- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
Magyarországon mindegy, hogy imessage csak iphone, mert hiába iphone ismerőseim is mindenki inkább messenger, ahogy mondod az terjedt el. Pedig használat kényelme vagy facetime hívás minősége is ég és föld. És hát az említett szempontok, pl. buliban 10-20 perc beszélgetés után lehet valaki nem szívesen adja meg a telefonszámát, de a messengert vagy instát igen. Szóval különböző appok különböző helyzetekre.
-
sgeza
veterán
Fent van a Deepl alkalmazás? A legfrissebb verzió? Ha igen, akkor lehet, hogy régebbi iOS kiadáson vagy esetleg. Nekem béta van fent, és be tudom állítani. De nem tudom, mikortól érthető ez el.
Szerk.: Nem lapoztam tovább a hozzászólásokban, látom, közben megvan a válasz.
-
Zsolt,72
senior tag
Az mindig jó. Én is törekszem rá, hogy csak a legszükségesebb cuccok legyenek fent.
Ilyen téren szerencsés vagyok, mert sok Apple App tetszik és megfelelő nekem, így nem kell külön letölteni másikat.
A Sport (még?) sajnos nem elérhető itt, amiatt muszály az Eredmények, meg ugye DÁP, szolgáltatók, biztosító vagy közmű, banki App kellenek, ezek vannak külön. A többire mind szuper nekem az, amit a gyártó adott. -
Tényleg, emlékszem is pontosan ilyen esetre valahol olvasva (nem tudom, hogy te írtad-e vagy más).
Ez is új viszont akkor, hogy az App Store leírásban szerepelhet ez a Family Share “plecsni”.
Rájuk írok a kérdésemmel, az lesz a legtisztább, aztán ha valakit érdekel, akkor beírom ide a választ.
-
törölt tag
Sajnos vannak bökkenők Apple ID régióváltáskor:
Az Apple ID országának vagy régiójának módosítása
Az EU rendet tehetne ebben is, áruk és szolgáltatások szabad áramlása legyen akkor tényleg szabad a digitális világban is. Bárcsak egy App Store és nem országonként. Nekem ez a mániám, hogy őrület itt az internet ami elvileg összeköti a világot, erre mesterséges jogi határokat csináltak oda is, geolock szolgáltatások és minden hátrány. Miért nem bírják kijogászkodni a dolgokat, hogy egyszerűbb és kényelmesebb legyen?
Külön a Fitness+ kapcsán azt nem értem, hogy ez teljesen az Apple saját szolgáltatása, az edzések minden jogdíj hozzájuk tartozik, nem kell senkivel tárgyalni, akkor miért nem érhető el mindenhol?
-
Zsolt,72
senior tag
Látom, hogy akad rá panasz, de én meg sem merek nyikkanni ebben a témában, mert számomra nagyon hatékonyan működik, alig van tévesztés, gyorsan, pontosan működik.
A te példád igyekeztem reprodukálni, elsőre korrekt módon javított (nekem ez is a megszokott helyzet a napi használatban, immár évek óta):
Ezt nem sikerül (nálam) hoznia másik billentyűzetnek, ezért is maradok a gyári mellett. -
merqree
őstag
Sygic, TomTomGo, Google Maps.
Mindegyik tud offline működni, ekkor forgalmi adatok nincsenek.
Sygic ingyenes, három havonta frissül a térkép, és nincs CarPlay támogatás. Előfizetés esetén van CarPlay és havonta frissítik a térképet.
TomTomGo előfizetéses, nem tudom van-e ingyenes verziója, évente előfizetek (7500 forint). CarPlay, rendszeres (ha kell 2-3 hetente is jön frissítés) térkép frissítés.
-
Erre esetleg valaki? Ma egymás után kellett több hívást intéznem (kimenő és fogadás) és baromi zavaró volt, hogy automatikusan mindent a háttérben kezdett el. Különösen röhejes, hogy lezárt képernyőnél csak úgy tudom felvenni, ha feloldom a képernyőzárat, majd a felső sávra nyomok, és eljutok a hívóképernyőhöz. Hol kellene bármit állítanom?
-
Ragnar95
félisten
Azért ezen két játék pont nem abba a kategóriába tartozik, ahol túl idegesítő lenne az IAP
Teljesen simán végigvihető mindkettő nélkülük, itt nem az a helyzet, mint a fejlődős játékoknál (RR3, Boom Beach, stb), hogy IAP nélkül élvezhetetlenül lassú bizonyos esetekben a fejlődés, az IAP csupán felgyorsítja a játékot, illetve segít, ha elakad az ember, de ha elég jól játszol, ugyanannyi idő IAP nélkül is egy Angry Birds vagy Cut The Rope, mint IAP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest