- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
Egy több helyen törött kijelzős (a kijelző mindenhol érzékel), ezt leszámítva kifogástalan állapotú 16 GB-os iPhone 6 Plus Space Grey (Telekomos) mennyit érhet árban?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
kippedli
tag
Az előbb ráfolyt a telefonomra (6s) egy bögre víz. Lehet belőle gond vagy bírja?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kippedli #131253 üzenetére
Persze hogy lehet, jobban bírja mint az i6, de akkor sem vízálló telefon. viszont gondolom lefolyt róla azaz nem ment bele 2 deci víz, így valószínű nem lesz baja.
Tressy: Van sok olyan is amikor lett baja, hiszen nem vízálló telefonról beszélünk, szóval ezt azért ne is reklámozzuk.
rmartin94: ~90 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
swixx
tag
Sziasztok,
Szerintetek, vegyek most iphone 5s-t vagy várjak nyárig s akkor iphone 6-t?
Lényeges külömbség a nagyobb kijelzőn kívűl nincs.Mi legyen?
-
Ragnar95
félisten
válasz megema #131232 üzenetére
Nagyobb hely kell az app telepítéséhez, mint amekkora a telepítőfájl mérete, mivel letölti a telefon a telepítőfájlt, kicsomagolja és utána telepíti csak az appot, tehát telepítéskor a kicsomagolt telepítő és az app maga is foglalja a helyet, persze telepítés után a telepítő által foglalt hely felszabadul.
Általában azt szokták mondani, hogy 3x akkora hely kell egy app telepítéséhez, mint amekkora a telepítőfájl mérete, tehát az 1gigát nem kéne hogy felhasználja a 240megás frissítés, de az normális, hogy több hely kell neki, mint 240mega.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blyan
félisten
A vízbe dobom és hagyom állni meg a raomlott némi víz ami azonnal le van törölve az kicsit mas dolog.
Ráadásul ifixit videó bizonyítja, hogy van benne némi szigetelés. Nyilván nem búvárkodásra találtak ki, de nagyobb baja nem lesz attól hogy ráfolyt a víz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz swixx #131263 üzenetére
Pletykákat. 4", A9 SoC, 1 giga Ram. Az ára állítólag a mostani 6 és 5s közé kerül.
Március 21-én lesz Apple event, majd ott kiderül minden. Az is hogy valóban lesz-e. Addig gondolom tudsz várni, bő két hét múlva lesz.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
WhiteAngel89
aktív tag
9.2.1 re érdemes frissíteni? jelenleg 9.2 van fenn
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
agabe
addikt
válasz swixx #131259 üzenetére
Úgy néz ki az eddigi infók alapján az I6 lehet a "worst" buy, de majd tényleg kiderül nemsokára.
Az tuti, hogy ha fogadni kellett volna én az I6 hardverére tippeltem volna kisebb méretben és nem jobbra. Bőven elég lenne az is még évekig már csak a kisebb felbontás miatt is, meg a mostani I6-osok is bírják még pár évig.Blyan -nek igaza van, érdemesebb megvárni az 5SE-t (vagy legalábbis azt amikor már biztos lesz minden adat róla), hamarosan kapható is lesz...kb amennyiért most adják még az 5S-t (APR-ben 170ezer). Az elején biztos nem lesz sokkal olcsóbb gsm boltokban sem, és lényegében egy I6-I6S közötti hardver (már nagyon úgy tűnik minden pletyka alapján, hogy a 6S prociját kapja 1giga rammal 8Mp kamerával...fene sem tudja melyik touch ID-val) lesz csak kisebb méretben mint a 6-osok.
Fura lesz ha tényleg ennyi lesz az ár, mert akkor a gyengébb hardverű csak nagyobb kijelzőjű I6-nak is olcsóbbnak kéne lennie, de legalábbis nem drágábbnak.
5S sem kerül kivezetésre, hanem (legalábbis külföldön) kb. fél áron lehet majd kapni (talán valamivel fölötte), azaz itthon sem lesz elvileg 100ezernél több...node gsm boltokban akár 70-80 is lehet újonnan. Használt árát meg sem merem tippelni ez esetben.
Ha az ár jobban számít, akkor is érdemes várni és 5S-t venni olcsón pár hét múlva. Elkarcolgat 2 évig még tuti, bár már most is picit látható a lemaradása az I6-hoz képest, de nem feltűnő, ráadásul úgy mondom ezt, hogy a kettővel korábbi I4S is tök jól használható (persze, sok azért az eltérés I6-hoz képest, de nem gáz) ma is IOS9-el.
-
Nite
őstag
az mar tuti, hogy nem 2 gigas lesz az "SE"?
Paid my dues!
-
agabe
addikt
Akkor egy I6S lenne hardveresen.
Mondom én még azon is meg vagyok lepődve, hogy egyáltalán felemrerült az A9 chip, és most úgy tűnik az is lesz benne... a teljes I6 HW-t (A8-al) tettem volna bele apple helyében. 5C-nél is így volt (sima I5 hardvere került bele) és az sem rossz telefon most sem.[ Szerkesztve ]
-
-
-
madle
őstag
Sziasztok,
van egy két éves 5s-em, most kezdte el azt csinálni, hogy nem akarja azonnal olvasni az ujjlenyomatomat, hanem jelkódozni kell, nagyon ritkán veszi be. Mindkét kezemen többször vannak felvéve az ujjaim, eddig nem volt vele ilyen gond....
Most töröltem az összes ujjam és fel akartam mindet újra venni, de kéri vagy 28x utána edig kiírja hogy nem olvasható be és próbálkozzak másik ujjal... Bekrepálhatott az olvasó? Volt már ilyen?Visszaszívom, volt egy Reset és utána minden frankó!
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
öööö hülye kérdés részemről...ismét
eddig az i5-ön egy régi már nem használt emailt használtam icloud azonosítónak/telefonregisztrálásra, most hogy megvan az i6s (itt pihen a töltőn), azt már a napi használatos címmel azonosítanám,és használnám a szűz telefont,de a névjegyzékkel együtt. A telefonkönyvet kimentettem vcard-formában. Ezt akkor csak átküldöm arra az email címre és beolvassa a teló?
Húdehüjén érzem magamat, minden előlről kell kezdenemSzürkét rendeltem,de lehet nem vagyok figyelmes eléggé,mert nekem ez igencsak fehér (ami amúgy tetszik),de azért nah.... Az asztroszürke az új fekete? Ami valójában halványsötétfakószürke? Nahmindegy szép a telefon, már csak úgy kéne belőnöm ahogy azt megszoktam
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
"Húdehüjén" ly-vel érezd magad. Egyébként passz az első kérdés, de szerintem így kéne működnie (régen kellett már névjegyeket átpakolnom, illetve én iCloud párti vagyok).
Az asztroszürke a 'fekete', az ezüst a 'fehér'. A hátlap színében nem sok különbség van (ha egyáltalán van), de az előlapon eléggé egyértelműen az egyik fekete míg a másik fehér.[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Haverom vett ma egy iPhone 6-ot újat, és most olyat ír, hogy szarakszik neki a Wifije.
Ami azt jelenti hogy nem tölt be semmit, messengeres üzenetet is lassan küldi el.
Home+Power kombinációt meg a hálózati beállítások visszaállítását mondtam neki hogy csinálja meg, de semmi nem változott. Mehet vissza gariba?Samsung Galaxy S10+
-
oszy
veterán
Egy vodafone-os készüléket belehet vinni pl. az iStyle-ba garnaciáztatni? Vagy kizárólag a szolgáltatóhoz?
6S és puklisodik az akkumulátor...Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest