- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Már megint felbukkant az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbattila92
csendes tag
100k? Atyaf*sz, annyiért már simán össze lehet rakni egy audio interface + kondimikrofon + fejhallgató triót, ami fényévekkel jobb hangminőséget biztosít minden téren. Ja, és marad pénz mindenszínű karácsonyfaizzókra is.
Konkrétan? AKG K-240 MKII, the t.bone SC 400 + Popkiller, Swissonic Audio 2 és 16 ezred még marad is (RGB-re, ROG matricára vagy akár egy belépő TWS fülesre). -
gbela
senior tag
válasz bbattila92 #1 üzenetére
Jo de ez madzagos.
Nem mondom h kabelmentes megeri a 100k-t, de ne hasonlitsunk almat kortevel. -
bbattila92
csendes tag
Persze, ezért írtam, hogy még marad is pénz. Akár még egy kicsit tovább is lehet spórolni (mondjuk AKG helyett Superlux füles és egy dinamikus miksi is jó lehet) és SIMÁN vehetünk egy vezeték nélküli fülest is mellé (említett spórolással jobbat is), így lesz a játékos pc mellé egy vezetékes, frankó hangminőségű, kristálytiszta mikrofonos szett, minden másra meg ott a vezeték nélküli.
-
gbela
senior tag
válasz bbattila92 #3 üzenetére
Haat, kifacsart egy logika.
Ha valaki vezetekmentes fulessel szeretne jatszani, az csinaljon egy fasza vezetekes szettet, meg vegyen hozza egy vezetekmentest (ami szar lesz, hisz nincs olcson jo).
Najo, nem kotozkodni akarok csak fejrealltam ettol
Mint egy autoteszt ala beirni, h draga, ebbol menjel inkabb bkv-val, es amit megsporolsz abbol vegyel egy smartot ha autozni akarsz -
bbattila92
csendes tag
Persze, én is bicskanyitogató kommenttel kezdtem, megértem Csak picit felhúz az, hogy "gaming" címkével ellátva bármit el lehet adni kellemes felárral, olyat is, aminek semmi köze a játszáshoz. Ezek audio eszközök. Egy jó fejhallgató kiváló élményt ad játékhoz is - pl. realisztikus hangzás, nagyszerű térérzet. Ugyanígy egy jó mikrofonnal kristálytisztán fognak hallani játék közben is. Megcélozhatjuk a minőséget, vagy a kényelmet is - megértem mindkettőt - de nekem ez a kütyü olyan, mintha lenne egy gamer mikrohullámú sütőm, ami azt ígéri, hogy ha abban melegítem a pizzaszeletet, akkor kettővel több fejlövést tudok majd leadni Holott egy konyhai eszközről lenne csak szó, ami kizárólag designban különbözik a mezei mikróktól, ja meg abban, hogy a világítás odabenn RGB
-
gbela
senior tag
válasz bbattila92 #5 üzenetére
Igen, a gamer felar reszevel teljesen egyetertek. De sajnos nincs sok alternativa ha az ember vezetekmentes, jo minosegu hangot akar jatekra, meg barmi masra pc melle. Tudom, mert vegigjartam az utat. Nagyon jo vezetekes studio fulessel + kulso mikrofonnal elvoltam sokaig, de "sajnos" elcsusztam wireless iranyba, es ott nincs non-gamer alternativa kb. Vegigprobaltam vagy 5-ot, nem is a legolcsobb fajtakbol, es mind elviselhetetlen dobozhang 200 EUR alatt. Felette mar lehet elfogadhato minoseget talalni, Arctics Nova Pro Wireless, Logi X stb, de ezek is kompromisszumosak hangminoseg teren.
Vegul eler az ember az Audeze-hez, es minden megoldodik... Ott legalabb nem a gamerseget fizeted meg hanem a valodi technologiat ami bar hihetetlen de hozza egy atlagos audiophile madzagos minoseget.Ennek ROG-nak az ara meg nem is annyira arcpirito mint mas ROG markas cuccoke, mert ha hozza a top gamer fules minoseget akkor meg picit olcsobb is mint a vetelytarsak.
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
válasz deathcrow42 #7 üzenetére
Nekem is az van, nem nyulhatsz melle
-
Chiller
őstag
Mindig röhögök ezen a dizájnon... Spock (vagy random vulkáni) fülére biztos jó lenne, nade emberekére?
Jó, nekem az átlagnál talán nagyobb fülem van.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest