- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
univerzita
addikt
válasz
SonyNex7 #23227 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást. Lehet a File Explorer -megveszem. Én most a Remote Media Manager -t használom,kicsit,,puritán "a felhasználó felület de sok mindent tud. Pl.a beépítetlen player viszi a ac3 és dts -t. Én csatlakozni PC-hez vagy nas -hoz smb -n szokok de lehet ftp -n is.
-
tylerddd
veterán
válasz
SonyNex7 #19821 üzenetére
Ha a tévéből nyitom meg a telót, mint média kiszolgáló, akkor a TV Assist rengeteg mappát mutat, alig találom meg bennük a dolgokat. Ha ugyanezt csinálom az iMS-rel, akkor szépen beadja azokat a mappákat, amikbe az iPhone-on rendeztem a képeimet.
Viszont képnézegetés alatt zene megy. Azt ki lehet kapcsolni? Vagy egyáltalán az az app hangja vagy a tévéből jön?
-
SonyNex7
senior tag
válasz
SonyNex7 #19821 üzenetére
Nem használtam amúgy , mióta megvan az új router ac56u. Rá van kötve egy hdd és azt azonnal felismerte,a rajta levő fényképet letöltöttem,képeket,filmet is azonnal kilehet tenni a tv-re a hdd-ről.
Nagyon korrekten,gyorsan működik.
Pontosan 4 opció van a 4. az online medipack szinten 1 erouért. -
buci30
addikt
válasz
SonyNex7 #17461 üzenetére
Én a Swipe próbáltam ma egész nap ,és szinte 90%ba eltalálja amit írok de ugye lehet menteni a szótárba ha új szó.
Te össze hasonlítottad vagy hogy jutottál erre?
Igen ez elég idegesítő de nézzük pozitívan
Annyian használják ,hogy nem hiszem ,hogy nagyon tudnak mit figyelni rajta .... Meg itt legalább tudjuk ,hogy megy 3.-nak más nem írja ki de az is lehet megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest