- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Két készüléket hozott a Nubia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Nem csípem a Majkát, de azzal a gondolatával maximálisan egyetértek hogy egy férfi ne viseljen ilyen "csipogót". Röhejesen néznek ki egy férfi kezén.
Vagy valami elegáns hagyományos óra vagy inkább semmi, de ezek a túlárazott, színes-szagos ehulladékok..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Trailblazer
veterán
Hááát nekem a feleennyi lenne a "'megengedhető árú"...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Lajmund
őstag
Nettó hülyeség. Meg kit érdekel Majka? A régi óra csak az időt tudja mutatni meg ékszer. Kik hordanak ékszert? A nők. A férfiasság nem itt kezdödik. Sokkal nagyobb poén egy okos eszközt hordani ami tud egy csomó mindent az elavult sima órákhoz képest és pluszba megkönnyíti az életed és nem kell elövenned a telefont fizetéshez vagy üzenetküldéshez mert csak simán bediktálod és rányomsz hogy küldés. Uszásnál nem kell számolnom mennyinél tartok mert az óra ezt is tudja. Folyamatos pulzus követés vagy bármi ami nem jut hirtelen eszembe. Most hogy egy diszpinty kis Lakatos Majka mit gondol pont leszarom meg az összes kamu macsót. Ugyanmár.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
.mf
veterán
Nem vagyok a kütyümánia híve, sőt, órát se hordok már legalább 15 éve; azonban az átlagnál sokkal többet mozgok, vagyok kint a természetben, csinálok akár elég extrém utakat (most ősszel Izland bringával-sátorral, tavasszal volt vadkempingezve sivatag Jordániában, tavaly 3000+ hegyek, meg korábban Himalája, sarkkör, stb). Egy ilyen nagyon praktikus lenne, ha pl. rá tudnék pillantani rajta a térképre és az órára, nem pedig a zsebemből kéne előkotorni a mobilt, és levenni a kesztyűt, hogy az ujjlenyomat-olvasó felismerjen és a képernyőn tudjak tapicskolni, amíg el nem gémberedik a hidegtől...
Jó cucc, de én is drágállom még egy kicsit, és az üzemideje túl rövid.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
PeteePeti
őstag
Hát neked nem is az ilyen gagyi órák valók akkor, hanem egy csúcs Garmin! Na azok pont az ilyen kalandoroknak vannak kitalálva! Egyszer ruházz be egy olyanra és látni fogod, hogy neked minden pénzt megér majd! Nem csalódnál benne az biztos!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
MC Pite
veterán
Epix-et 210ért vettem (kibontott volt), na ott az 5 gombos kezelés, térképhez meg a tapi, elég jó felbontással.
Bringához nem a legjobb az amoled (akkor fenix), de ha a csuklólendítés nem hátrány, simán jó lehet.Ha meg csak követed a tracket, arra egész jó a vaktérképes Instinct 2 is, ami korrekt árban van, és legalább annyit bír mint te - és te az átlagtól acélosabb vagy !
Sőt, X-es változata akár expedíció módban, navival rendesben lazán rögzíthet napokig, hetekig.
Tényleg be kéne menni Z-hez egyszer körülnézniPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
embe
nagyúr
Legalább "felpörgetted" ezt a topicot. Nekem van egy Garmin Fenix 6, illetve egy Huawei GT3Pro. Nem érzem egyiket sem röhejesnek. A fitnesz karkötőkre rálehetne mondani, de az én szememben azok sem azok.
Azért az is tök jó volt nyáron, hogy supoztunk a Balatonon. Áteveztünk egy másik strandra. Hirtelen jött ötlet - a parton odamentünk egy büféhez. Fogyasztottunk - és fizettem a Garmin órával.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
LosBlancosRM
senior tag
-
Segal
veterán
Itt nem a pár milláson van részemről a hangsúly, hanem csak azon hogy egy sima óra egyszerűen jobban mutat egy férfi karján mint ezek mindenféle színes csíkos mintázatot mutató okosórák. Ettől függetlenül nem lett senkinek sem címezve a hsz-em és direkt offbe is raktam ezzel utalva hogy ez csak a magánvéleményem.
foglaltvagy:
Jelenleg nincs órám, de alapesetben leginkább a Certina órák jönnek be.Lajmund: Elavult hagyományos órák? Ezek az eszemetek lesznek fél év múlva fele annyit érő környezetszennyezések.
A sportfunkciók meg tök jók csak az egyik óra épp azt mutatja hogy megtettél 7000 lépést a másik szerint csak 6500-at, az egyik szerint 160 a pulzusod, a másik szerint épp csak 150 stb. Még jó hogy legalább az időt ugyan annyinak mutatják..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ricardo
titán
" mint ezek mindenféle színes csíkos mintázatot mutató okosórák"
Ezek szerint kicsit sem ismered őket. Olyat állítasz be kb amilyet akarsz.Nem kell hogy színes szagos számlapot használj.
PéldaRáadásul egy óra nem attól szép vagy ízléstelen (bár hogy kinek mi aez vagy az , az egyénenként változik), hogy okos vagy "hagyományos. Sőt még az ára sem garancia ezen a téren semmire.
Példa[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Mondtam én hogy ne hord? Én csak azt írtam hogy szerintem hülyén mutat egy férfi kezén. Ettől függetlenül nekem mindegy hogy hordod e, csak a véleményem írtam le. Azt meg remélem még lehet... Részemről is lezárva!
Ricardo: Tudom hogy be lehet állítani, de én ismerettségi körben még 1 embernél sem láttam hogy olyanra lett volna állítva a kinézet, hogy hagyományos órának tűnjön.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Nem attól férfi a férfi, h milyen órája van, hanem attól hogy folyton kanos. Mert ha nem az, akkor már nem férfi. Csak elgondolkoztam.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Füleske
addikt
Estére kifogy, érintkezős töltés. Tényleg eddig tartott az érdeklődés. Meg ha már pro, akkor zafír legyen az üvege. A nélkül nem vennék órát.
-
mrcrnl
tag
Én S1-et használok már egy ideje. Törekszem a legtermészetesebb, de mégis leginformálóbb kinézetre, ezért a képen látható számlapot használom. Viszont van 10db különféle óraszíjam hozzá a bőrtől a csat nélküliig, melyeket minden reggel az aznapra összeállított outfitemhez igazítok. Ha estére megyek valahová, akkor megintcsak az öltözethez és az alkalomhoz illőt csatolom fel. Úgy érzem, vélem, ezzel kevésbé komolytalan a megjelenésem. 2 hetente töltöm az akkuját, ez nem olyan rossz, bár az előző Amazfit-em 3 és fél hétig kibírta konnektor nélkül. Két "jelentősebb" problémám van ezzel az órával: nem tudok vele fizetni (nincs VISA támogatás), illetve az alsó gomb gyakran benyomódik munka közben, így nem az időt látom ha ránézek, hanem a sportválasztó menüt. Ezek miatt előbb-utóbb cserélődni fog egy okosabb példányra...
-
-
Ricardo
titán
válasz Parallaxis #24 üzenetére
Agyat nem lehet venni
-
Predatorr
őstag
Ennyi pénzért kapni galakszivacs 5 pro-t, és még a xiaomi hemzsegő bugjai sem zavarnak be. Amúgy majd 1 hetes üzemidővel érdekel okosóra, az talán kibír egy egész napos kerékpározást. Addig jó Xiaomi watch 1, féláron, zafír üveggel és extra bőrszíjjal, bugostul.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
prolad
addikt
Annak mi az oka, hogy az EKG-t nem lehet használni engedélyeztetés híján, ha maga a HW ott van benne? Önkéntes alapon 3 nagy figyelmeztetés után, hogy csak saját felelősségre, mert nem hitelesített eszköz.
-
juuzer
addikt
Nem tudom, nekem az a koronaplacement nemigazán jön be. Úgy néz ki, mint egy elb.ott szemölcs.
Vamos a la playa.
-
kazsmerlaca
senior tag
EKG-t akkor be lehet üzemelni rajta vagy nem?
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
vodrosjozsi
őstag
De kár érte, annyit se tud mint egy samsung watch 4.
Azt nem értem miért kell ilyen batár óra icipici üzemidővel.
mondjuk megvan a rétegeSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
szabi__memo
nagyúr
a Garmin engedélyeztetési mizériájáról valaki tud linket adni? Érdekelne, hogy mi volt
-
Hallosz
senior tag
Csak kérdem, a férfinak mi szüksége egy szilikonnal kitömött, üresfejű ám annál költségesebb fenntartású celebre? -
S-eye
senior tag
Na, én nagyon nézegettem ezt az órát, de más fórumokon is problémát írnak az üzemidővel és szoftveres bugokkal kapcsolatban. Szerintem ennek az alternatívája a Samsung Watch 5 Pro.
-
sfefe
addikt
-
sfefe
addikt
Tyű mennyi embernek gázoltak a lelki világába....
Viccesek vagytok... Ja nem...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz LosBlancosRM #13 üzenetére
Hát ha rózsaszín cuccban pózol vki akkor azért biztos nem a férfiasság jut eszébe bárkinek... Ha igen akkor vele van a baj ..
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
vodrosjozsi
őstag
válasz LosBlancosRM #42 üzenetére
Pontosan.
Kicsit tényleg olyan mintha bele akarnának szólni mások világába azért mert őket ez zavarja.
LOL, egyem a májukat.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
őstag
Az óra nem lenne rossz szerintem, de az üzem idő és a töltés már riasztó. Volt samu órám annak is katasztrófális az üzemidő. Maradok a Watch Gt 3 Pronál, de van egy Blitzwolfom ami nem rossz. A többi hozzászólásra reagálva, egy sima karóra is öltöztet, nekem is van több darab nem csak az okosak, különböző stilusúak, sportos, elegáns, szögletes stb.
-
moleculez
veterán
-
MC Pite
veterán
Ahogy írták.
Sajomi, de global cucc? Akkor 1-2 dolog máris kimaradhat. EKG amcsiknak mehet, EU-ban nem, még egy kis gyomlálás.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hálózati / IP kamera
- Külpolitika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest