- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aizen92
addikt
Ti tudtok letölteni? appstoreból bármilyen appot akarok leszedni várakozásnál tart.... nem szed le semmit, másik wifi, újraindítás megvolt.
szét robbanok az idegtől....... egy kva 10 megás app kéne sürgősen erre le van halva ez a szar..."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz HardRic #17246 üzenetére
Ez nagyon szomorú
Pedig droidon villámgyorsan írók vele, mert olyna intelligens.Nem tudják ugyanazt az adatbázist használni? Komolyan kb. akkor 1 évet kell várni mire olyan lesz mint most a swype droidon.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
még mindig jól látom, hogy nem látok, prediktív magyar billentyűzet, vagy magyar bill. kiosztású appot ?
Mikor ébrednek fel a fejlesztők?
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16798 üzenetére
Na szuper! Nem szabad hagynia magát az embernek úgy látszik! több levélváltás és "asztalracsapás" kell, ahogy ez működni szokott
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16792 üzenetére
ne add fel! Addig írj nekik amíg vissza nem adják!
Lehet hogy holnap már egy kedvesebb ügyintéző olvassa a leveled és visszautalják!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
*Youtube app rinya ON*
A wifirouter mellet ülök.... És képtelen még a 720ra is.... Néha 240pre leugrik a felbontás....1080p meg kb be se tölt. Olyan szinten szánalmasnak találom ezt az egészet.....
*RinyaOff*Van valami alternatíva? Vagy lényegtelen, mert szerveroldali lesz mindenhol a gond?
-
-
aizen92
addikt
válasz erdoke #16695 üzenetére
Droidomon ez van. Nagyon gyorsan írok vele. Főleg, hogy be lehet állítani, mennyi ideig kell hosszan nyomva tartani egy adott billentyűn a további funkciók elhozására, ezt legalacsonyabbra le van véve.
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16638 üzenetére
Neeee
-
aizen92
addikt
válasz SpongyaBob #16535 üzenetére
helymeghatározásnál nem tudod kilőni, hogy gps adatokat kapjon?
-
aizen92
addikt
válasz Ragnar95 #16505 üzenetére
Több alkalmazást teszteltem nekik az elmúlt egy évben, katasztrofális az app támogatás.... fejlesztés címén nem tudom ezek mit művelnek, de botrányos néha. Ott volt az egész nyár, ahogy te is írtad, most rohamtempóban kiadnak majd egy bughalmazt. Persze 1 magyar alkalmazás miatt nem fogok frissíteni főverziót.
-
aizen92
addikt
Just in time
Kedves TV GO felhasználó!
Amennyiben iOS operációs rendszerrel használod a TV GO-t, felhívjuk figyelmed, hogy az iOS8-al egyelőre nem kompatibilis az Appstore-ban jelenleg elérhető TVGO alkalmazás.A folyamatos használat érdekében csak azt követően frissíts telefonodon az iOS8-ra, miután elérhetővé válik a frissített TVGO alkalmazás is!
A TV GO új verziója várhatóan októberben lesz elérhető az Appstore-ban, amelyről értesítünk.
Addig is kérnénk türelmedet.
Köszönjük,
a TV GO csapata"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Ragnar95 #16466 üzenetére
Rendben! Remélem normalizálódik a helyzet később...
Közben VLC for iOS app eltűnt Gondolom nem ios8 kompatibilis....
#16468) HardRic : Az érdekes, hogy tetted vissza? mert nekem frissítés után eltüntette és most appstoreban ugye nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Bocsika a dupláért.
AppStore mai nap folyamán totál meg van őrülve. Nem akar keresni/betölteni semmit...
Ha végre sikerül odaérnem akkor gyorsan letölti az appot, de a keresés és böngészés alig megy."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
Magyar kiosztasú bill? Ez mitől felesleges?
Utálok a gyárival írni, rohadt ékezeteket mire elővarázsolom, sokkal gyorsabb ha ki vannak rakva az ékezetek is + nagyon okos predikciós bevitel, ami gyorsan tanul....De látom, te is azok táborát gyarapítod, akik az eltérő felhasználói szokások miatt a másikat leugatja, fikázza.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Swype végre kint van! Androidon csak ezt hasznalom, remelem hamarosan jön a magyar verzió és kiosztás!
-
aizen92
addikt
Van olyan alkalmazás amivel meg tudom nézni milyen eszközök vannak rácsatlakozva a wifire ?
-
aizen92
addikt
Beteg cucc! ios8 GIF küldő bill. !!! Zseniális!
-
aizen92
addikt
válasz gabor0077 #16289 üzenetére
egyedül ez a visszatartó erő, 13 juró. bááááh.
Nem baj, még hátra van a Limbo + a Star Wars Kotor. 10 óránál tartok most..... eddig csak másfél bolygó van meg Tarison és a Jedi Akadémián kívül..... Szerintem még minimum négyszer ennyi van a játékban....
Szóval mire végzek vele jövőre , addigra remélhetőleg lesz egy kis leárazás
De, ahogy ismerem magam tuti elcsábulokKöszi a gyors választ!!!
-
aizen92
addikt
Bioshock-kal játszik innen valaki? Főleg retinás tapsztalatok érdekelnének, hogyan fut, mennyire fűti fel a gépet és úgy általánosságban milyen lett az irányítás!
Köszi!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
iOS 8 meg fogja zabálni reggelire majd a 1. Minit, jól gondolom? Mint iOS7 az iPhone 4-et.
-
aizen92
addikt
Rosszul írtam le. bocsi! RDP-t használom, csak ezzel irányítom! Nekem az, kell hogy egy önálló monitor legyen, kiterjesztett módban.
A Lényeg, hogy egy külső monitorként használhatom és húzhatok oda alkalmazásokat.
-
aizen92
addikt
Van valami alkalmazás, nem jut eszembe a kulcsszó, ami a ipad kijelzőjét használja PC monitorként wifin/vagy usb-n?
-
aizen92
addikt
válasz aizen92 #16190 üzenetére
Update!
Rémlett amikor először telepítettem, sokat szarakodott a telepítés és másodszorra kellett letölteni.
Úgyhogy letöröltem az egészet, nyomtam egy géprestartot majd újra letöltés.Most letöltöttem, minden leválasztottam wifiről, majd úgy töltöttem le újra. Pikk-pakk felrakta és azóta már jó is! Úgy látszik telepítés/letöltés közben volt valami hiba.
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
Star Wars Kotor megvéve. Igazi nosztalgia csemege. pcn rongyosra játszottam.
DE!
Néha gondol egyet, legyen az egy drop felvétele előtt, ajtónyitás etc, és FCzik..... Természetesen nem ment és kezdhetem elölről....
kicsit idegesítő"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz SpongyaBob #16172 üzenetére
Tényleg! Köszönöm!
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16155 üzenetére
Van valami limit, hány eszközre?
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék.iPad mini 1gen-en, jól fut a SW-KotOR?
Minden évben végigviszem a játékot, már a CD-k a tokban kicsit karcosra lettek játszva/telepítve + ultrabookon nincs dvd olvasófejNagyon szeretem, és kíváncsi vagyok mennyire fut laggmentesen a game
Nekem még több mint 9 jurót is megérne, csak mielőtt megvenném érdekelne olyan véleménye, aki rongyosra játszotta és esetleg ilyen eszközön!!Segítséget köszi!
Bónusz kérdés, van hasonló remek, örök klasszikus PC-s port ipadre? limbo-t láttam még hirtelen, arra is beruházok majd!
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Párom i5-jén próbálok egy két dolgot megosztani Google Drive-on és lementeni. Ez mindig ilyen lassú volt?. Kegyetlen. Net sebességgel nincs gond, mert a honlapokat 1 másodperc alatt betölti, de ahogy elindítom a drive-ot belassul, kb. 5 percig tölt egy mappát, amiben 3 darab fájl van....
A velem megosztottak mappát meg vagy örökre töltené. 5 perc után kiléptem belőle, bezártam, újra vissza. Semmi.
Drive letörlése, újratelepítése. Semmi. Tetű lassú, mintha 32kbps mobilnettel próbálnám elérni. katasztrófa."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- Újszerű - Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Black Titanium
- 10db eredeti ps3 játék egyben eladó
- Új Asus Z13 Flow 2in1 WUXGA 120Hz Touch i9-12900H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM karcmentes Hibátlan új Állapotú
- POPBOY XXL babzsák párna (BARNA)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest