Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Beállítja a rendszer felbontáson, a Mac is ezt csinálja. Amúgy olyan furán szetcsúszottnak nézne ki.
Én ha néha használom külső monitoron akkor egy Lonovo Thinkvisiont hasznalok, mert abba be van építve az usb hub.
StageManagert pedig alapból is használok, mert a 17es OS-el sokkal használhatóbb lett.
-
-
kurion
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
16.2 megy az is, ma próbáltam
-
kurion
senior tag
Ha valakit érdekel a CAD tervezés, ajánlom mindenkinek a Shapr3D-t, ingyenes verzióban csak 2 projectet lehet használni, és 1-2 funkció nem érhető el, de attól még nagyon profi és sok oktató videójuk is van fent youtube-on.
Toll kell hozzá, mert azt teljesen máshogy kezeli a toll és a kéz érintéseket. -
kurion
senior tag
köszi mindenkinek a segítséget, berendeltem egy 256gb-s 12.9 Pro-t. Igaz nincs készleten szóval majd valamikor jön
-
kurion
senior tag
Ipad pro 12.9-en gondolkozom es 2 kerdesben nem tudok donteni.
K128 v. 256?
Kell a cellular?(korlátlan mobilnet van a telomon)
Aki már döntött leírná tapasztalatait?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár minden adott nekem is a setuphoz, gépként nem használom. Főleg 3d tervezés van rajta hobbi szinten (shapr3D).