja rendesen használni.
Ha a Helló Üzenet jelenik meg bekapcsoláskor az akkor biztos hogy ki vagyok lépve illetve adatok nélkül van a telefon?Köszönöm a gyors válaszaitokat
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Mekkora duma 😀
Mást is találnak meg ilyenekkel?
Remélhetőleg a “Sign in with apple” használata majd csökkenti az ilyen bejövő maileket. Nem tudom honnan szedik ki a mail címem, pedig tényleg mindig csak akkor adom meg s ott ahol nagyon muszáj ..[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
hemaka
nagyúr
válasz Prowler #206205 üzenetére
Én 8plust váltottam XS-re és nem bántam meg, már csak a mérete miatt sem, sőt igazából azért váltottam, mert nekem a 8plus is bőven elég volt mindenre. A faceid megszokható amúgy, nem ördögtől való, sokszor hasznos tud lenni, pl a messenger üzenetek elolvasására, csak ránézéssel.
-
veterán
Egy iPhone 8-at használok átmenetileg.
Eddig nem osztottam sűrven netet, de most korlátlan csomagra váltottam és arról netezek laptopon.
A lényeg, hogy borzasztó meleg a telefon. Ez "természetes" dolog töltés és net osztásnál egyszerre?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Rage47
veterán
válasz ILLDisPozed #206211 üzenetére
más oldalak is kiadják vagy éppen ellopják tőlük az email címed, itt tudod csekkolni
[link] -
parandroid
félisten
válasz aujjobba #206219 üzenetére
Nekem is csinálja, amikor beülök az autóba, és csatlakozik a kihangosítóhoz, akkor megpróbálja a felhasználói szokásokból kitalálni, hogy vajon hova indulok, az hány perc lesz, és melyik úton érdemes menni. Aztán ezt kivillantja a garmin okosóra kijelzőjén. Ami érdekes, hogy az iphone-on értesítésként nem jelenik meg. Gyorsan tanul amúgy, egyhetes nyaralás felénél már tudja, hol a szálloda, és egész jól kikövetkezteti, hogy mikor indulok oda vissza. Gondolom az appokban a reklámok is (többek között) ehhez igazodva jönnek...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Rage47 #206220 üzenetére
Minap egy egészen kreatív email jött, aminek már a subjectjében benne volt egy régen, de akkor is csak eldobható webhelyeken használt jelszavam (egyszeri, tök lényegtelen regisztrációkra használtam). Azt írta, hogy feltörte a jelszavamat, ezzel bejutott a számítógépemre, a webkamerámmal lefilmezte ahogy... khmmm... foglalkozom magammal, és ha nem fizetek neki 2 bitcoint, akkor az összes kontaktomnak elküldi a videót. Három napig kitartóan próbálkozott, szóval szerintem nem nagyüzemi hack volt, hanem valamelyik manuálisan is böngészhető kiszivárgott email-jelszó adatbázis alapján kísérletezett. Ha csak 1-2 ember bedől neki, már jól keresett vele...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Prowler
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, végül is belevágtam, pénteken megjön elvileg az új cucc.
Veremivadék Undorkutya
-
juhaszroli
tag
Vezetéknélküli töltőből ki milyet használ? A legjobb a gyári, vagy van egyéb márka, ami jó minőséget hoz?
-
tboldi
nagyúr
válasz juhaszroli #206229 üzenetére
Gyári csak lett volna, de elkaszálták. Amúgy szó szerint bármi jó, ami Qi szabványt használ, nekem egy egyszerű Ugreen töltőm van.
-
Norbi.
őstag
válasz juhaszroli #206229 üzenetére
-
veterán
Tudnám, hogy mit kapna az iPhone, ha úgy nézne ki, mint az új [Mate 30 Pro] fog elvileg...
Mondjuk a kamerája közel olyan, mint a Mate 20-nak volt, mégsem ment ennyi "cigánykodás".
Mondjuk az Apple mindig is jobban kapta tehát nem meglepő..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gabor128
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #205342 üzenetére
Szia!
Múltkor valahogy meg tudtam csinálni. De most hiába dugom rá nem dobja fel a "megbízható eszköz" üzit.
Az eszközkezelőben felkiáltójellel van. Mindig ezt csinálja alapból. Nem tudom múltkor hogy csináltam. 20 percig nyomogatom aztán megunom. Applés fos. Nokiánál nem vacakol a rendszer azonnal felismeri és lehet másolgatni. -
FuRiONight
őstag
válasz markknight #206235 üzenetére
Megcsinàlta jó elöre a dolgàt, ne aggódj.
Nem bànom, hogy Ive tàvozott, kell a vèrfrissitès, Cock lehetne a következő.
-
tothjozsi96
addikt
válasz markknight #206235 üzenetére
És az kinek köszönhető hogy alig változott valami az XS óta?
Tök lecserélném az i7-et, de még az XS is túl drága ahhoz képest amennyivel jobb.
-
markknight
veterán
Bétásoknak éles az Apple Arcade, eddig tetszik a felhozatal.
-
hemaka
nagyúr
válasz FuRiONight #206237 üzenetére
ideje volt, hogy menjen szerintem is. amit a mac proval is művel, kabaré.
-
törölt tag
válasz FuRiONight #206237 üzenetére
Majd Forstall belovagol Cupertinoba a jogos örökségéért, amihez Cook és Ive miatt nem jutott hozzá.
-
FuRiONight
őstag
válasz #86564352 #206243 üzenetére
Kellene egy új csapat, aki màskèpp làtja, mint az eddigiek: Jony Ive - Tim Cock - Phil Schiller hàrmas levàltàsa szüksèg lenne. Ive màr tàvozott, Tim helyett Jeff Willims a kiszemelt (màrmint pletyka szinten), Schiller meg...
Scott Forstall is visszajöhetne a "csapatba".
Remèlem ez elèg lenne a vàltozàshoz. De az biztos, hogy Cock nem egy karizmatikus vezető Williams-el ellentètben (de majd kiderül).[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz FuRiONight #206244 üzenetére
Direkt írod Cocknak?
-
FuRiONight
őstag
válasz tboldi #206245 üzenetére
Bocsànat, nem direkt volt.
(Vagy mègis?)
Jobs nem èrtem, mièrt őt vàlasztotta utódjànak. S.J is szeretett a szinpadon lenni, de az ő eladàs módja magadàval ragadó volt (szvsz). Tim-è nem az, sőt meg sem közelíti. Vezetökènt pedig biztonsàgi jàtèkot jàtszik. A telefonok jók, de azèrt az a sok 'amazing, increable' màr nekem is fàjt, Schiller meg kész vicc volt a keynote-on. Kell a frissitès a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz FuRiONight #206246 üzenetére
De mi a baj Cookkal? Én már megszoktam, roppant szimpatikus. Kimaxoltuk a mobilpiacot a következõ 5 évre, szal nagy csodák nem fognak történni. Cook alatt rengeteg szuper dolog jött.
Más gyártóknál más vezetõk vannak, mégsem tudnak elõrukkolni semmivel.
[ Szerkesztve ]
-
bilon73
aktív tag
válasz markknight #206247 üzenetére
én is azt érzem, hogy nem tud senki újítani.
kamera, kamera, kamera....ennyi.
amíg nem találnak ki valami új kommunikációs formát és mit lehet még kitalálni? addig ez lesz. a technológia meg valszeg még nem tart ott, hogy ennél a felépítésnél ami most van, drasztikusan mást csináljanak.
Szolgáltatásban talán az AI asszisztens lehetne jobb. Vagyis nekem az jobban bejönne, ha SIRI, vagy a google a, vagy cortana, vagy akármi használhatóbb lenne.
Esetleg még a FaceID lehetne okosabb (fekve, távolabbról) -
FuRiONight
őstag
válasz markknight #206247 üzenetére
Nem szimpatikus szàmomra ès maximàlisan a profitra hajt. (Persze egy cègnek mi màs lenne a cèlja ha nem a profit). Ezt tèny ès valóan jól csinàlja. Nem tartom karizmatikus, erős vezetönek (aztàn lehet èn làtom csak így).
Keynote: Szàmomra túl sok a körítès, ne csinàljanak úgy, mintha nem lètezett volna az X szèria. Ez egy X szèria upgrade lett, ès a hiànyossàgok/elmaradàsok nagy rèszèt pótoltàk. Mondjàk el, hogy ebben ès ebben lett jobb az új modell ès nem csak a kameràban. Az embereknek szvsz nem a legjobban lett bemutatva az 11-es szèria. Illetve
rengeteg mindenről lehetett volna a keynote-on beszèlni, pl. ott az U1 chip. A Pro modellek elnagyolt bemutatàsa. Stb..Màs gyàrtók bemutató meg csak paródi.
Samsung Galox Note ten! -
törölt tag
válasz FuRiONight #206244 üzenetére
Én Craig Federighit bírom egyedül a mostani bandából. Legalábbis azok közül akik szem előtt vannak bemutatókon. Biztos amúgy a háttérben rengeteg tehetséges és profi fejlesztő van, kérdés az odafent meghatározott marketing és üzleti szempontok mennyi mozgásteret adnak nekik.
Egészen más kérdés ha user szempontból nézem lehet Tim Cook nem mindig jó, ha részvényes lennék viszont nagy királynak tartanám. A Microsoftnál Satya Nadella ugyanígy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest