-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy iphone-on beállított jelszavakat láthatóvá lehet e tenni valamilyen okossággal? Apple
-
r3dsnake
nagyúr
válasz kraftwerkfan #108603 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem.
-
univerzita
addikt
válasz kraftwerkfan #108603 üzenetére
Természetesen amit belépéshez használsz nem. De ha valami oldalak belépéséhez amit Safarin használsz ott igen.
-
rayoliviero
veterán
válasz r3dsnake #108604 üzenetére
Ez a kábel is működik iPhone-nal. Lehet az elméleted miatt, mert ez egy micro usb kábel + lightning adapter és nem lightning kábel másolat. Lehet venni is fogok egy ilyet, elfogadható áron van és elvileg bírja a 2A-t, mint az ajánlott Nillkin micro USB kábel. Külső akkum töltéséhez megfelelő lenne, plusz a telóhoz is jó.
-
Ragnar95
félisten
válasz rayoliviero #108606 üzenetére
Nem a kábel a szűk keresztmetszet áramerősség telintetében, hanem a forrás. Kb bármelyik kábelen átmegy 2A, de az USB port nem tud 1A-nál többet leadni és a legtöbb fali töltő sem.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #108596 üzenetére
Senki nem használja a wi-free-t?
-
vasi89
addikt
válasz vadászcsiga #108609 üzenetére
Én kikapcsoltattam a UPC-vel de a szomszédokét látja a telefon és gép is viszont csatlakozni ugye nem tudok mert ingyenes jelszó sem ért el soha hozzám meg íagy h kikapcsoltattam nem is engedné h mástól lopjam a netet De ha megnyugtat nekem az 5 és 5s volt ilyen, hogy a gyengébb tplink routert nem látta ha kijöttem a szobából...
-
Rage47
veterán
válasz vadászcsiga #108609 üzenetére
használtam, de nem tudtam megoldani, hogy otthon alapból ne arra csatlakozzon a telom... így hagyom a francba. van 1gb mobilnetem ami meg gyorsabb is
-
Sholom
tag
válasz rayoliviero #108613 üzenetére
Nem kotekedni akarok de nem ertem miert hasznaltok ilyen sufnimegoldast egy 100-200 ezres telefon toltesere. Ha kell a 2A-s toltes, venni kell egy gyari iPad tolto fejet.
Szerk: ez nem feltetlenul rad vonatkozik, ne vedd magadra, de nem egy ember veszi itt telefon toltesere
[ Szerkesztve ]
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy par napja, amikor csatlakoztatom a telefont a laptophoz, elindul iTunes , de nem csinalja meg az automatikus mentest, mint ahogy annak elotte.
Be van kapcsolva most is a auto mentes. (Ugy remlik, hogy azota nem csinalja, hogy egy masik laptoppal szinkronizaltam..)
Koszi elore is ! -
rayoliviero
veterán
válasz Ragnar95 #108607 üzenetére
Írja, hogy náluk nem működött a lightning adapter.
Jön egy nagyobb frissítés és nem fog működni lehet nekem sem és r3dsnake-nek sem.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz rayoliviero #108617 üzenetére
8.4 beta van fenn, tökéletes itt. Minden nap ezzel használom benn melóhelyen. Otthon meg eredetivel.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz rayoliviero #108619 üzenetére
Lehet user error is, vagy gagyi kábel is akár.
-
gabormgp
senior tag
Lehet h volt mar.Bekapcsoltak Messengeren a videobeszelgetest Magyarorszagon is
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #108626 üzenetére
Itt a topicban volt még az első public beta-nál profil telepítéshez link. Az úgy tűnik a későbbi bétákra is érvényes.
-
catroot
veterán
Találkozott valaki már olyannal, hogy fogja magát a telefon és pár mp-re bejön az alma logó? Néztem is, hogy újraindul, de nem. Csak rövid ideig mutatta, utána jött a lock screen és minden ment tovább.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ragnar95
félisten
válasz rayoliviero #108619 üzenetére
Persze,h nem 100%.
Az,h 2 ember azt mondja,h igen, egyáltalán nem garantálja,h tényleg úgy lesz mindenkinél, főleg hogy a technológiai elv ellentmond nekik...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz rayoliviero #108634 üzenetére
Erről magyarázok mióta, de egyeseknek a saját tapasztalat többet ér, mint az elméleti háttér.
Az MFI minősítéssel ellátott 3rd party kiegészítőkben van chip, ezek hivatalosak, de a pár dolláros átalakítók ebayről nem ebbe a kategóriába tartoznak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
rayoliviero
veterán
válasz Ragnar95 #108635 üzenetére
Igen, de ettől függetlenül működnek az olcsó adapterek is, de ki tudja meddig. Valószínűnek tartom, hogy még jó ideig, úgyhogy megérik az árukat. Az eredeti mikro USB-lightning adapter 6000 Ft, míg ezt a kínait 1 dollárért vettem és elég jó minőségűnek néz ki ahhoz képest.
Ezt is bevállalnám.[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz rayoliviero #108634 üzenetére
Hihetetlen, hogy milyen kicsik a mai világban ezek a chippek Felfoghatatlan számomra, hogy mennyi mindent bele tudnak süriteni néhány miliméterbe Terás micro sd-k is forgalomba kerülnek hamarosan! Mi lesz itt pár év múlva?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
kraftwerkfan
tag
-
Gsx-rr
veterán
válasz vadászcsiga #108632 üzenetére
Nálam az első I6 ezért lett cserés.
-
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #108637 üzenetére
Tényleg gáz ,hogy sajnáltok egy normális és biztonságos kiegészítőt egy ilyen drága telefonhoz.
Ha esetleg bármi kárt okozna akkor meg lenne nézés! -
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #108642 üzenetére
Nem a telefonhoz hasznalod? Nem azt toltod?
-
Tressy
senior tag
válasz rayoliviero #108644 üzenetére
Semmi
-
California1
őstag
Srácok kis segítséget kérnek !
Sikeresen most vettem észre ,hogy több mint fél éve ( :-) )
A kontaktok szinkronizálása után (gmailből) az azóta új felvett kontaktok csak az iCloude fiókokba lett mentve . Hogyan kellene beállítanom a telón (i5S iOS8.3) ,hogy a fent lévő gmail fiokkal szinkronizálva a gmailemben is meglegyenek az újabb kontaktok .Előre is köszönöm
-
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #108647 üzenetére
Vegul is elfogy a Tesco-s motorolaj is!
-
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #108649 üzenetére
Mind a ketto gagyi! Mar fentebb kifejtettek miert!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest